- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle imkan olsa anası verirdi ona bi beş kilo ben şüşkoyumKeşke öyle şansımız olsa hiç düşünmezdim
Bende acıktım ama yemeyeceğim ya geri yatacağımGece acıkıp yemeğe kalkan var mi acaba ben gibi resmen gece için hazırlık yapıp yatıyorum. Gece menum var yani ayrı öğün
Ahsjhaha ben de şimdi muz yiyorumMuzumu yedim, gavisconumu içtim, rabişin kvye saydırdım. Hadi bana tekrar iyi geceler öpüldünüz
Hadi byyyyyyMuzumu yedim, gavisconumu içtim, rabişin kvye saydırdım. Hadi bana tekrar iyi geceler öpüldünüz
Kim inanır kadir inanır bile inanamaz vazgeçilmezim zeytin ekmek mis gibi ye yattBende acıktım ama yemeyeceğim ya geri yatacağım
Daha beterleri var sekerim 83 kg şuan 11 kg aldım Allah sonumu hayır etsin eşim sabah işe giderken konsoldaki malzemeleri inceliyormus gece boyunca neler yedi acaba diye sabah kalkınca gece gene güzel menü çıkarmısin diyorBen bi dilim ekmek kızartıp tereyağı sürdüm en son kilom 74tü koyverdim gidiyor 15 kg aldım
Amin bebem zaten akıl alacak işleri yok onun da eşim için sabrediyorum napacağuk artık hiçbir şeye şaşırmıyorum herşeyi bekliyorum ondan zatenYuh demek az kalır
Ohaaaaaaa
O ne ya
İnsan mı
İkiz gebe kadın, Doğumu Yakın
Eee, tüm gün ağız kokusu sinmiş, pis maskeyi sana , sen peşinden gitmesen , çaktırmadan sana verecekti öyle mi
Allahım sen koru yaaaa
Bunun parayla, cimrilikle alakası yok kusura bakma rabiş
Çok tepki verdim ama nolur gerçekten ilk kez bu kadarını duydum vallahi pes
İnsan müsveddesi sinir oldum şu an kvye
Nolur o kadının elinden de bi şey yeme içme, hediye alsa da bi şekilde kullanma, inş bebeklerine bile kendin bakabilirsin de bu kadına fln aslaaaa ama aaslaaaa muhtaç olmazsın canımın içi
Daha neler ya daha nelerrrrr
bir arkadaşım bebeğini kvye bırakıyor; kv bi süredir dişim ağrıyor diyor sürekli bu arada , enfeksiyon var büyük ihtimalle yani; ve arkadaşım odaya döndüğünde , bebeğin emziğini kayınvalidenin kendi ağzına alıp, tekrar bebeğe verdiğini görüyor ve bu iki kez olmuş, sadece arkadaşımın şahit olduğu. Ben görmeden kaç kez yaptı bilmiyorum ama yüreğim yandı diyor kız. Neyse eşine söylemiş, annen böyle yapıyor bebeğimize diye de; sonra yapmamış kadın, yani inş arkadaşım direkt Kvnin yüzüne bile diyememiş, sen napıyorsun diye o derece.
Ben bu iki örneğin de; cimrilik düşünemezlik vs olduğunu düşünmüyorum. Bazı insanlar pis, ruhen vicdanen, fiziken. Ne yaparsan yap olmaz bunlardan diye düşünüyorum. Rabbim kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın
Dünya kadar inek sütü içtim ya ben doğum yakın olduğu için mi dedinOnu yiyebilirsin canım ama inek sütüyle değil de badem sütüyle ye. İnek sütüyle yersen bebekler seni emince, kakalarında bir miktar kan olabilir, inek sütü sindirilemez bebek tarafından çünkü, boş yere canın sıkılmasın. Yasayan biri olarak söylüyorum , bebeklerin yüzde 80 inin vücudu bu şekilde tepki verirmiş. Soya sütü de kullanma, inek sütü de.
Ama yasak olacak ne kalacak ki sezeryan sonrası ? Anlamadım
Kız tavadaki ne hem bi öğğğ dedim hem de merak ettim. Sen Karadenizlilerin demi. Sana geçen başıma gelen şeyi anlatayım kayınvalidemler gittik. Eşim tarafı laz. Turşuyu bile kavuruyorlar onu sevdim ama sürekli değişik değişik otları salçayla kavurup yiyorlar kaldirik var mesela büyük küçük herkeste çok seviyor neyse. Kara lahana kavurmasını bilir misin bizde (kendi ailemde) hiç yenmez. Ben burada gördüm. Neyse kp karalahana kavurması yapmış. Üstünde salçalı sos yakıyordu. Gördüm gel kızım birlikte yiyelim dedi. Diğer alternatif de kıymalı pideydi. Yok baba ben pide yiyeceğim dedim. Sonra evime geçtim 3 gün o lahana gözümün önünden gitmedi sonra kendim yaptım da kurtuldumÖğleden sonra kontrolüm var tüm tuşlara basıyorum agsjshshh
Ay kuymak mı o ben ne sandım muz görünce orada muzlu bişey sandımEvet ben biraz yalap şap yaptım sabrım yoğtir
Çağla seninle günümüz hemen hemen aynı maşaallah senin bebişin kilosu iyi benim bebiş az zayıf gibi ama doktorum çok önemli değil dedi 2122gr çıktı salı günü gittim en son inşallah biraz daha kilo almıştır. Kilo alımı biraz yavaşladı bu haftalarda artması gerekiyordu. Önce Allah’a sonra doktoruma güveniyorum bir sorun yok dediği için kafama takmıyorum. Belki biraz takıyorum bence senin bebişte bir 10 gün daha rahat bekler sonra 1 gün 1 gün kurtarsan 38i bile bulabilirsin dinlenmeye bak bol bol, çok hareket sancıları tetikliyorSen sonuna geldin çok şükür darısı bize tatlım
Yan etki yaptımı tatlım ? Benim ki daha küçük ya 34+2 inşallah bekler kilosu güzel dedi ama umarım ilaç iyi gelir .
