• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı ☺️

Benim 2 gundur vardi hafif bulanti bugun yok sukur ya bence bulanti hamileligin en kotu yani olabilir. Aa tabi bi de mide yanmasi var beni mahvediyo🤦🏻‍♀️
Benimde mide yanmam sürekli var yalnız bulantı arada gidip geliyor😅 yarın daha şiddetli gelebilir benim hafif olduğu günün ertesi daha kötü oldu 🫢

Gunaydinlarr bende bugun 7+1im yarin doktor kontrolum var insallah görürüm bebisimi☺️ benim mide bulantim yok ama halsiz ve yorgunum, çalışıyorum da hic kolay olmuyor🥴
Seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum vee çok zor oluyor 🫥 bende 7+2 de görücem beybimi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum 😍

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı ☺️
Ben bu uygulamalari kullanıyorum resim olarak paylaştım. Hamilelik+ programında bebeklerin 3d görüntüleri var o hosuma gitti. Diger program da daha bilgi verici hafta hafta beslenme, hafta hafta gebelik icerikleri var.

Eklentiler

• Screenshot_20220616_111441.jpg
    Screenshot_20220616_111441.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
Back