• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
10lu hastane çıkışı fiyatlarına bakayım dedim 500 tlden başlıyor. Küçük bir şok yaşadım 🥴 Kızlarımda maksimum 200 vermişimdir yani en kralına... Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yapmayın ya kalbim sıkışıyor🙈😄
Biz de çocuk olmadan kendimize alabildiğimizi alıyoruz, çünkü ona alışveriş yapmaya başlayınca kendimize bütçe ayırmayız artık diye düşünüyoruz😄
Sağlıkla gelsin de feda olsun🥰❤️

Ayni düşünüyoruz sizinle. Eşim once hemen herkese söylerdi. Adamcağız bu sefer annesine bile soylemedi. Bakiyorum da benden çok etkilenmiş. Çünkü hem kendi uzuluyor uzerine de benim tum ruh halimi cekiyor. Eşim için üzülüyorum.
Biz hem mental hemde fiziksel zor bi surecten gecerken bizim yanımızda erkeklerin ruh hali bence çok iyidir 😉 sen bu hassas döneminde birde eşine üzülüp ekstra durumunu zorlaştırma bence. Burda ilk önce kendini ve bebeğini düşün 😘 temizlik, yemek, bulasik hepsi eşimde normalde kıyamam kocama ama simdi zerre takmiyorum çünku bu bebek sadece benim değil anca beraber kanca beraber 😜

Kesinlikle haklısınız. Bizde de durum öyle. Ama ben şöyle yapıyorum. İnsan bi yandan da heyecanlanıyor. Favorilere ekliyorum almayı düşündüğüm alternatifleri aklıma geldikçe. Ama alışveriş kısmı, yaşam sınırını geçince olacak inş. 27 inci haftadan sonra fln Türkiye’den getirtirim bende inş. Zaten gelince hepsini bi güzel yıkarız. Eşlerimize ütületiriz. Birbirimize fotolar atarız. İşin en eğlenceli kısmı o. Allahım sağ Salim göstersin. Yazarken gözüm doldu 🫣
Kiyamammm 😘 Aynen canım hayırlısıyla o gunler gelsin alışverişin dibine vuralım diycem ama fiyatlar ortada 😂😂 inşallah ne alınır neye ihtiyac olunur hepsini burdan paslaşarak hallederiz 😍

Biz de çocuk olmadan kendimize alabildiğimizi alıyoruz, çünkü ona alışveriş yapmaya başlayınca kendimize bütçe ayırmayız artık diye düşünüyoruz😄
bizde tüp bebek masraflarını feda olsun diye diye ödedik sıra kılık kıyafetinde.. artık üniversiteden mezun olana kadar bütün masraflarina fedaaa olsun yavruma demeyle geçecek 😅😅

Selam arkadaşlar
Sat göre 8+5
Ben ovulasyon testi kullanmıştım ona göre
6+5 bebeğimin kalp atışını sığamadık bilk gittiğim doktor haftasına göre küçük dedi kalp atışını görüyorum ama ses dinletecek kadar değiş dedi sonra 2 doktor kürtaj dedi yarın bi doktora daha gideceğim
ben ilk kan tahlili 14 yaptırdım 280 Li bişeydi
22 tekrar yaptırdım 1360 lı bişeydi
23 de gittim kese gözükmedi
Tekrar 27 gittim kese vardı
1 de gittim kese oluşmuş bebek yoktu acaba geç döllenme olabir mi dün Altan bakınca duyulurdu ama değilimi bi yandan umudum var bi yandan içim acıyor kalp atışını geç duyan var mı
Bence başka bir doktora daha görül canım kalp atışını gördüyse geç döllenme vs de olabilir bebek geriden de geliyor olabilir 1 hafta daha bekle başka doktora git kuzum sıkışık idrar ile

Kramplara magnezyum diasporal iyi geliyordu ama sen doktoruna danış. Belki progestanla fln da desteklemek isteyebilir. Bana yetmediği bi dönem olunca progestan sayısını artırdı ve şak diye geçmişti.
Su an da belli olur mu bilmiyorum ama krampları ultrasonda doktor da görebiliyor zaten. Sen kontrole gidince söylersin de zaten.
Hafta ici gidecem doktora . 2 dir gidiyorum resmen lal olmuş gibi doktor ne söylerse o anın şokuyla çıkıp geliyorum. Bu sefer listeyle yazacam.sorularimi 🤣 bu ağrılar 2. Adet zamanına denk geldi acaba ondan mi dedim bende. Progestan 200 mi sabah aksam kullaniyirum zaten. Belki başka şeyler de verir sormayi unutmazsam.

