• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba🤔

Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum ☹️
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz

Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp🙈🙈

Bacım biz bi taneyle düşüyoz çakma yollarına. Veremem buna 5bin tölö. 5bin tlye bakarım ben çocuğumu 😀
He bakarsın kesin 😂 kandır sen kendini kandır
Oğlumda babybjörn aldığımda 1.800 tl idi satarken 2.400’e sattım şimdi kıza aldım bakalım kaça satıcam piyasası arttıkça ikinci el fiyatı da artıyor ve kaliteli mal elinde patlamıyor.
Sadece 102’li bez 544 tl 1 kutu aptamil 279 tl 1 ay gitmiyor oğluma büyüdükçe masraf artıyor 5 bin neymiş diyor insan maalesef ..

Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum ☹️

Hiç bakmadım oraya büyüdü mü ne oldu ama jiletle yaptım ben canım. Her banyoda yapıyorum.

sakın ağda yapma ben yaptırdım pişman oldum aşırı hassaslaşmış yumuşamış ömrümden ömür gitti . ama kendim de yetişemiyordum jilet falan imkansız yani ulaşmak

He bakarsın kesin 😂 kandır sen kendini kandır
Oğlumda babybjörn aldığımda 1.800 tl idi satarken 2.400’e sattım şimdi kıza aldım bakalım kaça satıcam piyasası arttıkça ikinci el fiyatı da artıyor ve kaliteli mal elinde patlamıyor.
Sadece 102’li bez 544 tl 1 kutu aptamil 279 tl 1 ay gitmiyor oğluma büyüdükçe masraf artıyor 5 bin neymiş diyor insan maalesef ..
Ya çakması da iyi ya 4,7 puanı var 😀 onla bakarum 😀

Back