- 4 Haziran 2022
- 360
- 406
- 33
- 30
İnşallah cok teşekkür ederim, is konusunda da Allah yardımcımız olsunSeni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum vee çok zor oluyor bende 7+2 de görücem beybimi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cok teşekkür ederim, is konusunda da Allah yardımcımız olsunSeni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum vee çok zor oluyor bende 7+2 de görücem beybimi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkızlar merhaba benimde son adet tarihim 2 mayıs, kalbini duydum miniğimin, kilolu hamile kaldım, tesadüfen baktığım hba1c 6,7 olunca insülin başladı doktorum, bulantılarım daha çok öğlen saatlerinde oluyor. Bol bol ekşi yiyorum .. Kontrole 3 hafta sonrası için çağırıldık.. umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. (amin)
6+3 Şuan.7. Hafta da mısın benim daha başlamadı 6+2 deyim
Görüştüm doktorumla sana dedikleri gibi normal dedi. Ama insan rahatlamıyor işte.2 gündür bende yaşıyorum bugün gttim ama normal deyip gönderdiler istersen bi doktorunla görüş
Benim de inşallah herşey yolundadirBende de yok bir belirti
Sağlıklı olsunlar da varsın bulanti olsun bende merak ediyorum yarın ne diyecek kalbini duyabileceği miyizHiç mide bulantısı çekmeden doğuranlar var okadar değişiyoki kişiden kişiye uyandığımdan beri midem fena:) öğlen benimde randevum var kalp atışını duymayaa gideceğiz kısmetse
Allah razi olsun canim içimi rahatlattın.Canım benim tarihimden 2 gün önce 34.7 di . Battan bir hafta sonra 3901 çıktı ben de çok korkmuştum ilk değerden ama yerleşirken hızlıca artıyor demekki çok şükür içini ferah tut Allah'ın izniyle yükselir güzelce çok da düşük bir değer değil bence
Yolculuğu etkileyecek kadar olmaz inşallah Benim ilk hamileliğimde çok az sabahları bulantım oluyordu, sonra bir baktım geçmiş. Bir iki tane çubuk kraker iyi geliyor, bir de günlük 1-2 kase yoğurt .Baya da sürüyormuş ya bulantım çok olursa memlekete gitmem ben
İlk zaman iç Çamaşırımda belli olacak kadardı. Çok koyu kahverengi değildi ama sonrasında azaldıLekelenmeniz nasıl acaba
1 hafta benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı ama şuan çok şükür geçti acildede keseyi gördüler büyük ihtimalle. Yerleşme ağrısıdır kötüyü çağırmayalım. Yinede geçmiycek olursa artarsa ağrınız bi görünün.benimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum
10 Mayıs benim 1 güncük birşey olmaz çok ağrın olursa leken çok olur mutlaka yat dinlen Canım ayaklarını kaldır o rahatlatıyorGörüştüm doktorumla sana dedikleri gibi normal dedi. Ama insan rahatlamıyor işte.
Bu arada SAT 9 Mayıs sanırım senin de. Benimde 9 mayıs.
TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH GEÇER BAZEN BAYA VURUYO ÇÜNKÜ1 hafta benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı ama şuan çok şükür geçti acildede keseyi gördüler büyük ihtimalle. Yerleşme ağrısıdır kötüyü çağırmayalım. Yinede geçmiycek olursa artarsa ağrınız bi görünün.
Cok sevindim ins hepimiz duyalım ben de yarın gidiyorum muhtemelen keseyi görürüm sadecekızlar merhaba benimde son adet tarihim 2 mayıs, kalbini duydum miniğimin, kilolu hamile kaldım, tesadüfen baktığım hba1c 6,7 olunca insülin başladı doktorum, bulantılarım daha çok öğlen saatlerinde oluyor. Bol bol ekşi yiyorum .. Kontrole 3 hafta sonrası için çağırıldık.. umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. (amin)
Benim resmen yumru gibi agrıyor ve tüm gin evdeki 12 aylık kucagımda yerlerdeyim onla bi yandan ev işi bakalım nası bitecek bu hamilelik baya endişeleniyorumbenimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum
Sonucun çıkınca yaz canımAllah razi olsun canim içimi rahatlattın.
Birazdan yine kan verecem onun sonucu olumlu alırsam cok rahat edecem