G gunesli gunler güneşim keşke 500 yüz olsa bi bak şuna 🙈🙈🫣🫣🫣 700 lira bu takım üstelik küsüratı da var 😂😂😂 ama nasıl yumuşacık kalıteli var ya 🥹🥹
Ya marka vermek yasak değilse marka soyler misiniz. Bebek ürünlerinde deneyimlisiniz. Aslında ben moda tasarim öğretmeniyim. Neredeyse herseyi dikiyorum. Olmadi dikerim bunlari 🤣🤣🤣🤣🤣 ama almaya da bayılıyorum tabiki. Alışveriş yapmak benim olmazsa olmazim. Ama artik alim gücümüz gittikce bitmek üzere bu enflasyonlarla

Selam arkadaşlar
Sat göre 8+5
Ben ovulasyon testi kullanmıştım ona göre
6+5 bebeğimin kalp atışını sığamadık bilk gittiğim doktor haftasına göre küçük dedi kalp atışını görüyorum ama ses dinletecek kadar değiş dedi sonra 2 doktor kürtaj dedi yarın bi doktora daha gideceğim
ben ilk kan tahlili 14 yaptırdım 280 Li bişeydi
22 tekrar yaptırdım 1360 lı bişeydi
23 de gittim kese gözükmedi
Tekrar 27 gittim kese vardı
1 de gittim kese oluşmuş bebek yoktu acaba geç döllenme olabir mi dün Altan bakınca duyulurdu ama değilimi bi yandan umudum var bi yandan içim acıyor kalp atışını geç duyan var mı
Canim benimde bebegim gününe göre gerideydi. Once kalp atisi duymadık. Sonra 6+4 görünürken vajinal oda defalarca denemyle zorla duyuldu. Bana kalırsa bekleyin ve ara ada kontrole gidin. Kese boyunda büyüme varsa mutlaka gelisim vardir. Benim anladığım bebek 7 haftasında normal bir şekilde duyuluyor kalp ancak. Sen senin hesabına bakma.bebegin kac gunluk göründüğü ile takip et . Bana kalırsa da hemen aldırma eğilimine girme. Rabbim isterse hersey olur

Korkma canım benimde tüp bebek ve 10.haftadayım. Günlük progestan ignesi vurunuyorum, bu ay sonunda birakicam ins. Dr uma iğneyi bıraktığımda risk teşkil edecekmi diye sormuştum o da plesanta o dönemde vucudun ihtiyacı olan progesteronu ürettiği icin herhangi bir risk söz konusu degil rahat ol demişti.
Ben biraz da bundan korkuyorum Türkiye’de 12. Hafta sonuna kadar devam edilirken burda iğneyi 9. Hafta fitili 10. Hafta bıraktırıyorlar. 9. Hafta ultrasona girdiğimde henüz plesanta oluşmamıştı yani biraz erken bıraktık diye endişeleniyorum. Şu an sadece kan sulandırıcı alıyorum

İhtimal değil kesin sonuç ben yaptırıyorum çünkü bulunduğumuz ülkede herkese yapılıyor sigorta karşılıyor zaten, Türkiye’de olsa yapar mıydım bilmiyorum
kızlar bahsettiğiniz nifty testini herkes yaptıracak mı? ben ihtimaller üzerine olan testlere pek sıcak bakamıyorum da o test de öyle mi acaba?
yani bi ihtimal çıkar da onun üzerine kendimi üzerim diye korkuyorum o yüzden

Ben biraz da bundan korkuyorum Türkiye’de 12. Hafta sonuna kadar devam edilirken burda iğneyi 9. Hafta fitili 10. Hafta bıraktırıyorlar. 9. Hafta ultrasona girdiğimde henüz plesanta oluşmamıştı yani biraz erken bıraktık diye endişeleniyorum. Şu an sadece kan sulandırıcı alıyorum
Anladım canım dr un takibini yapıyordur diye düşünüyorum ama sen takıldığın noktaları dr una sor bence. Ben 3 öğün estradiol alıyorum, o ve igne bu ay sonunda bitecek inşallah. vitamin olarakta sadece folik asit yerine multi vitamin kullanıyorum ve 9. aya kadar devam edecek. Yanı dr a ülkeye vb duruma göre ilac kullanımı, süresi değişiyor. En güzeli kendi dr una danışman.

