- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hayırlı olsun canım ilk cinsiyetimiz sanırım gruptaKızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım ilk cinsiyetimiz sanırım gruptaKızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım ilk cinsiyetimiz sanırım grupta
Hayırlı olsun kaçıncı haftada ogrendinizKızlar doktordan çıktım
Oğlum oluyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun kaçıncı haftada ogrendiniz
ayy canım benim çok sevindim hayırlı olsunKızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
Çok şükür içinde rahat etti.Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
İkili tarama değil de NİFTY yapılacak 13. Haftada. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğizİkili taramaya ne zaman gideceksiniz kızlar ilk bebeğimde 13. Haftada cinsiyeti görmüştük ikili taramada doktor söylemişti. Ben yine 13.5 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım. Cinsiyet partisi yapacak olan var mı bu bebişimde istiyorum ama bakalım
ben artık ağrıların üzerinde durmuyorum çünkü sürekli bir yerim ağrıyor sonra geçiyor başka bir yerim ağrıyorKızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrıyor, bide göbeğimin sağ tarafından sızı var sanki içinden bişey çekiyolar etlerimi gibi ay anlatamıyorumda ama öle bişeyler işte
Benim kaybettiğim bebeğimdede bu günlerde belim ağrımıştı yürütmeyecek kadar hatta sonra kanamam olmuştu, bu sefer okadar değil ama korkutuyor drumda takipte kalalım dedi artarsa giderim ama pazartesi kontrolüm varben artık ağrıların üzerinde durmuyorum çünkü sürekli bir yerim ağrıyor sonra geçiyor başka bir yerim ağrıyor
anladım canım sen aklına kötü şeyler getirme, bazen o tür durumlar hiç belirti vermeden de olabiliyor tesadüfen öğrenenler de var. yani ağrı demek hemen kötü bir şey demek değil canını sıkma benim de hep ağrım oldu bir şey olmadı şükür bundan sonrasında da Allaha emanetBenim kaybettiğim bebeğimdede bu günlerde belim ağrımıştı yürütmeyecek kadar hatta sonra kanamam olmuştu, bu sefer okadar değil ama korkutuyor drumda takipte kalalım dedi artarsa giderim ama pazartesi kontrolüm var
Yaa ilk cinsiyet haberi geldiKızlar doktordan çıktım
Oğlum oluyor
Çok şükürKızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
Gözünüz aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaÇok teşekkür ederim canım
Evet sanırım ilk
Devamı gelir artık yavaş yavaş
ben de o kadar merak ediyorum kiÇok şükür
Bi oğlan bi kız ne güzel allahım bana da nasip rt cinsiyet göreceğim günleri
Ben de haftaya cuma gidicem 12+2 oluyor inşallah belli olurben de o kadar merak ediyorum ki
haftaya gidicem ama 12. haftanın çok başı olacak belli olacağını sanmıyorum
Oyyy hayırlı olsun kızçen Kız olduğu için fındık burunluKızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
Hiç aklına getirme canım kötü şeylerBenim kaybettiğim bebeğimdede bu günlerde belim ağrımıştı yürütmeyecek kadar hatta sonra kanamam olmuştu, bu sefer okadar değil ama korkutuyor drumda takipte kalalım dedi artarsa giderim ama pazartesi kontrolüm var