• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin 😊
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.

Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Cnm çok geçmiş olsun görmemişim mesajlarını. Kesede kanama yoksa korkma bir sürü kanama geçiren hamiş var. Ama kendini de yorma dikkt et sen uzun yol gitmiştin yanlış hatırlamıyosam. Dikkat et fazla yolculuk yapmamaya çalış allah bebiklerimizi bize bağışlasın 🤲🏻

kendi kuzenimde gördüğüm sıralamayı yazıyorum
baby shower - hastane odası partisi - bebek mevlüdü - 40 uçurma - 6 ay kınası - diş buğdayı - 1 yaş doğum günü 😂 hediye almaktan batmıştık artık😂 o zamanlar cinsiyet partisi yoktu allahtan o eksik kaldı😄
Kız okuyana kadar yoruldum. El kadar bebekle onca organizasyon cok yorucu olmuştur ya 😃 tamam saygı duyuyorum ama bi fakir sevindirseler daha iyiymiş yahu bu nedir
Hayır bi de ınsanlar mecbur getırıyor cok ayıbıma giderdi benim 😂
Diş buğdayı ve yaş günü yaptık aile arasında oğluma o kadar. Cok anlam yüklemek fazla geliyor bana bu tarz günlere.

İstanbulda oldu canım benim tedavi. Türkiyedeyim. Embriyolog daha önce Kıbrısta da çalışmış cinsiyet seçiminde baya tecrübeli. Transfer öncesi o söyledi. Bize kalsa 2 kız isterdik😁
Allah gönlüne göre versin inş 💜
Rica etsem bana özelden atabilir misin hastanenin doktorun adını fln.? Kardeşimin ihtiyacı olacak gibi de. Belki işine yarar

Çok sevindim aklım sende kalmıştı. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Seninle şuan aynı durumdayız, benim bir de kan alanı halen küçülse de duruyor, iğne kullanıyorum. Şekeri kestim tamamen çünkü kanı pıhtılaştırıyormuş. Ben de daha 2 hafta yatıcam progestan ve kan sulandırıcı iğne devam. Sağlıklıysa bizimle olsunlar diye dua ediyorum. Allah yardımcın olsun kardeş. Senin bebiş de mücadeleci çıktı demek sağlıkla gelsin inşallah.

ben hic dusunmedim yapmamda isteyen icin aile icinde keyifli olabilir belki..
burda baby shower adeti var, o olur buyuk ihtimal ama onuda hamile yapmiyor arkadaslari duzenliyor. maksat dogumdan sonra anneyi bebek gorme bahanesiyle rahatsiz etmemek ve dogum oncesi ihtiyaclara yardimci olmak. anne isterse magazadan hesap actirip bebegin ihtiyac listesini hazirliyor, cevresindekiler de o listeden bi urunun parasini odeyip hediyesini almis oluyor. mantikli olsada o da ayip gibi geliyor 😁😁 artik kim ne isterse getirsin kabulum.
Canım ya cok arlısın, görgülüsün bi kere maşallah 🧡ama sen ihtiyaç listesi yapmadan da istediklerini getirirler hep inş 🤩 ama ilk bebeğin olduğu için sen de seve seve harcama yaparsın heralde 😍 bebek alışverişleri cok zevkli oluyor. Hiç işim olmaSa bile bir tur atıyorum bebek bölümünde 😂😂

Çok geçmiş olsun daha öncede lekelenmen olmuştu dimi fitili kullan canım iğne var pruloton onuda verdimi o daha etkili sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaAllah

Çok sevindim aklım sende kalmıştı. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Seninle şuan aynı durumdayız, benim bir de kan alanı halen küçülse de duruyor, iğne kullanıyorum. Şekeri kestim tamamen çünkü kanı pıhtılaştırıyormuş. Ben de daha 2 hafta yatıcam progestan ve kan sulandırıcı iğne devam. Sağlıklıysa bizimle olsunlar diye dua ediyorum. Allah yardımcın olsun kardeş. Senin bebiş de mücadeleci çıktı demek sağlıkla gelsin inşallah.
Ben de yarın bi özelde doktora gidicem, geri dönüş yoluna girecektik dr gitme dedi.
Ezan okunurken çok dua ettim. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.

Bende de hiç geçmedi. Umarım yakında biter 🙈
Bende bir kitap var orda bu hormonlarla ilgili bişey okumuştum geçen. Uyku hali göğüs ağrısı mide bulantısı hormonların iyi çalıştığını gösteriyor, vücut bebeğin tutunması için gerekli hormonu salgılayabiliyor demekki . Bu iyi ye işaret diye yazıyordu. Ama hiç bişey yaşamayan annelerin de kaygılanmasına gerek yok bazı bünyeler de tepki veriyor bazılarında vermeden es geçip gidiyor. Bana biraz ağrısı bulantısı olup yatak döşek hep uyuyan annelere moral olsun diye yazmış da olabilirler gibi de geldi ama olsun normalmiş.

Ben de yarın bi özelde doktora gidicem, geri dönüş yoluna girecektik dr gitme dedi.
Ezan okunurken çok dua ettim. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.
Ben de hep sol kulağımı kapatıp ezan dinleyip sonra sağ kulağımı kapatıp kamet dinledim youtube dan. Kötü enerjiler üstümden gitsin diye. Amin canım benim. Üzme kendini eğer kalırsa mutlu olucaz ama giderse de herşey allahtan demekki sağlıklı değilmiş diyip yine mutlu olmalıyız.

canım geçmiş olsun, böyle şeyler olabiliyor. Sen dikkat et bol bol dinlen kafana hiç birşeyi de takma. Benim de en son kontrolümde kanama alanım vardı olabilir dendi böyle şeyler. Düşük ihtimalini aklımın ucundan bile geçirmemeye çalışıyorum. Bebişin sağlıklıysa hiç birşey olmaz allahın izniyle .İstirahat et fitilleri aksatma 🙏🏻

Ben de hep sol kulağımı kapatıp ezan dinleyip sonra sağ kulağımı kapatıp kamet dinledim youtube dan. Kötü enerjiler üstümden gitsin diye. Amin canım benim. Üzme kendini eğer kalırsa mutlu olucaz ama giderse de herşey allahtan demekki sağlıklı değilmiş diyip yine mutlu olmalıyız.
Tabi, önce bi tedirginlik yaşadım sonra kendimi saldım. İyiyse de allahtan kötü ise de allahtan. Elden ne gelir ki?

Kıxlar yoğun bi kanama ile hastaneye geldim. Bana dua edin, allah bebeğimi bize bağışlasın.

Aman kuzum kendine dikkat et Allah esirgesin yavrularimizi🤲

Şeker olayını bilmiyordum. Ben de dikkat ederim bugünden itibaren🙏

Back