• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aynı yeri mi kesiyorlar yeni bir yer mi? Benim ilk spinal olmuştu ilk kalkışta çok kötü olmuştum yataktan sadece ikinci de nasıl hissettin 🙇🏻‍♀️
Yok canım farklı yerden kesi. Valla kalkmadan önce bol bol su içiyoruz o 6 saat içinde, hoşaf için, hafif bir çorba için, kahve için. Aç susuz beklemeyin. Bir de ayaklar açıldıkça hareket ettirin, kendinize doğru çekip bırakmaya çalışın. Biraz kan dolaşımı artsın. Kalkarken yere değil karşıya bakın. Ben ikisinde de iyiydim sanki, anestezi uzmanı da önemli. İkincide benim boyun ağrım oldu mesela, ilkinde hiç öyle olmadı çünkü daha dikkat ettim. İkincide bebek yoğun bakıma gidince benim de kafam gitti resmen.

Sezeryan oldu dün öğleden sonra 3 gibi bebeis 37+2 de alındı 3400 gram ama solunum desteğine ihtiyacı var malesef yatış yaptılar yoğun bakıma ne olur dua edin kızlar 😢
Korkma canım hiç bişey olmaz arkadaşımın 30+5 te doğdu Masallah cocuk toplarladi hemen seninkide kocaman hemen toparlar sen hiç üzme kendini 🤗🤲

Dişi kuş enerjisi gelmiş işte 😁😁 iyi geliyor insana ya, ben de yarın oyuncak dolabını düzelteceğim inş 😀

Valla toparlanma süresi kısalıyor mu uzuyor mu tek derdim ve merakım bu benim aslında.
Serklajda mesela, tam da dediğin gibi oldu benim; neyle karşılaşacağımı bildiğimden, çok rahat girip çıktım ve ağrım da daha az oldu bu nedenle gibi, psikolojik olarak da hazırım diye galiba. Çünkü doktor aynı doktor; işlem aynı işlemdi. İnş bu sefer de pozitif farklar olur ne diyim 😂
Toparlanma süresi bence kısalıyor çünkü dediğin gibi bu işte psikoloji de önemli neticede. Evet ağrı sızı var elbette ama bence daha güçlüydüm ne olacağını bildiğim için. Daha çabuk toparlanıyor insan ikincide. Ben üçüncüde uçarım gibi artık 🤣 Hiç merak etme bana güven, eğer canı çok tatlı bir insan değilsen çok daha iyi oluyorsun ilkine göre ikincide.

Sezeryan oldu dün öğleden sonra 3 gibi bebeis 37+2 de alındı 3400 gram ama solunum desteğine ihtiyacı var malesef yatış yaptılar yoğun bakıma ne olur dua edin kızlar 😢
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli huzurlu büyütmeyi nasip etsin. Hiç korkma solunum sıkıntısı olabilir sezaryen sonrası sık oluyor. İnşallah alırsın kucağına tez zamanda 🙏🙏🙏

Çok uzun tutmazlar gelir yanına annesi 🙏
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏

Sezeryan oldum dün öğleden sonra 3 gibi bebeis 37+2 de alındı 3400 gram ama solunum desteğine ihtiyacı var malesef yatış yaptılar yoğun bakıma ne olur dua edin kızlar 😢
Dualarımız sizinle Hoşgelmiş bebiş maşallah kilosu ve haftası iyi En kısa sürede çıkacaktır hastaneden

Sezeryan oldum dün öğleden sonra 3 gibi bebeis 37+2 de alındı 3400 gram ama solunum desteğine ihtiyacı var malesef yatış yaptılar yoğun bakıma ne olur dua edin kızlar 😢
Oyyy kıyamam kuzuma 🙏💗 sakın merak etme kuzum çıkarırlar mutlaka bugün yarın. Ciğerlerinde su vardır büyük ihtimal. O da her çocukta oluyor kızımdada vardı iki saat kadar yoğun bakımda hava vermişler getirdiler sonra. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Gözün aydın canım allaj analı babalı büyütsün maşallah kg baya iyi çabuk taporlanir korkma Allah'a emanet olsun dualrimiz seninle🤲🤲🤲🤲

Gözün aydın canım allaj analı babalı büyütsün maşallah kg baya iyi çabuk taporlanir korkma Allah'a emanet olsun dualrimiz seninle🤲🤲🤲🤲
Aslında ben doktoruma sordum kuvezle haftasıyla ve kılonun hıc alakası yokmus 40 hafta dogan bebe de kuveze gırebılırmıs 27 hafta da ya da gırmeyebılır mıs

Ama nedeeenn😪😪😪 Eco, patikli , güneşli ve ismini hatırlamadiklarim ... Bu muhabbet anca burda sarardı ☹️

Çok geçmiş olsun ciğer gelişimiyle ilgili mi sıkıntı var? Tez zamanda iyileşsin kucağına gelsin doktorlar belli bir süre verdi mi? Şu kadar süre desteğe ihtiyacı olur sonra yoğun bakımdan çıkar gibi

Aslında ben doktoruma sordum kuvezle haftasıyla ve kılonun hıc alakası yokmus 40 hafta dogan bebe de kuveze gırebılırmıs 27 hafta da ya da gırmeyebılır mıs
Benim.doktorumda dedi çok az ihtimalle kuveze girebilir yani bu risk hep var dedii hafta çok önemli değil ama 34 haftayı doldurunca daha rahat bir döneme giriyoruz dedi yani daha küçük haftalar kadar risk yok dedi sende kalbini ferah tutt

Back