Zeref baktı zengolukla olmuyor pubb felan hikaye doğru yolu bulmuş halk çocuğu olmuşgece uyumadan acılı çiğköfte gömdüm sabah çorbacıya gittik sarimsakli kelle paça içtim
midemi birazdan elime alcam
hhahaha corbacıya gidince pupp mupp kalmadı tertemiz oldumZeref baktı zengolukla olmuyor pubb felan hikaye doğru yolu bulmuş halk çocuğu olmuş
Benimde ikizim var. Annem hep şey diyor bazen ikiniz bir hareket ediyordunuz bazen biriniz edip biriniz sakin kalıyordu diye anlatıyor belki öyle bişey dir.Ya benim bebelerden biri hiç hareket etmiyo
Bu arada senin çatı muayenen ne zaman doktor bilgi verdi mi gün olarak. Aynı gidiyoruz seninle bana sanırım pazartesi bakıcak. Dün de ağdaya gittim. Temizlendim dünden beri sünnet çocuğu gibi geziyorum evin içinde. Kendim ağda yaparken dinlene dinlene yapıyordum kadın çat çat hiç pıtışıma acımadan hızlı hızlı alınca yandım biraz . İnşallah 38.haftada sağlıkla doğar da bir daha gitmek zorunda kalmamhhahaha corbacıya gidince pupp mupp kalmadı tertemiz oldum
ay ben ağdayı çok saçma bi zamanda yaptırdım ya doğuma kadar yine çıkacakBu arada senin çatı muayenen ne zaman doktor bilgi verdi mi gün olarak. Aynı gidiyoruz seninle bana sanırım pazartesi bakıcak. Dün de ağdaya gittim. Temizlendim dünden beri sünnet çocuğu gibi geziyorum evin içinde. Kendim ağda yaparken dinlene dinlene yapıyordum kadın çat çat hiç pıtışıma acımadan hızlı hızlı alınca yandım biraz . İnşallah 38.haftada sağlıkla doğar da bir daha gitmek zorunda kalmam
Öyle bir şansımız var mı? Bende kaçıyımay ben ağdayı çok saçma bi zamanda yaptırdım ya doğuma kadar yine çıkacakbenim dr 39. haftada yapıyor diye duydum ama kaçmaya çalışıcam o muayeneden
Canım sen bakma güzelce hoşafını, çorbanın hazırla hastaneye götür. Hastanenin yemeklerini de ye. Yanına kuruyemiş, kurumeyve al. İncir ve kayısı tüket bol bol. Medine hurması mutlaka al hemen ye ondan. Hiç bir şey olmaz. Milleti dinleme. Ameliyattan sonra suyunuzu için gizliceDünya kadar inek sütü içtim ya ben doğum yakın olduğu için mi dedin
Sezeryan olunca katı hiçbir şey yenmeyecek gibi okuduydum da sanki burda o yüzden sordum bebem
Hayırdır akşamdan kalma mısın bacımgece uyumadan acılı çiğköfte gömdüm sabah çorbacıya gittik sarimsakli kelle paça içtim
midemi birazdan elime alcam
Ben ne çilelerle kendim yaptım ve iki haftada tekrar çıktı bende jilete sarıldımay ben ağdayı çok saçma bi zamanda yaptırdım ya doğuma kadar yine çıkacakbenim dr 39. haftada yapıyor diye duydum ama kaçmaya çalışıcam o muayeneden
Günaydın noluyor arkadaşlar herkes dün gece paçaya çiğköfteye düşmüşGünaydın kızlar, gece ben bi uyumuşum. Hemen nazar atın üstüme hahahsAç uyudum ama olsun valla midem yanmadı ya. Bir de balık yedim.. Ben salçalı yemek yiyince fena oluyorum zaten. Haftada 2 kere filan balık yiyorum bakıyorum o günler bebiş gibi uyuyorum
Dün gece de eşim çiğ köfte dürüm getirmiş, yanına turşu suyu. Valla direndim yemedim. Dedim sen ye onları hacım. Sabah sağ olsun kalkmış paça çorbası getirmiş onu yiyemeyince. İçimden paça nehri akacak sonunda galiba. Hastayım diye o kadar çok içtim ki
Cumayı Cumartesiye bağlayan gece anne baba eğlencesiGünaydın noluyor arkadaşlar herkes dün gece paçaya çiğköfteye düşmüş
Şifa olsun insaAllahGünaydın kızlar, gece ben bi uyumuşum. Hemen nazar atın üstüme hahahsAç uyudum ama olsun valla midem yanmadı ya. Bir de balık yedim.. Ben salçalı yemek yiyince fena oluyorum zaten. Haftada 2 kere filan balık yiyorum bakıyorum o günler bebiş gibi uyuyorum
Dün gece de eşim çiğ köfte dürüm getirmiş, yanına turşu suyu. Valla direndim yemedim. Dedim sen ye onları hacım. Sabah sağ olsun kalkmış paça çorbası getirmiş onu yiyemeyince. İçimden paça nehri akacak sonunda galiba. Hastayım diye o kadar çok içtim ki
bi o kaldı olmadığımHayırdır akşamdan kalma mısın bacım
menümüz aynıymış kazanan sen oldun ben yanıyorumGünaydın kızlar, gece ben bi uyumuşum. Hemen nazar atın üstüme hahahsAç uyudum ama olsun valla midem yanmadı ya. Bir de balık yedim.. Ben salçalı yemek yiyince fena oluyorum zaten. Haftada 2 kere filan balık yiyorum bakıyorum o günler bebiş gibi uyuyorum
Çok geçmiş olsun. Bizde de aynısı var. Covid ile domuz gribi karışımı bir virüs varmış. Ona yakalandık sanırım. Kalabalıktan bulaşıyor , maskeye geri dönmek lazım aslındaBenim misafirim de sosyalliğimde ptesiye kadar eksik olmadı 34+5im ve efsane bir grip oldum. İnfluenza bile olabailir ama test yapmadı dr ilaç yazmicam zaten diye. Ama o kadar ağır geçiriyorum ki keşke bende dr umu dinleyip kalabalıktan uzak dursaydım çok pişmanım
Yok pozisyonları da yerleri de hep aynı yazdık yer yok kionların yeri hep aynı mı yer değiştirmiyorlar mı
Ayy kıyamam seni çocuğum gibi hissettim yavBenimde ikizim var. Annem hep şey diyor bazen ikiniz bir hareket ediyordunuz bazen biriniz edip biriniz sakin kalıyordu diye anlatıyor belki öyle bişey dir.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum kimse hamile bebekli dinlemeyip ama nezleyim diye evlere gelecekÇok geçmiş olsun. Bizde de aynısı var. Covid ile domuz gribi karışımı bir virüs varmış. Ona yakalandık sanırım. Kalabalıktan bulaşıyor , maskeye geri dönmek lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?