2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
hhahaha corbacıya gidince pupp mupp kalmadı tertemiz oldum
Bu arada senin çatı muayenen ne zaman doktor bilgi verdi mi gün olarak. Aynı gidiyoruz seninle bana sanırım pazartesi bakıcak. Dün de ağdaya gittim. Temizlendim dünden beri sünnet çocuğu gibi geziyorum evin içinde. Kendim ağda yaparken dinlene dinlene yapıyordum kadın çat çat hiç pıtışıma acımadan hızlı hızlı alınca yandım biraz . İnşallah 38.haftada sağlıkla doğar da bir daha gitmek zorunda kalmam

ay ben ağdayı çok saçma bi zamanda yaptırdım ya doğuma kadar yine çıkacak benim dr 39. haftada yapıyor diye duydum ama kaçmaya çalışıcam o muayeneden

Dünya kadar inek sütü içtim ya ben doğum yakın olduğu için mi dedin
Sezeryan olunca katı hiçbir şey yenmeyecek gibi okuduydum da sanki burda o yüzden sordum bebem
Canım sen bakma güzelce hoşafını, çorbanın hazırla hastaneye götür. Hastanenin yemeklerini de ye. Yanına kuruyemiş, kurumeyve al. İncir ve kayısı tüket bol bol. Medine hurması mutlaka al hemen ye ondan. Hiç bir şey olmaz. Milleti dinleme. Ameliyattan sonra suyunuzu için gizlice Susuz kalmayın.

Günaydın kızlar, gece ben bi uyumuşum. Hemen nazar atın üstüme hahahs Aç uyudum ama olsun valla midem yanmadı ya. Bir de balık yedim.. Ben salçalı yemek yiyince fena oluyorum zaten. Haftada 2 kere filan balık yiyorum bakıyorum o günler bebiş gibi uyuyorum

Dün gece de eşim çiğ köfte dürüm getirmiş, yanına turşu suyu. Valla direndim yemedim. Dedim sen ye onları hacım. Sabah sağ olsun kalkmış paça çorbası getirmiş onu yiyemeyince. İçimden paça nehri akacak sonunda galiba. Hastayım diye o kadar çok içtim ki

Günaydın noluyor arkadaşlar herkes dün gece paçaya çiğköfteye düşmüş

Şifa olsun insaAllah

Gunaydin kizlar

Hayırdır akşamdan kalma mısın bacım
bi o kaldı olmadığım
menümüz aynıymış kazanan sen oldun ben yanıyorum

Çok geçmiş olsun. Bizde de aynısı var. Covid ile domuz gribi karışımı bir virüs varmış. Ona yakalandık sanırım. Kalabalıktan bulaşıyor , maskeye geri dönmek lazım aslında

Çok geçmiş olsun. Bizde de aynısı var. Covid ile domuz gribi karışımı bir virüs varmış. Ona yakalandık sanırım. Kalabalıktan bulaşıyor , maskeye geri dönmek lazım aslında
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum kimse hamile bebekli dinlemeyip ama nezleyim diye evlere gelecek

Bugün akşam şehir dışından gelen arkadaşları yemeğe çıkaracağız akşama yemek derdim yok şükür Öğlene bi kesme çorbası kaynatırım. Çamaşır katlayıp, çamaşır yıkamam lazım bugün. Haftaiçine kalmasın. Bebeleri banyo yaptıracağım. Bir de evdeki dağınıklığı toplayayım yarına hazır olsun. Yarın eşime inşallah evi temzileteceğim hahaha Haftalardır temizleyecek, hep bir iş çıkıyor. Ocağı silmem lazım 1 haftadır silinmedi. Her yer yağ içinde kalmış resmen. Yapacak çok iş var, ben hala oturmuş çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…