• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla canım bugün bende de aynısı oldu İnan bel değil de kaşık agrısı şeklinde. Cok az bi enfeksiyon varmış idrar ki ben antibiyotik kullanıyordum zaten 5 gündür. Ama ğrogestana başlattı günde 2 kez. İlkini aldım aşırı iyi geldi. Bende gitmeseydim içime sinmicekti. Bence sen de git arkadaşım
Pazartesi normal kontrolüm var canım benim belde özellikle kuyruk sokumundaydı magnezyuma başladık bakalım ama insan rahat etmiyor tabi, dinlendim bolca daha iyiyim sende dikkatli ol Renklirenkli

Ben bio-oil aldım canım hatta kullanmaya başladım çünkü bende zayıfım ve karnım çıktı baya. Doktora sordum hatta göbeğin çıkması normal merak etme dedi. Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi bence.
Çok teşekkürler canım

Bio oil aldim ben 3 sise kilolu oldugumdan erken basladim ilerleyen donemde lierac i da ekliycem
Çok teşekkürler canım. Bende kiloluyum göbeğim kocaman oldu iyice. Sanmaki bebekten yok kız bebek dahq kasıkta neyse artık çok kiloya takılmamak lazım . Benim iç karnım dar eminim karnım büyük olucak önlem almak istedim

Bildim bildim bak eski gönderimi bulayım erkek dedim çıkıntı gördüm hadi gözün aydın şükürler olsun.
BD59301D-4B61-43BC-9602-DAE25F70EA0E.jpeg

Benim içinde bi tahminin varmı 😍🤣

Kizlarr perşembe günü doktora gittim. Kâğıt almadım ben istemeyi unutunca o da vermedi öyle kaldı 😂 video görüntüleri var sadece. Cinsiyet için ısrar ettim doktor bişey demedi. Ama ben bi çıkıntı gördüm doktora söyledim evet ama bişey diyemem dedi. Sonra görüntüyü doktor bi tanıdığımıza izletince o da erkek olduğunu söyledi. Tabi daha erken ama bebeğim galiba erkek 😊

Kizlarr perşembe günü doktora gittim. Kâğıt almadım ben istemeyi unutunca o da vermedi öyle kaldı 😂 video görüntüleri var sadece. Cinsiyet için ısrar ettim doktor bişey demedi. Ama ben bi çıkıntı gördüm doktora söyledim evet ama bişey diyemem dedi. Sonra görüntüyü doktor bi tanıdığımıza izletince o da erkek olduğunu söyledi. Tabi daha erken ama bebeğim galiba erkek 😊
Hadi gözünüz aydın rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin kuzucuğa 💖😘

İdrar yolu enfeksiyonu mu ?
Bende de vajinal enfeksiyon haliyle de yoğun akintim var sarı 🤷
Gebeyim de ilaç filan vermedi bizim ki
İdrar yolu enfeksiyonu cikti, bununla beraber vajinal enfeksiyon da olabilir dedi. Vajinal muayene etmek taraftarı değildik. Afedersiniz sulu akintim var diyince daha emin oldu. Fitili o yüzden verdi. Belki sizin enfeksiyon dereceniz benden daha azdir

Çatlaklar için mi bebek için mi canım . Ben günde 2.5 litreden fazla su içiyorum ama beni catlaktan korur mu bilmiyorum. 157 boyunda 65 kiloyum canım sen düşün gobusu 😆
İkisi icinde kuzum su icmek vucudun nem dengesini icten koruyomus kremler yaglar distan ama en onemli faktor genetik, yani annende varsa sende de oluyomus genelde

İkisi icinde kuzum su icmek vucudun nem dengesini icten koruyomus kremler yaglar distan ama en onemli faktor genetik, yani annende varsa sende de oluyomus genelde
Annem harita gibi yazık kadına. Ama onun suyla hiç arası yoktur

Back