İhtimal değil kesin sonuç ben yaptırıyorum çünkü bulunduğumuz ülkede herkese yapılıyor sigorta karşılıyor zaten, Türkiye’de olsa yapar mıydım bilmiyorum
Merhaba siz hangi ülkedeydiniz ben de Almanyaya yeni taşındım burda sanırım sigorta karşılamıyor en azından anladığım kadarıyla 2li 3 lü test için de herhangi bir bilgi bulamadım . Hem hamilelik hem yeni bir ülke olunca adapte olmakta zorlanıyorum sistemi bilmeyince

Canim benimde bebegim gününe göre gerideydi. Once kalp atisi duymadık. Sonra 6+4 görünürken vajinal oda defalarca denemyle zorla duyuldu. Bana kalırsa bekleyin ve ara ada kontrole gidin. Kese boyunda büyüme varsa mutlaka gelisim vardir. Benim anladığım bebek 7 haftasında normal bir şekilde duyuluyor kalp ancak. Sen senin hesabına bakma.bebegin kac gunluk göründüğü ile takip et . Bana kalırsa da hemen aldırma eğilimine girme. Rabbim isterse hersey olur
İnşallah 🙏🏻 bugün başka doktora gideceğim

Bende iki üç gün kadar önce oğluma yaptğım alışveriş kaydı duruyordu telefonda. Dediğin gibi olmuş fiyatlar. Kullandığım birkaç bebek markası vardı kalitesine de hayranım, bakalım artık ayarlaya çalışmaz bi şekilde.
Burda hersey iki katı bi de fiyat olarak. Bi de beni düşün 😂😂 Türkiye’den alıp, biriyle getirtebilirim inş🙈
Kargo ile Kıbrısa gelmiyor mu acaba merak ettim ya yavru vatan ne de olsa diyoruz 😂
G gunesli gunler güneşim keşke 500 yüz olsa bi bak şuna 🙈🙈🫣🫣🫣 700 lira bu takım üstelik küsüratı da var 😂😂😂 ama nasıl yumuşacık kalıteli var ya 🥹🥹
Aman bu andywawa zaten tabi piyasanın 2 tık üstü çok pahalı. Kızlarımda chakra ve buradan almıştım ama artık bunlara elim gitmez valla. Lcw neyine yetmiyor 😂 belki takım bile almam bilmiyorum yani
Canları sağ olsun tabi de kıyafete bu kadar para vermek de üzüyor 😂1 ay giyecek hele bu hastane çıkışını yani

Kargo ile Kıbrısa gelmiyor mu acaba merak ettim ya yavru vatan ne de olsa diyoruz 😂

Aman bu andywawa zaten tabi piyasanın 2 tık üstü çok pahalı. Kızlarımda chakra ve buradan almıştım ama artık bunlara elim gitmez valla. Lcw neyine yetmiyor 😂 belki takım bile almam bilmiyorum yani

Canları sağ olsun tabi de kıyafete bu kadar para vermek de üzüyor 😂1 ay giyecek hele bu hastane çıkışını yani
Artık burdan indrim haberlerini paylaşacağız fiyatlar ciddi uçuk,, hemde iki def giyeceği kıyafet çok yazık gerçekten..Alım gücümüz olursa alırız hayırlısıyla

Artık burdan indrim haberlerini paylaşacağız fiyatlar ciddi uçuk,, hemde iki def giyeceği kıyafet çok yazık gerçekten..Alım gücümüz olursa alırız hayırlısıyla
Evet böyle şeylere harcamaktansa kenara altın dolar atarız valla, daha kreş masrafları okul masrafları var bunun ki asıl önemli kısım onlar😁 Aynen buradan paslaşırız artık indirimleri filan

Back