• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
benim belirli bir bölge değil ama kocaman bir karnım oldu kocaman. şişkinlik gibi yani kilo göbeği gibi. dışarıdan belli olmuyor bol giyindiğim için.
5-6 aylara kadar kendini hiç belli etmeyenlere çok özenirdim ben öyle olamayacağım galiba🥲
Bende senin tam tersindim. İlk iki gebeliğimde belli olmuyordu karnım. Anca 8 inci ay fln belli oldu. Hatta doktora bile şikayet etmiştim , hocam niye hiç belli olmuyor ya dedim; amaaan 4 aylık kadında koca göbek hiç güzel değil demişti 😂😂😂 tıka basa da yerdim , yiyin de çıksın hemen göbeğim diye ama alakası yokmuş
Şimdiden çıkınca göbeğim biraz şaşkınım. Sonraki gebeliklerde önceden çıkar diye halk arasında bi söz var ya, bende kanıtlanmış oldu 😅

Bende senin tam tersindim. İlk iki gebeliğimde belli olmuyordu karnım. Anca 8 inci ay fln belli oldu. Hatta doktora bile şikayet etmiştim , hocam niye hiç belli olmuyor ya dedim; amaaan 4 aylık kadında koca göbek hiç güzel değil demişti 😂😂😂 tıka basa da yerdim , yiyin de çıksın hemen göbeğim diye ama alakası yokmuş
Şimdiden çıkınca göbeğim biraz şaşkınım. Sonraki gebeliklerde önceden çıkar diye halk arasında bi söz var ya, bende kanıtlanmış oldu 😅
ay maşallah bence müthis bir olay o zamana kadar belli olmaması😄
düşünsene belli olana kadar kimseye söylemiyorsun 1 ay sonra doğuruyorsun😂

Bizim bu evhamlarimiz bebeyi kucaga alana kadar gecmeyecek🤦🏻‍♀️
geçmicek valla canım ben hergün yeni bir şey üretiyorum zaten
bu arada da şeye taktım mesela yere bişey düşüyor hemen eğilip alıyorum alelacele e göbek var eğilirken sıkışıyor eyvah diyorum bebek sıkıştı bişey mi oldu😂😂

Selam arkadaşlar
Sat göre 8+5
Ben ovulasyon testi kullanmıştım ona göre
6+5 bebeğimin kalp atışını sığamadık bilk gittiğim doktor haftasına göre küçük dedi kalp atışını görüyorum ama ses dinletecek kadar değiş dedi sonra 2 doktor kürtaj dedi yarın bi doktora daha gideceğim
ben ilk kan tahlili 14 yaptırdım 280 Li bişeydi
22 tekrar yaptırdım 1360 lı bişeydi
23 de gittim kese gözükmedi
Tekrar 27 gittim kese vardı
1 de gittim kese oluşmuş bebek yoktu acaba geç döllenme olabir mi dün Altan bakınca duyulurdu ama değilimi bi yandan umudum var bi yandan içim acıyor kalp atışını geç duyan var mı

geçmicek valla canım ben hergün yeni bir şey üretiyorum zaten
bu arada da şeye taktım mesela yere bişey düşüyor hemen eğilip alıyorum alelacele e göbek var eğilirken sıkışıyor eyvah diyorum bebek sıkıştı bişey mi oldu😂😂
Bende bi yere gidince sabah pantolonu giyiyorum yuksek bel hani sıkmıyo gayet rahat sonra yemekti caydi suydu sisiyorum sonra kendi kendime acaba cocuga kan akisini engel olur mu diye kendi kendimi yiyorum🤣🤣🤣🤣

Selam arkadaşlar
Sat göre 8+5
Ben ovulasyon testi kullanmıştım ona göre
6+5 bebeğimin kalp atışını sığamadık bilk gittiğim doktor haftasına göre küçük dedi kalp atışını görüyorum ama ses dinletecek kadar değiş dedi sonra 2 doktor kürtaj dedi yarın bi doktora daha gideceğim
ben ilk kan tahlili 14 yaptırdım 280 Li bişeydi
22 tekrar yaptırdım 1360 lı bişeydi
23 de gittim kese gözükmedi
Tekrar 27 gittim kese vardı
1 de gittim kese oluşmuş bebek yoktu acaba geç döllenme olabir mi dün Altan bakınca duyulurdu ama değilimi bi yandan umudum var bi yandan içim acıyor kalp atışını geç duyan var mı
Kalp atışını doktorum bana ekrandan gösterdi gerçekten de hareketli bir nokta var. Sesini çok dinlemedik. Eğer kalp atışı görünüyorsa bebek neden olmasın, niye kürtaj olacakmış ya. Başka başka doktorlara mı görünsen canım acaba

ben de işte ondan korktum adet döneminde öyle oluyordu acaba yine adet mi olcam diye
ama bu da normalmis demek ki her seyde oldugu gibi😄
Bende ciddi ciddi adet olacak sandim. Kramplar adet zamani olan ağrılar hepsi oldu. Boyle sabah aksam bekledim olacak diye simdi biraz azaldı sanki ama hala birseyler var

Bende ciddi ciddi adet olacak sandim. Kramplar adet zamani olan ağrılar hepsi oldu. Boyle sabah aksam bekledim olacak diye simdi biraz azaldı sanki ama hala birseyler var
Rahim büyürken böyle ağrılar kramplar oluyor, o kasıkların çekilmesi ağrıması hep rahim büyüme sancıları

10lu hastane çıkışı fiyatlarına bakayım dedim 500 tlden başlıyor. Küçük bir şok yaşadım 🥴 Kızlarımda maksimum 200 vermişimdir yani en kralına... Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende iki üç gün kadar önce oğluma yaptğım alışveriş kaydı duruyordu telefonda. Dediğin gibi olmuş fiyatlar. Kullandığım birkaç bebek markası vardı kalitesine de hayranım, bakalım artık ayarlaya çalışmaz bi şekilde.
Burda hersey iki katı bi de fiyat olarak. Bi de beni düşün 😂😂 Türkiye’den alıp, biriyle getirtebilirim inş🙈

Kramplara magnezyum diasporal iyi geliyordu ama sen doktoruna danış. Belki progestanla fln da desteklemek isteyebilir. Bana yetmediği bi dönem olunca progestan sayısını artırdı ve şak diye geçmişti.
Su an da belli olur mu bilmiyorum ama krampları ultrasonda doktor da görebiliyor zaten. Sen kontrole gidince söylersin de zaten.

G gunesli gunler güneşim keşke 500 yüz olsa bi bak şuna 🙈🙈🫣🫣🫣 700 lira bu takım üstelik küsüratı da var 😂😂😂 ama nasıl yumuşacık kalıteli var ya 🥹🥹

Eklentiler

• C42BAA96-6BB4-417B-82D2-45EC6DDE5E4B.png
    C42BAA96-6BB4-417B-82D2-45EC6DDE5E4B.png
    304,5 KB · Görüntüleme: 68
Back