• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrıyor, bide göbeğimin sağ tarafından sızı var sanki içinden bişey çekiyolar etlerimi gibi ay anlatamıyorumda ama öle bişeyler işte
Kuzum bende de oyle olmustu 12. Haftada ben de yasadim ayni seyi haftayla ilgili olabilir

Canım benim sakin hayatı sen yaratmaya çalışacaksın herşeyi dışarıda bırak bazen söylemesi kolay ama yapınca kendini daha iyi hissetmek için bu olmalı sen ve bebeğin önemli olan şimdi eşin mi ailen mi seni üzen bilmiyorum ama mesafe bırak herşeye umarım herşey yolunda olur hepimiz için
haklısın canım evet zor da olsa bunu yapmak zorundayım başka çare yok yoksa çok üzülücem, yavaş yavaş soyutluyorum kendimi birçok şeyden

Kızlar çatlakların oluşmaması için hangi marka yağ ve krem alicaksiniz? Bu konuda araştırma yapaniniz var mı? Benim çevremde pek çatlağı olan yok hepsinin iç karnı genişdi.

Kızlar çatlakların oluşmaması için hangi marka yağ ve krem alicaksiniz? Bu konuda araştırma yapaniniz var mı? Benim çevremde pek çatlağı olan yok hepsinin iç karnı genişdi.
Ben bio-oil aldım canım hatta kullanmaya başladım çünkü bende zayıfım ve karnım çıktı baya. Doktora sordum hatta göbeğin çıkması normal merak etme dedi. Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi bence.

Kuzum bende de oyle olmustu 12. Haftada ben de yasadim ayni seyi haftayla ilgili olabilir
Magnezyuma başlattı dr tekrar mesajlaştık, çik iyi gelir dedi bide baş ağrısı ve uyku hali geldi, ama şuna şükür bulantılarım azaldı yemek yapabiliyorum be azda olsa yiyebiliyorum holeyyyuu

Lütfen yanıl lütfen aminn😬 Dr da erkek tahminin de bulundu. 1 oğlum var çok hevesliyiz kıza ya sağlıkla hayırla vakitlice gelen bir kızçem olsun🙏
Yaaa 🙂, allah gönlüne göre versin canım ♥️
İnşallah kız olur 👶
Benim minişinde ultrason resminde bir çıkıntı vardı ben ona bakıp tahmin ettim seninkini benziyor diye 🙈

Benim kaybettiğim bebeğimdede bu günlerde belim ağrımıştı yürütmeyecek kadar hatta sonra kanamam olmuştu, bu sefer okadar değil ama korkutuyor drumda takipte kalalım dedi artarsa giderim ama pazartesi kontrolüm var
Valla canım bugün bende de aynısı oldu İnan bel değil de kaşık agrısı şeklinde. Cok az bi enfeksiyon varmış idrar ki ben antibiyotik kullanıyordum zaten 5 gündür. Ama ğrogestana başlattı günde 2 kez. İlkini aldım aşırı iyi geldi. Bende gitmeseydim içime sinmicekti. Bence sen de git arkadaşım

Back