2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aynı zamanda başlamış ama ben tuzu kesince ödem gitti baya

kesinlikle ya eşya olsa dert olmasa dert

sen hareketli olunca bebe hareket etmiyor bi süre sakin otursan rahatça hemen baslar korkma
valla ben de öyle o gerekli mi bu gereksiz mi derken bebe eşyasız kaldı

Z zerefsann ben dolaptan maxi cosi marka puset aldım 13 kiloya kadar kullanılıyor. Puset 2bün civarı ben 300e felan aldım. tertemiz geldi. Bende sevmiyom eşya ama hastaneye giderken felan güvenli şekilde arabada taşımamız lazım. Babası çok katı bu konuda. Kuzeninin bebeği ölmüş arabadan uçarak , oto koltuğuna pturmadığı için. O yüzden al bacım bi tane.

Sen haraket edince o yorulup dinleniyor ben diyorum size sanki tüm işi onlar yapıyor gibi yorgun eşek sıpaları
Evet şuan uyandırdığımın acısını çıkartıyor. Kaburgam feda olsun sana oğlum. Eşimde yolda tüm çukurlara girdi çocuk zıplasın da uyandın diye doğurmama ramak kalmıştı

ayy çok üzüldüm
sana süper denk geldi valla o puset ya bakayım biraz ben de belki tuttururum

Evet şuan uyandırdığımın acısını çıkartıyor. Kaburgam feda olsun sana oğlum. Eşimde yolda tüm çukurlara girdi çocuk zıplasın da uyandın diye doğurmama ramak kalmıştı
Doğacak zaten artık içerde durmazlar sağ salim gelsin inşallah aslan parçası araba kullanmayı da bıraktım bu hafta. Kızçe motor çalışınca beni yiyip bitiriyor arabayı ya seviyor ya sevmiyor

Maşş bende puseti ikinci el aldım maxi cosi pebble 750ye zor buldum valla çok aşırı temizde değil çıkardım tüm kılıfını her yerini yıkadım içinden bir ton kum çıktı puseti plaja götürmüşler herlde

Benimkini almanyadan kaynı almış ama pandemi çıkmış gelene kadar başka puset almışlar onu kullanmışlar zaten bebe büyümüş

Ben kizimda kullanmistim aylarca bimden almistim ,bunda da sevi bebenin dolaptan ikinci elini aldim daha kullanisli hatta canta gibi yasiniyot da arabayla falan da giderken kullanir

Ay ben de çok korkarım. Benim büyüğüm dana kadar artık 6 yaşında neredeyse ama hala oto koltuğunda oturuyor. Devam da ederiz oturmaya yani.

Ay ben de çok korkarım. Benim büyüğüm dana kadar artık 6 yaşında neredeyse ama hala oto koltuğunda oturuyor. Devam da ederiz oturmaya yani.

Canım anneler iyi dileklerinşz için çok teşekkür ederim tek tek. Bu grupta bir iken iki olmak hepimize nasip olsun. Resmen evlatlarımız burda büyüdü. Bilmediğimiz her şeyi birbirimize öğrettik. Siz varken kimseye sormadım başka soru çünkü sizden tecrübe ettim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…