• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bir de ben nacizane bir tavsiye verebilir miyim 🙃

Bebelerinizi arabada lütfen anakucağına bağlamaya alıştırın, ağaç yaşken eğilir. Sonra çok zorlanırsınız. Arabanın arkasına atıp tek başına gezme keyfisi varken... Doğar doğmaz alışsınlar bence 🙃
Aynen aglasada bir iki de seferde alışıyor alıştırmak istediğiniz şeyde kararlı olun konuşun anlatin inan çok güzel anliyolar

öyle bir şeyden hiç haberim yok😄 kangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok😄 almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim
Kız kabin boyların bazılarına buset oluyor ben şunu bayb kabin boy aldım evdeki pusetim oluyor sadece bağlama aparatı aldık oda sana doğru dönüyor onun için kullanabilirsinsin ilk başlarda hastane dışarı işi olunca biraz zor oluyor bak benimki bu sekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-21-13-55-22-877_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-01-21-13-55-22-877_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-01-21-13-55-06-381_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-01-21-13-55-06-381_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-01-21-13-56-12-043_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-21-13-56-12-043_com.android.chrome.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 71
Sleepy bıo Natural 1 numara alan var mı? Kız bu ne küçük ben mi yanlış biliyorum Bayadır yenidoğan bebek görmedim bukadar küçük mü oluyorlar
Bebeğin totosuda öyle küçük sekerimmm🤣🤣🤣 ben kizama 4 numara kullanıyorum bana bile nasıl küçük geldi dusun

Kız kabin boyların bazılarına buset oluyor ben şunu bayb kabin boy aldım evdeki pusetim oluyor sadece bağlama aparatı aldık oda sana doğru dönüyor onun için kullanabilirsinsin ilk başlarda hastane dışarı işi olunca biraz zor oluyor bak benimki bu sekilde
teşekkür ederim canim çok güzelmiş
ne yapacağımı bilmiyorum🤣

Kizlar cikolata sus ararken bakin ne buldum

Bu arada bizim hala isim yok. Adsız oğlum hosgeldin yazdiracam artik cikolata suse 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230121-132432_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230121-132432_Trendyol.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 90
Ayyy Allah bir daha ayrılık yaşatmasın size. Cok duygulandım ağlıyorum şu anda
Rabbime şükürler olsun. Ne güzel nasip etti bize anneliği

Günaydın anneler 🤗 biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.

Insallah bizlerde sag saglim yavrularımızla evimize geliriz

Of söylemim şişer bi tarafınız , millet yiyor ben hem yiyip hem dua ettim ev sahibine 😀 cennete adım attım diyor 😂

Ay eco iyiki tansiyon seker yok inan görsen de yiyemiyorsun artik.
Bana normal ekmek bile yasak artik. Tuzsuz olacak 🤦‍♀️ hem şükret hem ye Afiyet sifa olsun bebesine lop lop et olsun

teşekkür ederim canim çok güzelmiş
ne yapacağımı bilmiyorum🤣
Aynen çok güzel kullanisli daha sonra kabin boy olduğu icin her yere sığıyor hafif bak birde öndeki gri bölüm işaretledim alırken ona dikkat et orasi bez olsun bağlamalı olanlarda bebeği koyunca sürdükten belli zaman sonra öne doğru gidince kayıyor sürekli arkaya doğru cekmen lazım ama böyle bez olunca kaymiyor daha kullanışlı olur her geçen gün pahalaniyor herşey araştır al bence

Eklentiler

• IMG_20230121_144532.jpg
    IMG_20230121_144532.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 68
Ay eco iyiki tansiyon seker yok inan görsen de yiyemiyorsun artik.
Bana normal ekmek bile yasak artik. Tuzsuz olacak 🤦‍♀️ hem şükret hem ye Afiyet sifa olsun bebesine lop lop et olsun
Ay aşkitam öyle deme üzülüyom ya. Gavisconumla geldik vallah. Çocuğuma can olsun kan olsun diye diye yedim. Bebem küçük büyüsün inşallah.

Back