- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kuzum normali bu. Bende 3 olmadan doğmak yasak diyorum ama 45 50 haftalik olursa ancak 3 olacak bizimkilerAbla bu çocuk kaç kilo alsın 3 mi alsın abla dana mı doğsun 34de 2540 imiş 37yim ben bugün çıktı 2,5 üstüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum normali bu. Bende 3 olmadan doğmak yasak diyorum ama 45 50 haftalik olursa ancak 3 olacak bizimkilerAbla bu çocuk kaç kilo alsın 3 mi alsın abla dana mı doğsun 34de 2540 imiş 37yim ben bugün çıktı 2,5 üstüne
Benim minik sumocu kızım sizinkilere salsın kg benceKuzum normali bu. Bende 3 olmadan doğmak yasak diyorum ama 45 50 haftalik olursa ancak 3 olacak bizimkiler
Gönder gelsin bize de maşallah kuzucuğaBenim minik sumocu kızım sizinkilere salsın kg bence
Keşke öyle şansımız olsa hiç düşünmezdimGönder gelsin bize de maşallah kuzucuğa
Geçmiş olsun canım ama malesef insanlar çok düşüncesiz hayatta böyle bir vebal altına girmemEşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye
Kız benim kayınvalide böyle cenazede grip kapmış bizde yanına gitmiştik kapıyı bi açtı ses falan gitmiş aha dedim maskem de yok bana maske verir misin dedim maske almaya gitti odasına Allahtan peşinden gitmişim cenazeye beraber gittiydik orda kullandığı maskeyi vermeye çalışıyo bana aaaa almam kazağımla kapatırım dedim o zaman dur dur aaa kutu varmış burda ondan verim dedi hayatımda gördüğüm en büyük pintilik ve kötülük örneğiydiEşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye
Bende rüyamda çine gidiyodum öyle uyandım doğumdan nasıl korktuysam rüyalarımda çine kaçıyorum hemde anama bile söylemedenUzunnn zamandir panikle uyanmamistim ya ruyamda ne gorduysem zihnimde ne olduysa yine bi panikle attim kendinimi yataktan ayyy baya stres oluyorum farketmeden demek ki ataklar yokladi
Canım hiç canını sıkma. Belki de doğumdan önce bitip gidecek ve sen doğumdan sonrası için bağışıklık kazanmış olacaksın. Aradan hastalık da çıkmış olacak. Benim de kizim 3 4 gündür hastaydı. Okuldan kapiyorlar. Bugün de bende kırgınlık vardı. Dedim hastalık artmadan evi düzene koyayım. Evi toparladım şimdi bir de hastalık aradan çıkar. Sonra doğum sonra güzellik insallahEşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye
Off patikli ya benim de bu 2. Uyanisim bu gece resmen sıçrıyorumBende rüyamda çine gidiyodum öyle uyandım doğumdan nasıl korktuysam rüyalarımda çine kaçıyorum hemde anama bile söylemeden
Kız okuda yat ben şimdi uyandımya 6ya kadar uyuyamam artıkOff patikli ya benim de bu 2. Uyanisim bu gece resmen sıçrıyorum
Yattim 1 saat gecmis panikle uyandim iste sonra tekrar uyudum yine 1 saat sonra uyandim ya noluyosa anlamadimKız okuda yat ben şimdi uyandımya 6ya kadar uyuyamam artık
Kalk bi su iç dolaş azcık sonra okun güzelce yat uyuYattim 1 saat gecmis panikle uyandim iste sonra tekrar uyudum yine 1 saat sonra uyandim ya noluyosa anlamadim
Onu yiyebilirsin canım ama inek sütüyle değil de badem sütüyle ye. İnek sütüyle yersen bebekler seni emince, kakalarında bir miktar kan olabilir, inek sütü sindirilemez bebek tarafından çünkü, boş yere canın sıkılmasın. Yasayan biri olarak söylüyorum , bebeklerin yüzde 80 inin vücudu bu şekilde tepki verirmiş. Soya sütü de kullanma, inek sütü de.Bunu bilen var mı ben bugün rossmanda buldum pahalı ama hastaneye götürsem yenir mi seseryandan sonra ben çünkü artık sadece süte bunları koyup yiyebiliyorum herşey yasakEki Görüntüle 3194968
Eşimin iş yerinde de biri öyle hasta olmuş, neyseki aynı odayı paylaşmıyorlar. Ama nolur nolmaz diye , eşim yine de şaka yollu söyledim diyor , abi bi covid testi yaptır parasını ben veriyim diye dedi adam inatla ağız burun aka aka gezmiş yani anlam veremiyorum.Eşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye
Yuh demek az kalırKız benim kayınvalide böyle cenazede grip kapmış bizde yanına gitmiştik kapıyı bi açtı ses falan gitmiş aha dedim maskem de yok bana maske verir misin dedim maske almaya gitti odasına Allahtan peşinden gitmişim cenazeye beraber gittiydik orda kullandığı maskeyi vermeye çalışıyo bana aaaa almam kazağımla kapatırım dedim o zaman dur dur aaa kutu varmış burda ondan verim dedi hayatımda gördüğüm en büyük pintilik ve kötülük örneğiydi