• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam kızlar, benimkini de tahmin eder misiniz :)
CE297C08-1C2F-488E-B574-27B95F0CA4F1.jpeg

Kızlar çatlakların oluşmaması için hangi marka yağ ve krem alicaksiniz? Bu konuda araştırma yapaniniz var mı? Benim çevremde pek çatlağı olan yok hepsinin iç karnı genişdi.
Lierac kesinlikle öneririm bir de babe almıştım karısık kullandım. Ayrıca bio-oil de bazen sürdüm bacaklarıma baldır kalca ve üst kollarıma . Ama karnıma düzenli lierac ağırlıklı bazen de babe kullandım. Şimdi tekrar aynılarını kullanacagım evde de artmıslar var:(

İdrar yolu enfeksiyonu mu ?
Bende de vajinal enfeksiyon haliyle de yoğun akintim var sarı 🤷
Gebeyim de ilaç filan vermedi bizim ki
Bende de çok yoğun sarı ve bazen yeşil akıntı var. Ağrı kaşıntı yoksa hiç sorun etmeyin. Gittim dr muayene etti kültür aldı ve temiz çıktı sanırım vücut hamileyken kendi üretiyor. Sadece bol su önerdi drum.

Bende de çok yoğun sarı ve bazen yeşil akıntı var. Ağrı kaşıntı yoksa hiç sorun etmeyin. Gittim dr muayene etti kültür aldı ve temiz çıktı sanırım vücut hamileyken kendi üretiyor. Sadece bol su önerdi drum.
Ağrı kaşıntı yok hiç
Ama hani doğumda sıkıntı yaratır mı o aklımı kurcaladi
Bol da su içiyorum
Gece boyu yarım saatte bir suya uyanıyorum heralde
Surekli dilim damagim kuruyor 😅
Sirkeyle taharetlen dedi bana da
Pis bı çiftte değiliz nereden oluşuyor diyordum gebeliktenmis öyle mi
Teşekkürler

Kizlarr perşembe günü doktora gittim. Kâğıt almadım ben istemeyi unutunca o da vermedi öyle kaldı 😂 video görüntüleri var sadece. Cinsiyet için ısrar ettim doktor bişey demedi. Ama ben bi çıkıntı gördüm doktora söyledim evet ama bişey diyemem dedi. Sonra görüntüyü doktor bi tanıdığımıza izletince o da erkek olduğunu söyledi. Tabi daha erken ama bebeğim galiba erkek 😊
Gözünüz aydın olsun hayılısıyla kucağınıa alın, cinsiyetler başladı gelmeye sağlıkla gelsinler..
kız mı acaba bende anlamam sallıyorum sadece ama kız geçti bu içimden:)
Kizlar ben bebegimin kafasi ayakları nerede onu bile anlamadim. Nasil yatmış boyle. Kafasi ne tarafta tahmin eden var mı 🤣
canım çok netlik yok bunda bidahaki kontrol nezaman daha net olur hayırlısıyla merak ediyorum seninkinin cinsiyetinide

Ağrı kaşıntı yok hiç
Ama hani doğumda sıkıntı yaratır mı o aklımı kurcaladi
Bol da su içiyorum
Gece boyu yarım saatte bir suya uyanıyorum heralde
Surekli dilim damagim kuruyor 😅
Sirkeyle taharetlen dedi bana da
Pis bı çiftte değiliz nereden oluşuyor diyordum gebeliktenmis öyle mi
Teşekkürler
Siz yine kontrollerinizi yaptırın tabii ama dr ilaç vermediyse de endişe etmeyin bi sorun olsa önlem alırdı diye düşünüyorum 😁 geçmiş olsun

Ya kızlar bişi sorucam hamile kıyafeti aldınız mı? Evde olsam hiç dert etmicem eşofmanla pijamayla geçiricem 9 ayı ama işe gidiyorum ve kuyafet baya sorun olmaya başladı bende. Pantolonlarımın beli açık geziyorum kapanmıyor genelde üstüne uzun bi şey giyiyorum ama olmuyor yani 😂 beli lastikli kotlarda çok itici geliyor bana napcam bilemedim 🥸 tayt mı alsam bacakları çok rahatsız eder mi deneyimli annişler😬

