• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Uzunnn zamandir panikle uyanmamistim ya ruyamda ne gorduysem zihnimde ne olduysa yine bi panikle attim kendinimi yataktan ayyy baya stres oluyorum farketmeden demek ki ataklar yokladi🥴

Eşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye 😢

Eşimin toplantısı vardı. Sonradan çay içmeye gitmişler. Adamın biri grip olduğu halde gelmiş bunların yanına oturmuş . Şimdi eşimde hasta. Benimde boğazım yanıyor. Gece gece dellendim. Hakkımı helal etmiyorum pislik insanlar toplum içine niye girersin ki hastaysan madem. Eşime diyorum ara söyle. Abi hastalığın geçememiş bak ben rahatsızlandım eşimde hamile oda hasta oldu de bilsin diyorum. Ayıp olur babam yaşında adam diyo Of ya son dakika golu oldu resmen kaç aydır evden çıkmıyorum hasta olmayım diye 😢
Geçmiş olsun canım ama malesef insanlar çok düşüncesiz 🙏 hayatta böyle bir vebal altına girmem

Kız benim kayınvalide böyle cenazede grip kapmış bizde yanına gitmiştik kapıyı bi açtı ses falan gitmiş aha dedim maskem de yok bana maske verir misin dedim maske almaya gitti odasına Allahtan peşinden gitmişim cenazeye beraber gittiydik orda kullandığı maskeyi vermeye çalışıyo bana aaaa almam kazağımla kapatırım dedim o zaman dur dur aaa kutu varmış burda ondan verim dedi hayatımda gördüğüm en büyük pintilik ve kötülük örneğiydi

Uzunnn zamandir panikle uyanmamistim ya ruyamda ne gorduysem zihnimde ne olduysa yine bi panikle attim kendinimi yataktan ayyy baya stres oluyorum farketmeden demek ki ataklar yokladi🥴
Bende rüyamda çine gidiyodum öyle uyandım doğumdan nasıl korktuysam rüyalarımda çine kaçıyorum hemde anama bile söylemeden 😆😆😆

Canım hiç canını sıkma. Belki de doğumdan önce bitip gidecek ve sen doğumdan sonrası için bağışıklık kazanmış olacaksın. Aradan hastalık da çıkmış olacak. Benim de kizim 3 4 gündür hastaydı. Okuldan kapiyorlar. Bugün de bende kırgınlık vardı. Dedim hastalık artmadan evi düzene koyayım. Evi toparladım şimdi bir de hastalık aradan çıkar. Sonra doğum sonra güzellik insallah 🙂

Bunu bilen var mı ben bugün rossmanda buldum pahalı ama hastaneye götürsem yenir mi seseryandan sonra ben çünkü artık sadece süte bunları koyup yiyebiliyorum herşey yasakEki Görüntüle 3194968
Onu yiyebilirsin canım ama inek sütüyle değil de badem sütüyle ye. İnek sütüyle yersen bebekler seni emince, kakalarında bir miktar kan olabilir, inek sütü sindirilemez bebek tarafından çünkü, boş yere canın sıkılmasın. Yasayan biri olarak söylüyorum , bebeklerin yüzde 80 inin vücudu bu şekilde tepki verirmiş. Soya sütü de kullanma, inek sütü de.
Ama yasak olacak ne kalacak ki sezeryan sonrası ? Anlamadım

Eşimin iş yerinde de biri öyle hasta olmuş, neyseki aynı odayı paylaşmıyorlar. Ama nolur nolmaz diye , eşim yine de şaka yollu söyledim diyor , abi bi covid testi yaptır parasını ben veriyim diye dedi 😂😂🙈🙈 adam inatla ağız burun aka aka gezmiş yani anlam veremiyorum.
Biz ne fedakarlıklar yaşıyoruz, kalabalık marketlere bile girmiyoruz , çocuğumu parkta kalabalık varsa sokmuyroum ne kaldı ki surda doğuma diye. Olacak şey değil yani. Çok hak veriyorum sana ; resmen ahını almışlar ya

Kız benim kayınvalide böyle cenazede grip kapmış bizde yanına gitmiştik kapıyı bi açtı ses falan gitmiş aha dedim maskem de yok bana maske verir misin dedim maske almaya gitti odasına Allahtan peşinden gitmişim cenazeye beraber gittiydik orda kullandığı maskeyi vermeye çalışıyo bana aaaa almam kazağımla kapatırım dedim o zaman dur dur aaa kutu varmış burda ondan verim dedi hayatımda gördüğüm en büyük pintilik ve kötülük örneğiydi
Yuh demek az kalır
Ohaaaaaaa
O ne ya
İnsan mı
İkiz gebe kadın, Doğumu Yakın
Eee, tüm gün ağız kokusu sinmiş, pis maskeyi sana , sen peşinden gitmesen , çaktırmadan sana verecekti öyle mi
Allahım sen koru yaaaa
Bunun parayla, cimrilikle alakası yok kusura bakma rabiş
Çok tepki verdim ama nolur gerçekten ilk kez bu kadarını duydum vallahi pes
İnsan müsveddesi sinir oldum şu an kvye
Nolur o kadının elinden de bi şey yeme içme, hediye alsa da bi şekilde kullanma, inş bebeklerine bile kendin bakabilirsin de bu kadına fln aslaaaa ama aaslaaaa muhtaç olmazsın canımın içi 💜💜💜💜
Daha neler ya daha nelerrrrr
📌 bir arkadaşım bebeğini kvye bırakıyor; kv bi süredir dişim ağrıyor diyor sürekli bu arada , enfeksiyon var büyük ihtimalle yani; ve arkadaşım odaya döndüğünde , bebeğin emziğini kayınvalidenin kendi ağzına alıp, tekrar bebeğe verdiğini görüyor ve bu iki kez olmuş, sadece arkadaşımın şahit olduğu. Ben görmeden kaç kez yaptı bilmiyorum ama yüreğim yandı diyor kız. Neyse eşine söylemiş, annen böyle yapıyor bebeğimize diye de; sonra yapmamış kadın, yani inş 😅 arkadaşım direkt Kvnin yüzüne bile diyememiş, sen napıyorsun diye o derece.
Ben bu iki örneğin de; cimrilik düşünemezlik vs olduğunu düşünmüyorum. Bazı insanlar pis, ruhen vicdanen, fiziken. Ne yaparsan yap olmaz bunlardan diye düşünüyorum. Rabbim kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back