• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Lierac kesinlikle öneririm bir de babe almıştım karısık kullandım. Ayrıca bio-oil de bazen sürdüm bacaklarıma baldır kalca ve üst kollarıma . Ama karnıma düzenli lierac ağırlıklı bazen de babe kullandım. Şimdi tekrar aynılarını kullanacagım evde de artmıslar var:KK43:
Çok teşekkürler canım

bugün bir şey izledim o kadar etkilendim ki. keşfette karşıma bir cinsiyet partisi videosu çıktı. aile sanırım koreli, 3 erkek çocuk var, 4.yü bekliyorlar. cinsiyet erkek çıkıyor ve anne de baba da üzülüyor. anne daha fazla üzülüyor hatta. yorumlardan kadını buldum takipçisi fazla bir hesap. ve partiden 3 gün sonra bebeğin öldüğünü paylaşmış🥺 şu an hala hastanede storyleri hastaneden atıyor. Ne büyük bir vicdan azabı. Etkisinden kurtulamadım hala

Kızlar catlaklar için bebek yağı hindistan cevizi yağı iyi gelir mi ? Kız çatlak önleyici kremler ne pahalı öyle. Eğer işe yarayan duyduysaniz bu kadar para vermeyelim ya. İki tane losyonu 500tl

Kızlar catlaklar için bebek yağı hindistan cevizi yağı iyi gelir mi ? Kız çatlak önleyici kremler ne pahalı öyle. Eğer işe yarayan duyduysaniz bu kadar para vermeyelim ya. İki tane losyonu 500tl
ben hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum canım kullananlar memnun kalmış, aklımda orjinal zeytinyağı da var ama onu araştırmadım daha

8. Haftadayım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi sürekli ultrasonla bakılması iyi değil zarar verir diyor çevremdekiler
Canım ultrasonda x işini veya zararlı radyasyon yok sadece ses dalgası kullanılıyor ben saglikciyim dersini aldım icin rahat olsun , yurtdışında iki haftada bir kontrole çağıran doktorlar varmış mesela zararı olsa bakılmazdi

Ya kızlar bişi sorucam hamile kıyafeti aldınız mı? Evde olsam hiç dert etmicem eşofmanla pijamayla geçiricem 9 ayı ama işe gidiyorum ve kuyafet baya sorun olmaya başladı bende. Pantolonlarımın beli açık geziyorum kapanmıyor genelde üstüne uzun bi şey giyiyorum ama olmuyor yani 😂 beli lastikli kotlarda çok itici geliyor bana napcam bilemedim 🥸 tayt mı alsam bacakları çok rahatsız eder mi deneyimli annişler😬
Simdi tatildeyim ben iyi hoş. Zaten bir iki benden buyuk kıyafetlerinin geneli o yuzden problem yasamiyorum ama eylülde okul başladığında ne yapacam kara kara düşünüyorum. Bide gecen bir arkadaş montlari nasil alacaz felan dedi oda aklıma geliyor. Insallah sadece gobegim olur. Dunya kadar olmam.

Ben elbise aldım pantolon giymeyi pek sevmiyprum , şimdi rahatrahat giyerim kışında üstüne hırkaylagiyerim, belki bi pantolon alırım başka bişey almayı dğşünmüyorum.
Bende elbisciyim. Cok nadir pantolon giyerim. Elbise hamilelikte de rahat olacak sanirim.

Gözünüz aydın olsun hayılısıyla kucağınıa alın, cinsiyetler başladı gelmeye sağlıkla gelsinler..

kız mı acaba bende anlamam sallıyorum sadece ama kız geçti bu içimden:)

canım çok netlik yok bunda bidahaki kontrol nezaman daha net olur hayırlısıyla merak ediyorum seninkinin cinsiyetinide
12 haftada giderim sanirim. Su an 9 haftalik. Buradaki doktorlar randevulu çalışmıyor malesef. Bir gün kiz hissediyorum. 1 gun erkek. Ikisi de beni heyecanlandırıyor. Allahim her ikisinin de güzelliğini tattirsin insallah isteyenlere. İnsan neyi olmazsa onu istiyor. Ayy ikiside cok hos 🥰 biri pembisli biri mavisli 🥰😍

