Güle güle kullanın ona da bi bakimBen aldım anakucağını bugün sonunda Joie Dreamer aldım Hem titreşiyor hem de bouncer bu babybjörnler gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın ona da bi bakimBen aldım anakucağını bugün sonunda Joie Dreamer aldım Hem titreşiyor hem de bouncer bu babybjörnler gibi.
Napcen 2 tane alacak olunca çakma peşine düşüyoz mecbuursoruya çok güldüm
mamma diye bi marka vardı ama emin değilim böyle şeyleri pek bilmem
Teşekkür ederimGüle güle kullanın ona da bi bakim
Balım ben ikinci el aldım bu arada sıfırı çok pahalı geldi.Napcen 2 tane alacak olunca çakma peşine düşüyoz mecbuur
Canım bebekler Nasıl Haraketlendi mi diğeri deNapcen 2 tane alacak olunca çakma peşine düşüyoz mecbuur
Sırayla gidiyorumDogurunca da yeni dogum yapanlari eklersin
Bacım biz bi taneyle düşüyoz çakma yollarına. Veremem buna 5bin tölö. 5bin tlye bakarım ben çocuğumuNapcen 2 tane alacak olunca çakma peşine düşüyoz mecbuur
Ohhh miss gibidir o şimdimaşallah Barekallah. Sağlıklı ömür dilerimGünaydın anneler biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Bana baya küçük geldi 1 numaralar almadamda plurmuş yaniKüçük gelmez mi sanki
Hayırlısıyla kuvağınıza alın çok heyecanlı gerçekten bende tarih yaklaştıkça bir iki ay daha karnımdamı kalsa diyoruMerhaba arkadaslar. Sezaryen günü aldık bugün. 3 Subat insallah :) ama acayip heyecan yaptım şimdiden. Geri sayım başlasın. Son 13 :)
Tabisi zaten çakması bile pahalıBacım biz bi taneyle düşüyoz çakma yollarına. Veremem buna 5bin tölö. 5bin tlye bakarım ben çocuğumu
Çok şükür bihter yedim Nutella yedim tam hareketlenmeye başladıydı azıcık ciğer geliştirici vurdurdum 2 gün ses çıkmaz gariCanım bebekler Nasıl Haraketlendi mi diğeri de
He bakarsın kesin kandır sen kendini kandırBacım biz bi taneyle düşüyoz çakma yollarına. Veremem buna 5bin tölö. 5bin tlye bakarım ben çocuğumu
Hiç bakmadım oraya büyüdü mü ne oldu ama jiletle yaptım ben canım. Her banyoda yapıyorum.Hanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba
Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz
Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaslar. Sezaryen günü aldık bugün. 3 Subat insallah :) ama acayip heyecan yaptım şimdiden. Geri sayım başlasın. Son 13 :)
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaslar. Sezaryen günü aldık bugün. 3 Subat insallah :) ama acayip heyecan yaptım şimdiden. Geri sayım başlasın. Son 13 :)
Senin gün ne zamandı yazHayırlısıyla kuvağınıza alın çok heyecanlı gerçekten bende tarih yaklaştıkça bir iki ay daha karnımdamı kalsa diyoru
sakın ağda yapma ben yaptırdım pişman oldum aşırı hassaslaşmış yumuşamış ömrümden ömür gitti . ama kendim de yetişemiyordum jilet falan imkansız yani ulaşmakHanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba
Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz
Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp
Ya çakması da iyi ya 4,7 puanı var onla bakarumHe bakarsın kesin kandır sen kendini kandır
Oğlumda babybjörn aldığımda 1.800 tl idi satarken 2.400’e sattım şimdi kıza aldım bakalım kaça satıcam piyasası arttıkça ikinci el fiyatı da artıyor ve kaliteli mal elinde patlamıyor.
Sadece 102’li bez 544 tl 1 kutu aptamil 279 tl 1 ay gitmiyor oğluma büyüdükçe masraf artıyor 5 bin neymiş diyor insan maalesef ..