Y ben bi 10 gündür mandalinayı ihmal ettim. Bu ara bol bol yiyim de bebem az büyüsün ben de salı gittiğimde 2122 gr çıktı. Mandalinaya devam en iyisiBilmiyom ki bu doğru mu inşallah doğrudur doktorların aleti hepsinde farklı çıkıyo ben mandalina aşırı yedim o büyütüyo bence
Kızlar ben rüyamda gördüm sabah eşime mesaj attım aşkım doğalgaz faturası geldi mi diye. Oda bakmadım noldu ki dedi. Dedim rüyamda doğalgaz 18000tl gelmişti çok üzülüyordum dedim gülmüş hala bilmiyorum faturamız kaç geldi yada daha gelmedi mi ki bizim faturaBizede 1500 geldi 30a aldım kombiyi üşüyen evde koşsun dedim
Eko konuştun mu ablayla ya çok havalı dedim ya bana da demişti yurt dışına gideceğim tatile diye ben temizlik yaparken bir ara abla sen otur ben yaparım ayıp ediyorsun diyecektimArabası ve iphone 13ü olduğu yetmezmiş gibi bide 2 hafta yurtdışına çıkacakmış, temizlikçi abla 2 hafta yurtdışı. Euro 20 tölö. Neyse sakinim.
Günaydın canım bende Orduluyum turşu kavurması çok severim bizde de meşhur kaldirik ve kabalak turşuları mısır unuyla kızartırlar, salçalı kavururlar çok güzel olur.Kız tavadaki ne hem bi öğğğ dedim hem de merak ettim. Sen Karadenizlilerin demi. Sana geçen başıma gelen şeyi anlatayım kayınvalidemler gittik. Eşim tarafı laz. Turşuyu bile kavuruyorlar onu sevdim ama sürekli değişik değişik otları salçayla kavurup yiyorlar kaldirik var mesela büyük küçük herkeste çok seviyor neyse. Kara lahana kavurmasını bilir misin bizde (kendi ailemde) hiç yenmez. Ben burada gördüm. Neyse kp karalahana kavurması yapmış. Üstünde salçalı sos yakıyordu. Gördüm gel kızım birlikte yiyelim dedi. Diğer alternatif de kıymalı pideydi. Yok baba ben pide yiyeceğim dedim. Sonra evime geçtim 3 gün o lahana gözümün önünden gitmedi sonra kendim yaptım da kurtuldum
O muhlama, ben kötü yapmışım ama cuzel bişeydurKız tavadaki ne hem bi öğğğ dedim hem de merak ettim. Sen Karadenizlilerin demi. Sana geçen başıma gelen şeyi anlatayım kayınvalidemler gittik. Eşim tarafı laz. Turşuyu bile kavuruyorlar onu sevdim ama sürekli değişik değişik otları salçayla kavurup yiyorlar kaldirik var mesela büyük küçük herkeste çok seviyor neyse. Kara lahana kavurmasını bilir misin bizde (kendi ailemde) hiç yenmez. Ben burada gördüm. Neyse kp karalahana kavurması yapmış. Üstünde salçalı sos yakıyordu. Gördüm gel kızım birlikte yiyelim dedi. Diğer alternatif de kıymalı pideydi. Yok baba ben pide yiyeceğim dedim. Sonra evime geçtim 3 gün o lahana gözümün önünden gitmedi sonra kendim yaptım da kurtuldum
Çok mu havalı bu daha üst seviye aşkitam ya. 2 hafta yurtdışı tatiline gidiyor şekerim dedi dönüşte konuşalımEko konuştun mu ablayla ya çok havalı dedim ya bana da demişti yurt dışına gideceğim tatile diye ben temizlik yaparken bir ara abla sen otur ben yaparım ayıp ediyorsun diyecektim
Benim eşimde ordulu hiç sevmez turşu kavurmasını ne anlar ama o tarafa gidince ben severim diye yaparlar. Kahvaltıda bile yerükGünaydın canım bende Orduluyum turşu kavurması çok severim bizde de meşhur kaldirik ve kabalak turşuları mısır unuyla kızartırlar, salçalı kavururlar çok güzel olur.