Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şuan sabah kalkıp diş fırçalayıp hemen çubuk krakere sarılıyorum , çok iyi geliyor bana inşallah bu noktada kalır daha artmazYolculuğu etkileyecek kadar olmaz inşallah Benim ilk hamileliğimde çok az sabahları bulantım oluyordu, sonra bir baktım geçmiş. Bir iki tane çubuk kraker iyi geliyor, bir de günlük 1-2 kase yoğurt .
Nee allah seni kadın doğuma almadın mı nere aldınArkadaş yanlış polikliniğe randevu almışım bebeme bakamadım karından yine
Kadın doğuma aldım da gebe polikliniğe alacakmışım ben jinekolojiye almışımNee allah seni kadın doğuma almadın mı nere aldın
Benimde sağ göğsüm ve kasığım dokunulmicak kadar ağrıyo geçmiyo hiçKızlar benim sol bel tarafımda gebelik başından beri ağrı oluyor hafif hafif ama 2 gündür özellikle geceleri yatmaya yakın sol ayağımda karıncalanma oluyor. Aranızda olan varmı
Allah yardımcınız olsun zor bendede 5 yaşında var birde çalışıyorum inşallah çarçabuk biterBenim resmen yumru gibi agrıyor ve tüm gin evdeki 12 aylık kucagımda yerlerdeyim onla bi yandan ev işi bakalım nası bitecek bu hamilelik baya endişeleniyorum
Hesap detaylarından yapıyorsun canım hayırlı olsun inşallahKizlar hamilelik bilgilerini nerden giriyorduk ben de takip etmek istiyorum gebeliği yeni öğrendim
Bende gittim bugün yazdım gruba karından kalp atımını duyduk ama boğuktu yavaş dedi drumu cımartesi bidaha çağırdı hayırlısıyla güzel haberler alırsınız yolk kesesinin küçülmesi gerekiyormuş benim küçülmüş canım. Ama sen içini ferah tut hakkımızda hayırlısıBugün doktor kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışını duymak için gittik. 7+0 ancak bir terslik var maalesef 6 haftalık görünüyor. Kalp atışı gözle görülüyor ama duyulmuyor. Geç döllenme ihtimali olabilir mi dendi ama yok tarihi biliyorum çünkü . Ayrıca yolk kesesi büyük ve çeperi inceymiş. Yani sorunlu bir gebelik görüntüsü bu dedi doktor. Çook üzgünüm Bu 4. bekleyişim Bugün kontrolleri olan bir kaç arkadaş daha vardı. Sizde durumlar nasıl
Benim de ağrım var solumda bazen bacağıma iniyor ama gün içinde ağrı geçmiyor hissettiriyor sürekli yaniBenim sol kasık ağrım var sizde de oluyor mu kizlar
Sağlıkla büyüsün sizin ki Benim için pek ümit yok maalesefBende gittim bugün yazdım gruba karından kalp atımını duyduk ama boğuktu yavaş dedi drumu cımartesi bidaha çağırdı hayırlısıyla güzel haberler alırsınız yolk kesesinin küçülmesi gerekiyormuş benim küçülmüş canım. Ama sen içini ferah tut hakkımızda hayırlısı
Ama çok çabuk bıraktın kendini.Bol dua edelim hayırlısı olsun.Hele bir cumartesi kontrolün gelsin neler oluyor ne mucizeler gelişiyor bu hayatta.Sen umuduna tutun.Korkma bakalım ne olacak.Sağlıkla büyüsün sizin ki Benim için pek ümit yok maalesef
Bnmde aynısı Dr ile gorusebildin mıBenim de ağrım var solumda bazen bacağıma iniyor ama gün içinde ağrı geçmiyor hissettiriyor sürekli yani
benimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum
benimde aynıı hem ağlayasım geliyo hem böyle olması iyi diye düşünüyorum
Kuzu senin sat ne zaman senle aynıyız sanırım benim sat 14 mayıs ,ilk kanı 9 haziranda verdim akşam 10da 101 çıktı ertesi gün 145 cıktı sen ilk kaçında vermiştin kanKızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)
Randevum pazartesi ilk gebeliğimde de böyle çok ağrı çektim dr düşük riskin var demişti ama ilaç vermemişti şimdi düşününce kızıyorum.Şuan elimden geldiğince kendimi yormuyorum o yüzden.Sen kaçıncı haftandasın randevun ne zaman ?Bnmde aynısı Dr ile gorusebildin mı
Çarşamba günü bnmkide. 4 haftalıkRandevum pazartesi ilk gebeliğimde de böyle çok ağrı çektim dr düşük riskin var demişti ama ilaç vermemişti şimdi düşününce kızıyorum.Şuan elimden geldiğince kendimi yormuyorum o yüzden.Sen kaçıncı haftandasın randevun ne zaman ?