- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Amin amin aminAynen ben eşime derdim ki ben bugün çok iyiyim bu beni çok endişelendiriyor derdim. Sonra ertesi gün mide bulantısı beni ordan oraya atardı . Günüm günümü tutmuyor hocam dedim doktoruma. Ee olacak tabi bunlar dedi. Birgün iyi bir gün çok kötü olabilirsin demişti. Emin ol 3 gün sonra bulantin tekrar çıkarsa hiç sasirma. Bide benim tansiyonum gebelikte hep 8 e 6 ,9a6 içime kurt düştükçe tansiyonuma bakardım . Düşükse iyi herşey yolunda der kendimi teselli ederdim . Ben gebeliğin Allah ne verdiyse tüm belirtilerini yaşadım. Şuan da baş agrilarim başladı . Ama inan bunları şikayet etmek için yazmıyorum Allah'a hata olmasın basım gözüm üstüne . O yeterki iyi olsun sağlıkla büyüsün de ben bu günlerin özlemiyle yandım tutustum .Rabbim dileyen isteyen bu yolda çaba gösteren para akıtan fedakarlık eden tüm müslüman kadınlarımıza nasip etsin bu sevinci ,hepimizin kucakları sağlıklı evlatlarla hayırlı evlatlarla dolsun
Ayni düşünüyoruz sizinle. Eşim once hemen herkese söylerdi. Adamcağız bu sefer annesine bile soylemedi. Bakiyorum da benden çok etkilenmiş. Çünkü hem kendi uzuluyor uzerine de benim tum ruh halimi cekiyor. Eşim için üzülüyorum.aynennnnn :) bizde ki durum da bu... hem kayip yasayip hemde gec kavusmanin sonucu bana gore ve bu durumdan da sikayetci degilim. test yapar yapmaz herkese hamileyim diye yaymaktansa bu sekilde ilerlemek daha rahat mental olarak. benim niyetim fiziksel belli olana kadar gizleyebilgim kadar gizlemek
Ah canım aynı bende öyleyim geçen gece uyuymadigim için salonda oturdum ağladım, uyku gözümden akıyor ama deliksiz uyuyamıyorum bu huzursuz bacak sendromu beni bitirdi her şeye dayaniyorum ama bu beni mahvediyorKızlar bende de tam tersi uyuyamıyorum normalde mışıl mışıl uyursun ama hamilelikten sonra geceleri uyuyamıyorum 2 saatte bir uyanıyorum 1 saat sonra uyuyorum resmen uyku bozukluğu oldu ve buda aşırı sinir yapıyor geceleri
Gözün aydın olsun canım benim senin adına çookk mutlu oldum.ArzumsunnSeptember Wind September Wind inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
Canim benim gobegimin sag tarafi sis resmen yamuk bi karnim var diisardan bile belli normal sanirim ilerleyen donemlerde ovallesir heraldeKızlar bişey sorucam ya. Şimdi ben 11. Haftadayim bebeği idrar torbasının üstünde siskince dışardan hissediyorum. Sizinde öyle mi? Hani rahim leğen kemiği arasına gidecekmiş ya bu haftada sanırım benimki daha girmedi sizinki de öyle mi
O senin inceliğin canım benimBen Çerkezim ve bizde ayıp olayı biraz fazladır, hala o kafadan çıkamadım aminnn Rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin. Biz alışveriş işine geç baslariz herhalde, hala eşimle bebek hakkında konuşmaya başlasak basında “inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin de… doğsun da.. diye cümleye giriş yapıyoruz o havaya girmeye ikimizde cekiniyoruz. Ama yavastan Tr den istiyceklerimin listesini yapmam gerek annem gelmeden önce hazır olsa iyi olur.
