• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Eklentiler

• C2C02374-4AB4-45BF-A93B-61AC82B8C79F.jpeg
    C2C02374-4AB4-45BF-A93B-61AC82B8C79F.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrıyor, bide göbeğimin sağ tarafından sızı var sanki içinden bişey çekiyolar etlerimi gibi ay anlatamıyorumda ama öle bişeyler işte
Canim kaçıncı haftan adet dönemi oyle oluyor sanki. Su anda 3. Adet dönemi gelmis olabilir mi

Aynen canım hemen kendime şişe ayarlayıp önüme koyacağım .

Geçmiş böbrek taşı ameliyatı olduğumdan doktor çok önemli dedi ve bebek için de önemliymiş ☺️

Öğreneceğim su içmeyi inşallah 🫶
Telefon uygulamalarından su hatırlatma programları var olmazsa onu yükle sana saat başı ya da ne zaman istersen hatirlatsin

Kızlar doktordan çıktım 🥰
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor 😍

Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi 😍 bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi 🥹

Ayyyy masallah masallah barekAllah. Darısı bizlerin de başına inşallah. Bi bakmisiz buradan dogum.haberlerimizi de paylaşırız.

teşekkürler kızlar evet inşallah geçecek🧡
Şu an iyiyim ama gözlerim davul gibi uyandım🤩
Ben üzüleyim önemli değil ama bebek etkilenecek diye üzülüyorum. Sakin bir hayatım yok malesef ve bu ortamda nasıl ruhu bedeni sağlıklı bir çocuk büyüteceğimin stresi içerisindeyim.
Allahım hepimize kolaylığını versin inşallah masum bebeklerimizi korusun🌸
Canım benim sakin hayatı sen yaratmaya çalışacaksın herşeyi dışarıda bırak bazen söylemesi kolay ama yapınca kendini daha iyi hissetmek için bu olmalı sen ve bebeğin önemli olan şimdi eşin mi ailen mi seni üzen bilmiyorum ama mesafe bırak herşeye umarım herşey yolunda olur hepimiz için

Ay ben de çok merak ediyorum cinsiyeti. İlk ikisinde hiç böyle olmamıştı. Kız erkek bi dileğim yoktu sağlıklı olsun diyordum. Şimdi diyorum oğlan olsun bi tane de 😂 Dilek hakkımı kullanıyorum ama içim de diyor ki üçüncü de kız 😂 Eşimle odayı bile düşündük üç kıza göre üç yatak atarız, diğer oda da çalışma odaları olur filan diye. Hadi hayırlısı.
☺️☺️ Benimde iki kizcem var 3. Cinsiyetini çok merak ediyorum ☺️☺️☺️

Back