• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin 😊
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Hadi gözünüz Aydın 🥰

Kızlar bende de tam tersi uyuyamıyorum normalde mışıl mışıl uyursun ama hamilelikten sonra geceleri uyuyamıyorum 2 saatte bir uyanıyorum 1 saat sonra uyuyorum resmen uyku bozukluğu oldu ve buda aşırı sinir yapıyor geceleri

Anladım, ben de 10. Haftamın sonundayım. Benim tüp bebek o yüzden uzun süredir progesteron fitil artı iğne kullanıyorum. Doktor artık kesebiliriz dedi iğneyi geçen hafta kestim fitili de azaltarak kesiyorum pazar bitecek ama korkuyorum da fitili bırakmaktan.
Bu arada ciddi kabızlık yapabiliyor hele şimdi siz dinlenmemiz gerektiği için çöl yürüyüş de yapamazsınız aklınızda olsun. Beslenmenize dikkat edin, 🙏🏻ıkınmak da korkutuyor beni

Anladım, ben de 10. Haftamın sonundayım. Benim tüp bebek o yüzden uzun süredir progesteron fitil artı iğne kullanıyorum. Doktor artık kesebiliriz dedi iğneyi geçen hafta kestim fitili de azaltarak kesiyorum pazar bitecek ama korkuyorum da fitili bırakmaktan.
Bu arada ciddi kabızlık yapabiliyor hele şimdi siz dinlenmemiz gerektiği için çöl yürüyüş de yapamazsınız aklınızda olsun. Beslenmenize dikkat edin, 🙏🏻ıkınmak da korkutuyor beni
Ikınmak beni bitirir çünkü bende ameliyattan kalma hemoroid var. Su da içemiyorum çok dikkat edeyim. Neyse yarın bi doktora gideyim de 😞

Bugün de hiç olmadı bulantım gögüs hassasiyetim var ama buda bir hamilelik işaretidir demi 🤣
Aynen ben eşime derdim ki ben bugün çok iyiyim bu beni çok endişelendiriyor derdim. Sonra ertesi gün mide bulantısı beni ordan oraya atardı . Günüm günümü tutmuyor hocam dedim doktoruma. Ee olacak tabi bunlar dedi. Birgün iyi bir gün çok kötü olabilirsin demişti. Emin ol 3 gün sonra bulantin tekrar çıkarsa hiç sasirma. Bide benim tansiyonum gebelikte hep 8 e 6 ,9a6 içime kurt düştükçe tansiyonuma bakardım . Düşükse iyi herşey yolunda der kendimi teselli ederdim . Ben gebeliğin Allah ne verdiyse tüm belirtilerini yaşadım. Şuan da baş agrilarim başladı . Ama inan bunları şikayet etmek için yazmıyorum Allah'a hata olmasın basım gözüm üstüne . O yeterki iyi olsun sağlıkla büyüsün de ben bu günlerin özlemiyle yandım tutustum .Rabbim dileyen isteyen bu yolda çaba gösteren para akıtan fedakarlık eden tüm müslüman kadınlarımıza nasip etsin bu sevinci ,hepimizin kucakları sağlıklı evlatlarla hayırlı evlatlarla dolsun

Kıxlar yoğun bi kanama ile hastaneye geldim. Bana dua edin, allah bebeğimi bize bağışlasın.

Kızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin 😊
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Ah canim sen kac gundur aklıma geliyorsun ama bayram tatilindedir herhalde diyordum. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Allah korusun miniklerimiz.

Korkma canım benimde tüp bebek ve 10.haftadayım. Günlük progestan ignesi vurunuyorum, bu ay sonunda birakicam ins. Dr uma iğneyi bıraktığımda risk teşkil edecekmi diye sormuştum o da plesanta o dönemde vucudun ihtiyacı olan progesteronu ürettiği icin herhangi bir risk söz konusu degil rahat ol demişti.

T the economist Çok geçmiş olsun canım, bende aynı durumu yaşamıştım sana düşen stres yapmamak ve agir işlerden, uzun yolculuktan kaçınmak. Bundan sonra lekelenme de olacak arada ufak parçalarda dusebilir. Bunlar icerde kalan kanın disa atımı olacak (kahverengi şekilde). Hic endise etme way niye gecmedi ne zaman geçecek vb gibi dusunceleri kafana da takma. Allahin izniyle hepsi düzene girecek keyifle hamileliğine devam edeceksin inşallah ❤️

Canım ya cok arlısın, görgülüsün bi kere maşallah 🧡ama sen ihtiyaç listesi yapmadan da istediklerini getirirler hep inş 🤩 ama ilk bebeğin olduğu için sen de seve seve harcama yaparsın heralde 😍 bebek alışverişleri cok zevkli oluyor. Hiç işim olmaSa bile bir tur atıyorum bebek bölümünde 😂😂
O senin inceliğin canım benim ❤️ Ben Çerkezim ve bizde ayıp olayı biraz fazladır, hala o kafadan çıkamadım 😁 aminnn Rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin. Biz alışveriş işine geç baslariz herhalde, hala eşimle bebek hakkında konuşmaya başlasak basında “inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin de… doğsun da.. diye cümleye giriş yapıyoruz 🙃 o havaya girmeye ikimizde cekiniyoruz. Ama yavastan Tr den istiyceklerimin listesini yapmam gerek annem gelmeden önce hazır olsa iyi olur.

O senin inceliğin canım benim ❤️ Ben Çerkezim ve bizde ayıp olayı biraz fazladır, hala o kafadan çıkamadım 😁 aminnn Rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin. Biz alışveriş işine geç baslariz herhalde, hala eşimle bebek hakkında konuşmaya başlasak basında “inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin de… doğsun da.. diye cümleye giriş yapıyoruz 🙃 o havaya girmeye ikimizde cekiniyoruz. Ama yavastan Tr den istiyceklerimin listesini yapmam gerek annem gelmeden önce hazır olsa iyi olur.
Aynen bizimde öyle. Esimle bebek hakkında konuşmaktan çekiniyoruz. Sanki bu hamilelik olayını görmezden geliyor bir haldeyiz. Ben bazan bebek ürünlerine bakıyorum. Sonra hemen daha erken deyip çıkıyorum. Baskiliyoruz kendimizi sanki. Bebekle ilgili yaptığım tek faaliyet buraya katılmak :)

Aynen bizimde öyle. Esimle bebek hakkında konuşmaktan çekiniyoruz. Sanki bu hamilelik olayını görmezden geliyor bir haldeyiz. Ben bazan bebek ürünlerine bakıyorum. Sonra hemen daha erken deyip çıkıyorum. Baskiliyoruz kendimizi sanki. Bebekle ilgili yaptığım tek faaliyet buraya katılmak :)
aynennnnn :) bizde ki durum da bu... hem kayip yasayip hemde gec kavusmanin sonucu bana gore ve bu durumdan da sikayetci degilim. test yapar yapmaz herkese hamileyim diye yaymaktansa bu sekilde ilerlemek daha rahat mental olarak. benim niyetim fiziksel belli olana kadar gizleyebilgim kadar gizlemek ;)

Back