2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Amin amin amin

Ayni düşünüyoruz sizinle. Eşim once hemen herkese söylerdi. Adamcağız bu sefer annesine bile soylemedi. Bakiyorum da benden çok etkilenmiş. Çünkü hem kendi uzuluyor uzerine de benim tum ruh halimi cekiyor. Eşim için üzülüyorum.

Ah canım aynı bende öyleyim geçen gece uyuymadigim için salonda oturdum ağladım, uyku gözümden akıyor ama deliksiz uyuyamıyorum bu huzursuz bacak sendromu beni bitirdi her şeye dayaniyorum ama bu beni mahvediyor

Gözün aydın olsun canım benim senin adına çookk mutlu oldum. İnşallah nerede bekleyen isteyen varsa rabbim aratmasın inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.

Kızlar bişey sorucam ya. Şimdi ben 11. Haftadayim bebeği idrar torbasının üstünde siskince dışardan hissediyorum. Sizinde öyle mi? Hani rahim leğen kemiği arasına gidecekmiş ya bu haftada sanırım benimki daha girmedi sizinki de öyle mi

Canim benim gobegimin sag tarafi sis resmen yamuk bi karnim var diisardan bile belli normal sanirim ilerleyen donemlerde ovallesir heralde

Kesinlikle haklısınız. Bizde de durum öyle. Ama ben şöyle yapıyorum. İnsan bi yandan da heyecanlanıyor. Favorilere ekliyorum almayı düşündüğüm alternatifleri aklıma geldikçe. Ama alışveriş kısmı, yaşam sınırını geçince olacak inş. 27 inci haftadan sonra fln Türkiye’den getirtirim bende inş. Zaten gelince hepsini bi güzel yıkarız. Eşlerimize ütületiriz. Birbirimize fotolar atarız. İşin en eğlenceli kısmı o. Allahım sağ Salim göstersin. Yazarken gözüm doldu

Canim benim gobegimin sag tarafi sis resmen yamuk bi karnim var diisardan bile belli normal sanirim ilerleyen donemlerde ovallesir heralde
Bı arkadaş var aynı gün tranfer olduk onun da kuruk sokumu agriyormus . Bebek sanırım çoktan leğen kemiğinin arasına girmiş de baskı bile yapıyor dedim . Bende de hala idrar torbasinin üzerinde ne zaman yukarı çıkar merakla bekliyorum

Zayıfsan belli olur hemen sanırım. Benim göbeğim yuvarlandı hafiften.

O kadar erken değildi galiba. Diğer arkadaşlar da yazar şimdi ama. 16 ıncı haftaya kadar vakti var onun yanlış hatırlamıyorsam. Endişe etme hiç fıstık

İhtimal değil canım kesin sonuç veriyor o test.

Biz ikinci ihtimali hiç duymamış gibi yapıyoruz ve seviyoruz şu an. İnşallah her şey güzel olacak.

Ben kiloluyum mesela ama gobegim pek yoktu simdi yamuk bi gobegim oldu sol inik sag şişikbatmalarim oldu benim bu hafta ya rahimde insani tedirgin ediyo
Benim de iki gün sağdan bayağı batma ağrı oldu. Solda hep oluyor kocaman miyomlar var gebe değilken de ağrıyordu orası hep. Hatta dün doktora mı gitsek diyecektim o kadar ağrıdı bugün tik yok.

Kızlar sizde kıvamlı akıntı oluyor mu açık sarı yumurtlamada olan akıntıya benziyor. Bugün aşırı akıntım var daha önce böyle olmamıştı nedendir acaba

Kızlar, doktora gittim. Hiçbir sorun yok. Azcık bi kanama alanı var o da olabilir dedi. Prulaton iğne vurdu. Progestanı 2-2 fitil şeklinde kullan dedi. Ağzını, burnunu, ayaklarını, göz kapaklarını bile gördük yavrumun çok şükür. Sen hissetmiyorsun ama çok hareketli bir bebek şurda ayak hareketlerine bak felan dedi. Çok mutluyuz çok şükür.

Ya masallah allahım sıkıntısız stressiz kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah bende gebeyim Şubat 3 de bekliyorum bebeğimi hergün burda ne yazıldı girip bakıyorum yazdıklarınız beni cok heyecanlandırdı en son kalp atışı icin gittik doktora 25 inde randevum cok merak ediyorum Allahım sağlık versin inşallah tüm annelere bebeklere

Kız ben hiç bişi hissetmiyom bende 11+2 yim şu an sadece göbeğim çıktı sanki hafif sivrice

Maşallah cnm geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine

Kızlar sizde kıvamlı akıntı oluyor mu açık sarı yumurtlamada olan akıntıya benziyor. Bugün aşırı akıntım var daha önce böyle olmamıştı nedendir acaba
Google da rahim ağzı tıpası diye arat. Orda bunun nedenini anlatıyor. Bildiğim kadarıyla da iyi ve normal bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…