- 11 Mayıs 2022
- 222
- 360
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Kızlar hepinize tekrardan teşekkür ederim buraya sormasaydım daha gitmeyecektim. En kısa zamanda gideceğim, inşallah bi zarar gelmez hiçbirimizin bebişine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gitcem ya doktorlar da tuhaf en iyisi garantici olmak ilaç kötü bir şey değil zaten başka kötü sonuç doğuracağınaKızlar hepinize tekrardan teşekkür ederim buraya sormasaydım daha gitmeyecektim. En kısa zamanda gideceğim, inşallah bi zarar gelmez hiçbirimizin bebişine
Tabii ki aynen bu kadar kötü sonuçları varsa mecbur kullancaz tabiBen de gitcem ya doktorlar da tuhaf en iyisi garantici olmak ilaç kötü bir şey değil zaten başka kötü sonuç doğuracağına
5+2 de canımCanım kAç haftalıkken gidip gördün yolk kesesini
Ben okadar tedirginim ki , tüp bebek tedavisiyle oldu Allahıma şükürler olsun o yüzden haftada bir bahane bulup doktora gidiyoruzdoğum zamanımız aynı görünüyor canım ben kese için gitmedim daha ama
Son adete göre hesap ediyor doktorlar tüp bebekte de , evet aynı tarih oluyorSon adet ile kndin hesaplandığında da ayni mi haftan ?
İnslalh olur hayrliisiyla cnm ama kendimi dinlemiyorum cnm ya inan belirtiler gözle görülür derecedeydi baya etkiliyordu beni bugün gittim sağlık ocağına doktorlar grevdeymiş yaptıramadim kan testini kaset test aldım evde yaptım cikmadi bişey hayrlisi olsun kimyasal gebelik geçirdim sanırım hayrlisi olsun sağlıklı olsunda vardır bundada bir hayrHiç üzülme demekki olacak ha diyince olmasa bile yeter ki sonu güzel olsun canım benim ben artık normal görüyorum bunu belki de biz kendimizi dinlediğimiz için erken farketmesek diğer insanlar gibi farkında olmadan geçirip gideceğiz
Canim neyden bahsediyorsunuz kacirmisim..İhmal etme haftasonu gelmeden git.
Ac kalmamaya calis canim aclik iyi bulanti yapiyor sankiİyi akşamlar kızlar, benim bulantılar hafiften rahatsız etmeye başladı. Çok sık bakamıyorum umarım herkesin her şeyi yolundadır
yolk da mı görünmediAynı korku bende de var
Baakk yavastan olsun ama kizicamm günaydın bu arada bende kan verdim geldim beta takibi yapalim dedi doktor.en son 103 tuGünaydınn kızlar, napıyosunuz bugün nasılsınız bakalıım? Ben biraz evi toparlamaya başladım yavaştan dayanamadım
Regle yakin beta degeri biraz yukseliyor diye biliyorum buda bizi yanıltıyor. Aslinda her kadin belki de regle yakin kimyasal geciriyor..bu tarz birsey okumustum. En garantisi regl gecmesini beklemek cok kucuk degerlerde. Rabbim insallah hayirli zamanda nasip etsin saglikla sanadaCanim benimde 3.25 çıkmıştı tüm belirtilerim vardı kaşık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı baş dönmesi koku hassasiyetide okadar emindimki bu sefer oldu galiba dedim ilsikiden sonra yattım 30-40 dakika falan belimin altına yastık koydum ama değer bu şok oldum galiba kimyasal gebelik daha öncede yine bu değerlerde çıktı geçen yazın tansiyonum falan yükseldi ama değer 3.37 falan çıkıyordu bu rakamlar imtihanım sanki yarın sağlık ocağına gidip kan vericem yine ama umudum yok sokturucu icicen gelmezse reglim
Fotoğraf atsam yaptıklarımı kızarsın bak en son oturdum artık kahvaltı keyfi yaptım şimdi yatışlardayım ne zaman çıkacak kan sonucun?Baakk yavastan olsun ama kizicamm günaydın bu arada bende kan verdim geldim beta takibi yapalim dedi doktor.en son 103 tu
Ben de bugün ikinci kez vereceğim önceki ile aynı saatlerde olsun diye mecbur altı buçuğu bekliyorumBaakk yavastan olsun ama kizicamm günaydın bu arada bende kan verdim geldim beta takibi yapalim dedi doktor.en son 103 tu
Ben aynı saatte vermedim hiç yaBen de bugün ikinci kez vereceğim önceki ile aynı saatlerde olsun diye mecbur altı buçuğu bekliyorum
Ben bu kez korkumdan saati saatine bekliyorumBen aynı saatte vermedim hiç ya
İnsan daha bir detaycı oluyor, ben doktora bir sıkıntı yok dimi diye soruyorum kötüyü çağırmaktan vazgeç artık diyor bilinç altımıza yerleşiyor bazı şeyler artık Güzel sonuçlar alırsınız inşallah Akşama yaz çıkınca sonuççBen bu kez korkumdan saati saatine bekliyorum
Allah seni ne yapmasın bende gerçek gerçek makasa oturdun sandım aklım çıktı püüKızlaaaaaar, makasa oturdum
Kızlaaaaaar, makasa oturdum