- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.haftadan sonra geçiyor canımBu mide bulantıları ne zaman geçiceek 7+0 dan bildiriyorum şiddetlenerek devam ediyor
6+1 den selam, sanki bu sabah bende de oldu hemen ağzıma çubuk kraker tıktım.Bu mide bulantıları ne zaman geçiceek 7+0 dan bildiriyorum şiddetlenerek devam ediyor
Baya da sürüyormuş ya bulantım çok olursa memlekete gitmem ben12.haftadan sonra geçiyor canım
Benimde 6+1 de başlamıştı6+1 den selam, sanki bu sabah bende de oldu hemen ağzıma çubuk kraker tıktım.
Bitirdin beni şuanBenimde 6+1 de başlamıştı
Benimde mide yanmam sürekli var yalnız bulantı arada gidip geliyor yarın daha şiddetli gelebilir benim hafif olduğu günün ertesi daha kötü olduBenim 2 gundur vardi hafif bulanti bugun yok sukur ya bence bulanti hamileligin en kotu yani olabilir. Aa tabi bi de mide yanmasi var beni mahvediyo
Happy mom kullnaiyorum kuzumKızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı
Ben banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorumKızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı
Gece kalktim sut ictim ya o hafifletti biraz cok yaniyo yani yemekten sogudumBenimde mide yanmam sürekli var yalnız bulantı arada gidip geliyor yarın daha şiddetli gelebilir benim hafif olduğu günün ertesi daha kötü oldu
Mideyi dolu tutunca daha az bulanıyo sanki. Bende yediklerimden keyif almamaya başladım zorla yiyorumGece kalktim sut ictim ya o hafifletti biraz cok yaniyo yani yemekten sogudum
Zaten 2 ogun yiyorum ama mide yanmasi beni kotu ediyo agzimin tadi bile degisiyo bulanti genelde sabah acken oluyo bende dun aksam yemegi yaparken de oldu zorla yaotim yemegiMideyi dolu tutunca daha az bulanıyo sanki. Bende yediklerimden keyif almamaya başladım zorla yiyorum
12. Haftaya kadar sabır edicez artık inş giderek artmazZaten 2 ogun yiyorum ama mide yanmasi beni kotu ediyo agzimin tadi bile degisiyo bulanti genelde sabah acken oluyo bende dun aksam yemegi yaparken de oldu zorla yaotim yemegi
İnsaAllah ya12. Haftaya kadar sabır edicez artık inş giderek artmaz
Seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum vee çok zor oluyor bende 7+2 de görücem beybimi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumGunaydinlarr bende bugun 7+1im yarin doktor kontrolum var insallah görürüm bebisimi benim mide bulantim yok ama halsiz ve yorgunum, çalışıyorum da hic kolay olmuyor
Ben bu uygulamalari kullanıyorum resim olarak paylaştım. Hamilelik+ programında bebeklerin 3d görüntüleri var o hosuma gitti. Diger program da daha bilgi verici hafta hafta beslenme, hafta hafta gebelik icerikleri var.Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı