Aynen aglasada bir iki de seferde alışıyor alıştırmak istediğiniz şeyde kararlı olun konuşun anlatin inan çok güzel anliyolarBir de ben nacizane bir tavsiye verebilir miyim
Bebelerinizi arabada lütfen anakucağına bağlamaya alıştırın, ağaç yaşken eğilir. Sonra çok zorlanırsınız. Arabanın arkasına atıp tek başına gezme keyfisi varken... Doğar doğmaz alışsınlar bence
Oyyyyy maşallah sizee sağlıcakla büyü prensessGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Kız kabin boyların bazılarına buset oluyor ben şunu bayb kabin boy aldım evdeki pusetim oluyor sadece bağlama aparatı aldık oda sana doğru dönüyor onun için kullanabilirsinsin ilk başlarda hastane dışarı işi olunca biraz zor oluyor bak benimki bu sekildeöyle bir şeyden hiç haberim yokkangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim
Bebeğin totosuda öyle küçük sekerimmmSleepy bıo Natural 1 numara alan var mı? Kız bu ne küçük ben mi yanlış biliyorum Bayadır yenidoğan bebek görmedim bukadar küçük mü oluyorlar
teşekkür ederim canim çok güzelmişKız kabin boyların bazılarına buset oluyor ben şunu bayb kabin boy aldım evdeki pusetim oluyor sadece bağlama aparatı aldık oda sana doğru dönüyor onun için kullanabilirsinsin ilk başlarda hastane dışarı işi olunca biraz zor oluyor bak benimki bu sekilde
neler vardır şimdi orda kimbilir açıkbüfe gün ofOf arkadaşlar bir yemişem bir yemişem şuan bebeyi ben sıkıştırıyorum
Of söylemim şişer bi tarafınız , millet yiyor ben hem yiyip hem dua ettim ev sahibineneler vardır şimdi orda kimbilir açıkbüfe gün of
Günaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Of söylemim şişer bi tarafınız , millet yiyor ben hem yiyip hem dua ettim ev sahibinecennete adım attım diyor
Küçük gelmez mi sankiBen aldım 2 numarayla arasında çok az bi fark var
Dogurunca da yeni dogum yapanlari eklersinValla önceden kim iyilik yapmak istiyorsa yeni evleneceklere yapsın diyordum Şimdi bir de hamileler ekliyorum gerçekten en çok yardıma muhtaç olan zaman
Aynen çok güzel kullanisli daha sonra kabin boy olduğu icin her yere sığıyor hafif bak birde öndeki gri bölüm işaretledim alırken ona dikkat et orasi bez olsun bağlamalı olanlarda bebeği koyunca sürdükten belli zaman sonra öne doğru gidince kayıyor sürekli arkaya doğru cekmen lazım ama böyle bez olunca kaymiyor daha kullanışlı olur her geçen gün pahalaniyor herşey araştır al benceteşekkür ederim canim çok güzelmiş
ne yapacağımı bilmiyorum
Ay aşkitam öyle deme üzülüyom ya. Gavisconumla geldik vallah. Çocuğuma can olsun kan olsun diye diye yedim. Bebem küçük büyüsün inşallah.Ay eco iyiki tansiyon seker yok inan görsen de yiyemiyorsun artik.
Bana normal ekmek bile yasak artik. Tuzsuz olacakhem şükret hem ye Afiyet sifa olsun bebesine lop lop et olsun
soruya çok güldümBunun en iyi çakması ne marka bilen var mıEki Görüntüle 3195127
Thcherci diye bir şey sanırım Eco öyle demiştiBunun en iyi çakması ne marka bilen var mıEki Görüntüle 3195127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?