• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben 9. Haftayi bitirdim bugun itibariyle son gunum siddetli sekilde 4 gun bulantim oldu benim ama sabahtan aksama kadar surdu yani beni mahvetti onun haricinde kokulardan minik minik bulantilar oluyo coookkk sukur ki her gun her gun yasamamdim bu siddetli bulantilari yoksa mahvolurdum sanirim

Kuzum bende de cikmisti enfeksiyon 5. Haftamda ilk verdigim kanlarda şase kullandim bi tane bol su ic dedi
bende de daha önce çıkmıştı, dediğin gibi şase kullanmıştım geçti. Demek tekrarlanıyor bide ayaklarımı çok üşütüyorum ondan da oluyormuş daha dikkat edicem artık.

bende de daha önce çıkmıştı, dediğin gibi şase kullanmıştım geçti. Demek tekrarlanıyor bide ayaklarımı çok üşütüyorum ondan da oluyormuş daha dikkat edicem artık.
Dikkat et kuzum ayaklarini usutme bol su ic ben hic su icemiyodum valla enfeksiyon ciktj diye yarim litre yarim litre yuvarliyorum

Kuzum bugün gittim miniskom kesenin kenarındaymis kalp atışı oluşmuş ama duyamadik haftaya gel dedi bebek var yani hadi güzel haberler sana gelsin 6+1tam bana baya bı idrara sıkıştım patlayacaktım öyle gördü
Canim benim gozun aydin cook sevindimmm🤩🤩
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis 😍 7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺🤗

Kalp atışını da duyduk☺🤗
Canim bosyere stresli bir hafta gecirdin. Dmekki saklaniyormus. Bir sadaka ver bence. Cok sevindim senin adina

Kuzum bugün gittim miniskom kesenin kenarındaymis kalp atışı oluşmuş ama duyamadik haftaya gel dedi bebek var yani hadi güzel haberler sana gelsin 6+1tam bana baya bı idrara sıkıştım patlayacaktım öyle gördü
Günlerimiz ayni bende 6+1 im ama su içmediğim için hic sıkışık olamıyorum. Insallah görünür benimde

Günlerimiz ayni bende 6+1 im ama su içmediğim için hic sıkışık olamıyorum. Insallah görünür benimde
Canım ben son regl tarihime gore 7+1 oluyorum ama ultrason böyle ölçtü bebeği. 7+1 normalde sekizinci hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ama 7 haftalikmis. Bebek gözükmeden yanlış ölçümler olabiliyor. Kendini strese sokma. Geçen hafta da 7+2 demisti bana mesela doktor keseyi ölçerek. Bu sefer 7+0 oldum 9 gün geçti üstünden 😁

Kalp atışını da duyduk☺🤗
Ya süper haber 🤗 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 birini sevindirin bence 😍

Canım ben son regl tarihime gore 7+1 oluyorum ama ultrason böyle ölçtü bebeği. 7+1 normalde sekizinci hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ama 7 haftalikmis. Bebek gözükmeden yanlış ölçümler olabiliyor. Kendini strese sokma. Geçen hafta da 7+2 demisti bana mesela doktor keseyi ölçerek. Bu sefer 7+0 oldum 9 gün geçti üstünden 😁
8. Haftada crl ölçümü yapılıyor baş popo mesafesi, o cm ye göre düzeltme haftası yapılıyor. Bana da dün aynısı oldu normalde sat a göre 8+1 ama crl ölçümüne göre 7+2 dedi doktor 🤗 çok sevindim adınıza ya valla ben bile çok mutlu oldum sizi düşünemiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏

Ben de sabah bulantım olduğu için içemiyorum ama 2den sonra başlıyorum içmeye 😀
Canım çok geçmiş olsun bol su iç. En doğal ilacı su içmek bende içemiyorum ve bugün kan verdim devlette dr bakalım ultrasonda dedi baktırmicaktım güya ama dayanamadım 🙈 allahm kocaman olmuş tam 9 haftalığız şu an 🥲🧿🧿 inşallah hepimiz güzel haberler yazarız buraya. Heycandan dr a idrar tahlilini söylemeyi d eunuttumm yarın özelde yaptırırım artık 😂

Kalp atışını da duyduk☺🤗
Ay canim cok sevindim ya ben de birazdna gidicem Rabbim saglikla devam ettirsin hepimizinkini🤲🥰

8. Haftada crl ölçümü yapılıyor baş popo mesafesi, o cm ye göre düzeltme haftası yapılıyor. Bana da dün aynısı oldu normalde sat a göre 8+1 ama crl ölçümüne göre 7+2 dedi doktor 🤗 çok sevindim adınıza ya valla ben bile çok mutlu oldum sizi düşünemiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Çok çok teşekkür ederim aminnn. Sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladim. Insallah sağlıklı olsunlar da ☺☺

Yaaa yarında benim var sabahtan ilk kez gideceğim bi korku kapladı 😔 inşallah gözükür bende mi su içip gitsem bi kaç kez daha duydum daha rahat gözüküyormuş diye inşallah gözükür benimde kızlar ne olur dua edin 😔

Kızlar dün doktora gitmiştim kan idrar almıştı benden, e nabızdan baktım idrar yoku enfeksiyonu gözüküyor bugün tekrar doktora gidicem😕
Sıkıntı yapma canım o hamilikde oluyor bol su içmek lazım ilerlerse zaten bir toz karışım veriyor doktor onu içince geçiyor ama bir değer aralığı var yüksek olursa veriyolar sıkma canini

Back