• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar, doktora gittim. Hiçbir sorun yok. Azcık bi kanama alanı var o da olabilir dedi. Prulaton iğne vurdu. Progestanı 2-2 fitil şeklinde kullan dedi. Ağzını, burnunu, ayaklarını, göz kapaklarını bile gördük yavrumun çok şükür. Sen hissetmiyorsun ama çok hareketli bir bebek şurda ayak hareketlerine bak felan dedi. Çok mutluyuz çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım. O kadar sevindim ki bana da umut oluyorsun. 💕 🧿 ben de şu 2 haftayı atlatırsam daha rahat olucakmışım. Bekliyorum hep yatıyorum uzanıyorum hiç iş yapmıyorum.

Ç
Çok geçmiş olsun canım. O kadar sevindim ki bana da umut oluyorsun. 💕 🧿 ben de şu 2 haftayı atlatırsam daha rahat olucakmışım. Bekliyorum hep yatıyorum uzanıyorum hiç iş yapmıyorum.
bişey olmaz allahın izniyle, ben de 2 hafta sonra tekrar gidicem. Dr benim yolculuk etmeme müsade etti bu arada.

Kızlar, doktora gittim. Hiçbir sorun yok. Azcık bi kanama alanı var o da olabilir dedi. Prulaton iğne vurdu. Progestanı 2-2 fitil şeklinde kullan dedi. Ağzını, burnunu, ayaklarını, göz kapaklarını bile gördük yavrumun çok şükür. Sen hissetmiyorsun ama çok hareketli bir bebek şurda ayak hareketlerine bak felan dedi. Çok mutluyuz çok şükür.
Çok çok geçmiş olsun çok şükür yakında cinsiyet haberleride gelir ❤️

Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim bugün aklımdan geçirmiştim seni 🙏🏻

Kız ben hiç bişi hissetmiyom bende 11+2 yim şu an 😂 sadece göbeğim çıktı sanki hafif sivrice
Canım elini göbek deliginde basparmaklarinla birleştir orta parmaklarinida altında birleştir. İşte orası senin normalde rahmin. Orası böyle siskince mi bakabilirsin. Kilo var mı bilmiyorum tabi bu arada ben 157 boyunda 62 kiloyum. Çok zayıf da değilim göbeğim var ama o bölgenin şişkinliğini fark edebiliyorum

Canım elini göbek deliginde basparmaklarinla birleştir orta parmaklarinida altında birleştir. İşte orası senin normalde rahmin. Orası böyle siskince mi bakabilirsin. Kilo var mı bilmiyorum tabi bu arada ben 157 boyunda 62 kiloyum. Çok zayıf da değilim göbeğim var ama o bölgenin şişkinliğini fark edebiliyorum
benim belirli bir bölge değil ama kocaman bir karnım oldu kocaman. şişkinlik gibi yani kilo göbeği gibi. dışarıdan belli olmuyor bol giyindiğim için.
5-6 aylara kadar kendini hiç belli etmeyenlere çok özenirdim ben öyle olamayacağım galiba🥲

Elimle bakmadım ama orası şişkin bayadır farkındayım hatta genital bölgemin hemen üstünden başlıyor kocaman bir göbeğim var yukarıya kadar 😂

Back