Kesinlikle haklısınız. Bizde de durum öyle. Ama ben şöyle yapıyorum. İnsan bi yandan da heyecanlanıyor. Favorilere ekliyorum almayı düşündüğüm alternatifleri aklıma geldikçe. Ama alışveriş kısmı, yaşam sınırını geçince olacak inş. 27 inci haftadan sonra fln Türkiye’den getirtirim bende inş. Zaten gelince hepsini bi güzel yıkarız. Eşlerimize ütületiriz. Birbirimize fotolar atarız. İşin en eğlenceli kısmı o. Allahım sağ Salim göstersin. Yazarken gözüm dolduAynen bizimde öyle. Esimle bebek hakkında konuşmaktan çekiniyoruz. Sanki bu hamilelik olayını görmezden geliyor bir haldeyiz. Ben bazan bebek ürünlerine bakıyorum. Sonra hemen daha erken deyip çıkıyorum. Baskiliyoruz kendimizi sanki. Bebekle ilgili yaptığım tek faaliyet buraya katılmak :)
Bı arkadaş var aynı gün tranfer olduk onun da kuruk sokumu agriyormus . Bebek sanırım çoktan leğen kemiğinin arasına girmiş de baskı bile yapıyor dedim . Bende de hala idrar torbasinin üzerinde ne zaman yukarı çıkar merakla bekliyorumCanim benim gobegimin sag tarafi sis resmen yamuk bi karnim var diisardan bile belli normal sanirim ilerleyen donemlerde ovallesir heralde
Zayıfsan belli olur hemen sanırım. Benim göbeğim yuvarlandı hafiften.Kızlar bişey sorucam ya. Şimdi ben 11. Haftadayim bebeği idrar torbasının üstünde siskince dışardan hissediyorum. Sizinde öyle mi? Hani rahim leğen kemiği arasına gidecekmiş ya bu haftada sanırım benimki daha girmedi sizinki de öyle mi
O kadar erken değildi galiba. Diğer arkadaşlar da yazar şimdi ama. 16 ıncı haftaya kadar vakti var onun yanlış hatırlamıyorsam. Endişe etme hiç fıstıkBı arkadaş var aynı gün tranfer olduk onun da kuruk sokumu agriyormus . Bebek sanırım çoktan leğen kemiğinin arasına girmiş de baskı bile yapıyor dedim . Bende de hala idrar torbasinin üzerinde ne zaman yukarı çıkar merakla bekliyorum
Ben kiloluyum mesela ama gobegim pek yoktu simdi yamuk bi gobegim oldu sol inik sag şişikZayıfsan belli olur hemen sanırım. Benim göbeğim yuvarlandı hafiften.
İhtimal değil canım kesin sonuç veriyor o test.kızlar bahsettiğiniz nifty testini herkes yaptıracak mı? ben ihtimaller üzerine olan testlere pek sıcak bakamıyorum da o test de öyle mi acaba?
yani bi ihtimal çıkar da onun üzerine kendimi üzerim diye korkuyorum o yüzden
Biz ikinci ihtimali hiç duymamış gibi yapıyoruz ve seviyoruz şu an. İnşallah her şey güzel olacak.Kızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Benim de iki gün sağdan bayağı batma ağrı oldu. Solda hep oluyor kocaman miyomlar var gebe değilken de ağrıyordu orası hep. Hatta dün doktora mı gitsek diyecektim o kadar ağrıdı bugün tik yok.Ben kiloluyum mesela ama gobegim pek yoktu simdi yamuk bi gobegim oldu sol inik sag şişikbatmalarim oldu benim bu hafta ya rahimde insani tedirgin ediyo
Ya masallah allahım sıkıntısız stressiz kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah bende gebeyim Şubat 3 de bekliyorum bebeğimi hergün burda ne yazıldı girip bakıyorum yazdıklarınız beni cok heyecanlandırdı en son kalp atışı icin gittik doktora 25 inde randevum cok merak ediyorum Allahım sağlık versin inşallah tüm annelere bebeklereKızlar, doktora gittim. Hiçbir sorun yok. Azcık bi kanama alanı var o da olabilir dedi. Prulaton iğne vurdu. Progestanı 2-2 fitil şeklinde kullan dedi. Ağzını, burnunu, ayaklarını, göz kapaklarını bile gördük yavrumun çok şükür. Sen hissetmiyorsun ama çok hareketli bir bebek şurda ayak hareketlerine bak felan dedi. Çok mutluyuz çok şükür.
Kız ben hiç bişi hissetmiyom bende 11+2 yim şu anKızlar bişey sorucam ya. Şimdi ben 11. Haftadayim bebeği idrar torbasının üstünde siskince dışardan hissediyorum. Sizinde öyle mi? Hani rahim leğen kemiği arasına gidecekmiş ya bu haftada sanırım benimki daha girmedi sizinki de öyle mi
Maşallah cnm geçmiş olsun tekrar dikkat et kendineKızlar, doktora gittim. Hiçbir sorun yok. Azcık bi kanama alanı var o da olabilir dedi. Prulaton iğne vurdu. Progestanı 2-2 fitil şeklinde kullan dedi. Ağzını, burnunu, ayaklarını, göz kapaklarını bile gördük yavrumun çok şükür. Sen hissetmiyorsun ama çok hareketli bir bebek şurda ayak hareketlerine bak felan dedi. Çok mutluyuz çok şükür.
Google da rahim ağzı tıpası diye arat. Orda bunun nedenini anlatıyor. Bildiğim kadarıyla da iyi ve normal bişeyKızlar sizde kıvamlı akıntı oluyor mu açık sarı yumurtlamada olan akıntıya benziyor. Bugün aşırı akıntım var daha önce böyle olmamıştı nedendir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?