• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın canım bende Orduluyum turşu kavurması çok severim bizde de meşhur kaldirik ve kabalak turşuları 😊 mısır unuyla kızartırlar, salçalı kavururlar çok güzel olur.
Kaldirikten bişey anlamadım valla bildiğin ot gibi 🤣🤣🤣 ama turşu kavurmasını sevdim yalan söyleyemem hatta yazarkende canım çekti 😋 Kabalak ne bilmiyorum.

O muhlama, ben kötü yapmışım ama cuzel bişeydur 😀
Elif turşu kavurması için kurşun atar kurşun yerim öyle diyeyim 😀
Eko onu bende sevdim 😅😅😅 Allah var çok güzel hatta canım çekti keşke alsaymışım biraz. Bu arada muhlamayı da Karadeniz turunda yemiştim birde Ankara’da acity yanında Zigana var orada yemiştim severim ama siz Karadenizliler değişik şeyler yapıyorsunuz muz ezmesi gibi bişey sandım ilk 😂😂😂

Ben araştırdım düşündüm taşındım benim doktor haklı riske atılacak bi durum değil heralde ben Allah nasip ederse haftaya doğurcm
Hadi hakkınızdan hayırlısı canım 🙏Doktora güvenmek mantıklı bence de. Kendi kendine riske atabileceğin bir durum olmaktan çıktı bu artık. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeklerini. Ben inanıyorum küvoze gerek kalmayacak.

Kızlar günaydın dünden beri halsizlik aşırı derecede var kafamı kaldıramıyorum hasta değilim ama kafam sersem tansiyonum suna 10.5 zaten hamilelikte hep böyle idi bagırdakların midemde gaz var tuvalete de çıktığım halde geçmedi ısıttım kendimi hala aynı dön babam dön tüm gece her yerim ağrıyor yatmasam oturamıyrıum da
Benim gibi olan var mı? Ne yapsam bilemedim dr a gitsem ne yapacak pazartesi kontrol var zaten diye bekliyorum . Tansiyonunun düşer halin olmaz ya öyleyim ama tansiyonum normal ne yapacağımı bilemedim

Hadi hakkınızdan hayırlısı canım 🙏Doktora güvenmek mantıklı bence de. Kendi kendine riske atabileceğin bir durum olmaktan çıktı bu artık. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeklerini. Ben inanıyorum küvoze gerek kalmayacak.
İnşallah bebem korktum heralde doktor ısrar edince artık dursa da hergün stres yaşarım ben en iyisi aldırmak

Kız benim kayınvalide böyle cenazede grip kapmış bizde yanına gitmiştik kapıyı bi açtı ses falan gitmiş aha dedim maskem de yok bana maske verir misin dedim maske almaya gitti odasına Allahtan peşinden gitmişim cenazeye beraber gittiydik orda kullandığı maskeyi vermeye çalışıyo bana aaaa almam kazağımla kapatırım dedim o zaman dur dur aaa kutu varmış burda ondan verim dedi hayatımda gördüğüm en büyük pintilik ve kötülük örneğiydi
Kız oda neydi duyduklarıma inanamadım 😭

Eşimin iş yerinde de biri öyle hasta olmuş, neyseki aynı odayı paylaşmıyorlar. Ama nolur nolmaz diye , eşim yine de şaka yollu söyledim diyor , abi bi covid testi yaptır parasını ben veriyim diye dedi 😂😂🙈🙈 adam inatla ağız burun aka aka gezmiş yani anlam veremiyorum.
Biz ne fedakarlıklar yaşıyoruz, kalabalık marketlere bile girmiyoruz , çocuğumu parkta kalabalık varsa sokmuyroum ne kaldı ki surda doğuma diye. Olacak şey değil yani. Çok hak veriyorum sana ; resmen ahını almışlar ya
Bu ne düşüncesizlik valla ben hasta olsam asla hiçbiryere gitmiyorum. Geçen yıllarda da bir arkadaş acayip hasta olduğu halde evime misafirliğe gelmişti. Ayy hayatımda geçirdiğim en ağır gripti. Unutamıyorum.

Back