- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Amin inş canım, gireyim de hayırlısıyla yazarım ilk iş inşRenkli doğum yap da tecrübeni yaz ertesi sabah da ben motive gireyim
Oyy valla senin daha yakın ama bana daha çok heyecan basıyorİyiyim beybim yaevet az kaldı geriye sayıyorum artık tatlı minik heyecan var içimde
Buralar sensiz kaldı
EvetAmin inş canım, gireyim de hayırlısıyla yazarım ilk iş inş
İkinci sezeryanını olan birinin tecrübesi olsaydı surlarda iyi olurdu aslında bizeinş çabucak toparlanırız da
Benim ikinci çok daha rahat geçti kuzum, neyle karşılaşacağını bildiğin içinAmin inş canım, gireyim de hayırlısıyla yazarım ilk iş inş
İkinci sezeryanını olan birinin tecrübesi olsaydı surlarda iyi olurdu aslında bizeinş çabucak toparlanırız da
Aynı yeri mi kesiyorlar yeni bir yer mi? Benim ilk spinal olmuştu ilk kalkışta çok kötü olmuştum yataktan sadece ikinci de nasıl hissettinBenim ikinci çok daha rahat geçti kuzum, neyle karşılaşacağını bildiğin içinVarsa sorularınız cevaplayayım yardımcı olayım
Dişi kuş enerjisi gelmiş işteOyy valla senin daha yakın ama bana daha çok heyecan basıyorBir de doğuranları gördükçe heves ediyorum. Kafam çok Leyla bu aralar ya, evi habire topluyorum nedense dip köşe girdim Eşim diyor bebek gelip çekmeceleri mi kontrol edecek. Ama sanırım zihnimi boşaltmak için yapıyorum
Valla toparlanma süresi kısalıyor mu uzuyor mu tek derdim ve merakım bu benim aslında.Benim ikinci çok daha rahat geçti kuzum, neyle karşılaşacağını bildiğin içinVarsa sorularınız cevaplayayım yardımcı olayım
Evet zorluklar olacak eve gelince, oğlum 3 yasında diğeri bebek. Valla beni de stres basıyor ara ara ama bi yanım o kadar uykuya hasret ki su an esneyerek yazıyorum inan ki. Bi gevşeme geliyor sonra daEvet2. Olması beni acayip geriyor gün yaklaştıkça stresim arttı önüme gelene çatıyorum
Kız sen 40. Haftadaymıssın yaaaRenkli doğum yap da tecrübeni yaz ertesi sabah da ben motive gireyim
Anamm son 5 gun. Neden hala sezeryan degil.Aynı yeri mi kesiyorlar yeni bir yer mi? Benim ilk spinal olmuştu ilk kalkışta çok kötü olmuştum yataktan sadece ikinci de nasıl hissettin
Ben doğumuma kaç gün kaldı görmek için doğum yapacağım tarihi güncelledimAnamm son 5 gun. Neden hala sezeryan degil.
Seninle tarihlerimiz yakindi nasil uzaklasti boyle.
Yok yavrum ben doğumuma kaç gün kaldı görmek için güncelledim takvimi ciddiye alma 36+4’üm bugün 37+2 de sezaryen olcam bebek iri ve kasılmalarım var normal doğuma dönme riski taşıdığımdan ve 2 sene önce sezaryen doğumum olduğundan doktor riske atmamak adına alacakKız sen 40. Haftadaymıssın yaaa
Oh mis keşke beni de uyku bastırsa bildiğin gorilla gibiyim benEvet zorluklar olacak eve gelince, oğlum 3 yasında diğeri bebek. Valla beni de stres basıyor ara ara ama bi yanım o kadar uykuya hasret ki su an esneyerek yazıyorum inan ki. Bi gevşeme geliyor sonra daAllah zorumuzu kolaylaştırsın inş
Kişiden kişiye değişiyor canım benim ertesi gün olmuştu dogumum. Haftan nasıl? Sancıların varsa takip edebilirsiniz Allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar nasip etsinKızkar benim bugün nişanım geldi ama sancım yok nişan gelince doğum ne zaman olur acaba
Merhaba. Şurup fayda etti mi, öksürüğünüzü kesti mi?öksürük için doktorum bana grintus vermişti onu kullandım bu sefer ya.
Nişan bazan 10 gun sonra da oluyor 1 gun sonrada oluyor diyorlar. Kasilman da mi yok.Kızkar benim bugün nişanım geldi ama sancım yok nişan gelince doğum ne zaman olur acaba
Arkadasimin nişani geldi 2 gun sonra suyu gelince dogum başladi. Nişan pek belirleyici degilmiş duzenli sanci başlarsa ya da suyun gelirse o zaman doktorunla iletişime gecmelisinKızkar benim bugün nişanım geldi ama sancım yok nişan gelince doğum ne zaman olur acaba
39+0 dayım şu an hiç sancım yok henüzKişiden kişiye değişiyor canım benim ertesi gün olmuştu dogumum. Haftan nasıl? Sancıların varsa takip edebilirsiniz Allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
Buradan okuduğum kadarıyla bebeğin bir yerde top gibi toplanıp sert olması kasılma ise o var arada baskı da yapıyor ama ağrı sancı yokNişan bazan 10 gun sonra da oluyor 1 gun sonrada oluyor diyorlar. Kasilman da mi yok.
Doktorum da öyle dedi ama merak ediyorum ben de nişan gelince artık doğum ne zaman olur diyeArkadasimin nişani geldi 2 gun sonra suyu gelince dogum başladi. Nişan pek belirleyici degilmiş duzenli sanci başlarsa ya da suyun gelirse o zaman doktorunla iletişime gecmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?