2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok geçmiş olsun canım. O kadar sevindim ki bana da umut oluyorsun. ben de şu 2 haftayı atlatırsam daha rahat olucakmışım. Bekliyorum hep yatıyorum uzanıyorum hiç iş yapmıyorum.

Ç
Çok geçmiş olsun canım. O kadar sevindim ki bana da umut oluyorsun. ben de şu 2 haftayı atlatırsam daha rahat olucakmışım. Bekliyorum hep yatıyorum uzanıyorum hiç iş yapmıyorum.
bişey olmaz allahın izniyle, ben de 2 hafta sonra tekrar gidicem. Dr benim yolculuk etmeme müsade etti bu arada.

Çok çok geçmiş olsun çok şükür yakında cinsiyet haberleride gelir

Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim bugün aklımdan geçirmiştim seni

Kız ben hiç bişi hissetmiyom bende 11+2 yim şu an sadece göbeğim çıktı sanki hafif sivrice
Canım elini göbek deliginde basparmaklarinla birleştir orta parmaklarinida altında birleştir. İşte orası senin normalde rahmin. Orası böyle siskince mi bakabilirsin. Kilo var mı bilmiyorum tabi bu arada ben 157 boyunda 62 kiloyum. Çok zayıf da değilim göbeğim var ama o bölgenin şişkinliğini fark edebiliyorum

benim belirli bir bölge değil ama kocaman bir karnım oldu kocaman. şişkinlik gibi yani kilo göbeği gibi. dışarıdan belli olmuyor bol giyindiğim için.
5-6 aylara kadar kendini hiç belli etmeyenlere çok özenirdim ben öyle olamayacağım galiba

Elimle bakmadım ama orası şişkin bayadır farkındayım hatta genital bölgemin hemen üstünden başlıyor kocaman bir göbeğim var yukarıya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…