Ağrı kaşıntı yok hiç
Ama hani doğumda sıkıntı yaratır mı o aklımı kurcaladi
Bol da su içiyorum
Gece boyu yarım saatte bir suya uyanıyorum heralde
Surekli dilim damagim kuruyor 😅
Sirkeyle taharetlen dedi bana da
Pis bı çiftte değiliz nereden oluşuyor diyordum gebeliktenmis öyle mi
Teşekkürler
Bende cok akinti yoktu ama agri vardi. Doktor antibakteriyel bir fitil verdi. 2 gundur onu kullanıyorum. Iyi gelecek gibi. Bunun için ic çamaşırın sabunla yikanmasini ve utulenerek giymesini de tavsiye ediyorlar.

ben hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum canım kullananlar memnun kalmış, aklımda orjinal zeytinyağı da var ama onu araştırmadım daha
Bı arkadaşım da lierac kullanmış . 85kilo ile doğurdu. Memnun kalmis

Ben de hamileleiğinde 20 kg alan ama çatlağı olmayan arkadaşımın önerisiyle Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 🙂

Ya kızlar bişi sorucam hamile kıyafeti aldınız mı? Evde olsam hiç dert etmicem eşofmanla pijamayla geçiricem 9 ayı ama işe gidiyorum ve kuyafet baya sorun olmaya başladı bende. Pantolonlarımın beli açık geziyorum kapanmıyor genelde üstüne uzun bi şey giyiyorum ama olmuyor yani 😂 beli lastikli kotlarda çok itici geliyor bana napcam bilemedim 🥸 tayt mı alsam bacakları çok rahatsız eder mi deneyimli annişler😬
Ben dün ilk kez hamile pantolonu denedim ama çok hoşlanmadım almadım
Temmuz ve ağustosu tril tril yaz elbiseleriyle geçirmeyi düşünüyorum eylülde Türkiye’ye gelince alacağım. Eğer iş için ihtiyaç olursa elbette eylülü beklemeden alırım bir iki parça

ben normalde bahar gelir gelmez elbiseye geçiyorum hergün elbise giyiyorum. bu yüzden doğumun yaza gelmesini çok isterdim rahat
olacaktı elbiseyle🥲 şimdi soğuk havalarda ne giyeceğiz hiçbir fikrim yok bulduklarımızı paylaşalım bari fikir olur🤗

Hamile pantolonları şimdi çok büyük ve rahatsız geliyor ama göbek büyümeye başlayınca çok kurtarıcı oluyor :) Kışın hırka çok iyi oluyor hem üşütmüyor hem de derli toplu hissettiriyor.
Kizim mart doğumluydu. Kış annesi olmak cok keyifli :)
Yaz aylari dogum yapmak çok zormus. Son zamanlar hem sıcak hem nefes almak zor hem ince giyinsen bile rahatsızlık hissi oluyormuş.

Hamile pantolonları şimdi çok büyük ve rahatsız geliyor ama göbek büyümeye başlayınca çok kurtarıcı oluyor :) Kışın hırka çok iyi oluyor hem üşütmüyor hem de derli toplu hissettiriyor.
Kizim mart doğumluydu. Kış annesi olmak cok keyifli :)
Yaz aylari dogum yapmak çok zormus. Son zamanlar hem sıcak hem nefes almak zor hem ince giyinsen bile rahatsızlık hissi oluyormuş.
doğru canım hamile değilken bile bunalıyoruz 9 aylık halimizle ne zor olurdu kimbilir. gece hiç uyunmaz herhalde. bizim ayımız güzel olacak sadece kıyafet olarak düşünüyordum ama sen tecrübe etmişsin iyi oldu söylediğin☺️

Ben dün ilk kez hamile pantolonu denedim ama çok hoşlanmadım almadım
Temmuz ve ağustosu tril tril yaz elbiseleriyle geçirmeyi düşünüyorum eylülde Türkiye’ye gelince alacağım. Eğer iş için ihtiyaç olursa elbette eylülü beklemeden alırım bir iki parça
Hamile pantolonlarını bende sevemedim çok çirkin duruyor 🫠 beli lastikli bişiler bulmaya çalışacağım 🥸

Back