Ya kızlar bişi sorucam hamile kıyafeti aldınız mı? Evde olsam hiç dert etmicem eşofmanla pijamayla geçiricem 9 ayı ama işe gidiyorum ve kuyafet baya sorun olmaya başladı bende. Pantolonlarımın beli açık geziyorum kapanmıyor genelde üstüne uzun bi şey giyiyorum ama olmuyor yani 😂 beli lastikli kotlarda çok itici geliyor bana napcam bilemedim 🥸 tayt mı alsam bacakları çok rahatsız eder mi deneyimli annişler😬
Hamile pantolonlari var ya ben 2 tane ondan almayi dusunuyorum ustune de bi kac genis tunik tamam

Ben elbise aldım pantolon giymeyi pek sevmiyprum , şimdi rahatrahat giyerim kışında üstüne hırkaylagiyerim, belki bi pantolon alırım başka bişey almayı dğşünmüyorum.

Merhaba ben bu hafta boyunca çok yoğun stres yaşadım çok ağladım çok üzüldüm düne kadar bişey yoktu ama dünden beri göğsümdeki hassasiyet azaldı karnımdaki gerginlik sanki yok oldu esneyince hapşırınca karnımdaki gerginliği hissediyordum ama dünden beri hiçbiri yok çok korkuyorum

Merhaba ben bu hafta boyunca çok yoğun stres yaşadım çok ağladım çok üzüldüm düne kadar bişey yoktu ama dünden beri göğsümdeki hassasiyet azaldı karnımdaki gerginlik sanki yok oldu esneyince hapşırınca karnımdaki gerginliği hissediyordum ama dünden beri hiçbiri yok çok korkuyorum
Kacinci haftadasin canim

Merhaba
Bu benim ikinci gebeligim ve ilkinde tüm belirtileri ağır şekilde yaşamış ve hiç azalmadan belirtilerle 5 ay geçirmiş biri olarak söylüyorum bu gebeligimde bazen hiçbirşey hissetmiyorum. Sanki çocuklar yok gibi geliyor bir gün. Ama yarın yine hissettiriyor veya 2 gün sonra. Benim de karnima top carpti 2 gun once dun hic bulanti, agri falan olmadi korktum bende üçüz olduklari icin bir de daha hassas demisti doktorum. Ama bu sabah kızım için birden ayağa kalktım kasıklarımda batma hissettim yine ve rahatladım. Sende yarına kadar bebisini yeniden hissedeceksin öyle dusun ve kendini rahatlat olur mu stres yaptıkça daha kötü oluyor durumlar çünkü 👍💪🌸🌸 bir de bol dua ben ilk zamanlarda her dua ettiğimde beni rahatlatacak bir durum yaşadım ondan sende dua et bence bir durum yok hissedeceksin yine 🌸🌸🤲🤲

Bende sadece göğüs hassasiyeti belirtisi oluyordu ve bu hafta itibariyle çok çok azaldı. Şu an hiç belirtim yok dersem başım ağrımaz. İlk gebeligimde hayatımın en büyük imtihanını yasamistim. Çok şükür ne gebelik esnasinda ne de sonrasında bebege/ cocuga bir etkisini görmedim. Caninizi sıkmayın imtihan dünyası. Dünyanın nerelerinde ne şartlarda insanlar bebek dünyaya getiriyor. Insallah bebegi Rabbım koruyor :)

8. Haftadayım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi sürekli ultrasonla bakılması iyi değil zarar verir diyor çevremdekiler
O kadar belirtim yoktu ki 10. Haftada kontrole giderken kendimi herseye hazirlayip gitmis,doktora da umutsuz konuşmuşum. Doktor ultrasonla bebegi cok hareketli görünce "kız beni de korkutmustun valla benim bile içim rahatladi" demişti 🙂 biz anneler...

Back