2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın canım bende Orduluyum turşu kavurması çok severim bizde de meşhur kaldirik ve kabalak turşuları mısır unuyla kızartırlar, salçalı kavururlar çok güzel olur.
Kaldirikten bişey anlamadım valla bildiğin ot gibi ama turşu kavurmasını sevdim yalan söyleyemem hatta yazarkende canım çekti Kabalak ne bilmiyorum.

O muhlama, ben kötü yapmışım ama cuzel bişeydur
Elif turşu kavurması için kurşun atar kurşun yerim öyle diyeyim
Eko onu bende sevdim Allah var çok güzel hatta canım çekti keşke alsaymışım biraz. Bu arada muhlamayı da Karadeniz turunda yemiştim birde Ankara’da acity yanında Zigana var orada yemiştim severim ama siz Karadenizliler değişik şeyler yapıyorsunuz muz ezmesi gibi bişey sandım ilk

Ben araştırdım düşündüm taşındım benim doktor haklı riske atılacak bi durum değil heralde ben Allah nasip ederse haftaya doğurcm
Hadi hakkınızdan hayırlısı canım Doktora güvenmek mantıklı bence de. Kendi kendine riske atabileceğin bir durum olmaktan çıktı bu artık. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeklerini. Ben inanıyorum küvoze gerek kalmayacak.

Kızlar günaydın dünden beri halsizlik aşırı derecede var kafamı kaldıramıyorum hasta değilim ama kafam sersem tansiyonum suna 10.5 zaten hamilelikte hep böyle idi bagırdakların midemde gaz var tuvalete de çıktığım halde geçmedi ısıttım kendimi hala aynı dön babam dön tüm gece her yerim ağrıyor yatmasam oturamıyrıum da
Benim gibi olan var mı? Ne yapsam bilemedim dr a gitsem ne yapacak pazartesi kontrol var zaten diye bekliyorum . Tansiyonunun düşer halin olmaz ya öyleyim ama tansiyonum normal ne yapacağımı bilemedim

İnşallah bebem korktum heralde doktor ısrar edince artık dursa da hergün stres yaşarım ben en iyisi aldırmak

Kız oda neydi duyduklarıma inanamadım

Bu ne düşüncesizlik valla ben hasta olsam asla hiçbiryere gitmiyorum. Geçen yıllarda da bir arkadaş acayip hasta olduğu halde evime misafirliğe gelmişti. Ayy hayatımda geçirdiğim en ağır gripti. Unutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…