Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Merhaba hanımlar. :KK3:

Bdv topiğindeki saçma biri ve konusu sebebiyle girdiğim gereksiz muhabbetten ceza almışım. :KK12:

Kaç senedir üyeyim. İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Ne kadar gereksiz zaman geçirmişim orada. Daha da işim olmaz. Önümüz ramazan, oruç tutarız-tutamayız ama faydalı meşguliyetler lazım. :KK51:

Aklımda kalan, sırt üstü yatmanın tehlikesi şu.. Vücuttan toplanan kanları kalbe taşıyan toplar damar bel bölgesinden geçiyor. Sırt üstü yattığımızda bebeğin ve rahmin ağırlığıyla bu damardaki devir daim sıkıntıya giriyor. Kalbe giden kan miktarı azalıp tansiyon düşebilir. O yüzden sırt üstü yatılmaması konusunda Dr uyardı.

Ben zaten istesem de öyle yatamıyorum. 5 dk duramıyorum çünkü nefesim kesiliyor.

Bugun benim de detaylı ultrasonum var. Birkaç gündür onun stresini yaşıyorum. Gece rüyalarıma giriyor. Kabuslar kabuslar… ins sağlıkla bi atlatırsam rahatlayacağım ins. 🤲🏼

Detaylı zamanı geldi ki ard arda haberlerini okuyoruz. Güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın. :KK36: Maşallah diyorum bebeklerinize. 🧿 Darısı başıma ins. Bana da dua edin bacılarım. :anne::anneadayı:

“Sümmes sebile yesserah” 🤲🏼

Leydiciğim hoşgeldin :KK68: bdv iyice seviyesizleşmeye başladı ben polemiğe girmiyorum şikayet edip geçiyorum artık.
Güzel haberlerini bekliyoruz, bebeğin çok güçlü çıkacak aynı annesi gibi. Hadi bol şans :KK200:

Bdv topiğindeki saçma biri ve konusu sebebiyle girdiğim gereksiz muhabbetten ceza almışım. :KK12:

Kaç senedir üyeyim. İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Ne kadar gereksiz zaman geçirmişim orada. Daha da işim olmaz. Önümüz ramazan, oruç tutarız-tutamayız ama faydalı meşguliyetler lazım. :KK51:

Aklımda kalan, sırt üstü yatmanın tehlikesi şu.. Vücuttan toplanan kanları kalbe taşıyan toplar damar bel bölgesinden geçiyor. Sırt üstü yattığımızda bebeğin ve rahmin ağırlığıyla bu damardaki devir daim sıkıntıya giriyor. Kalbe giden kan miktarı azalıp tansiyon düşebilir. O yüzden sırt üstü yatılmaması konusunda Dr uyardı.

Ben zaten istesem de öyle yatamıyorum. 5 dk duramıyorum çünkü nefesim kesiliyor.

Bugun benim de detaylı ultrasonum var. Birkaç gündür onun stresini yaşıyorum. Gece rüyalarıma giriyor. Kabuslar kabuslar… ins sağlıkla bi atlatırsam rahatlayacağım ins. 🤲🏼

Detaylı zamanı geldi ki ard arda haberlerini okuyoruz. Güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın. :KK36: Maşallah diyorum bebeklerinize. 🧿 Darısı başıma ins. Bana da dua edin bacılarım. :anne::anneadayı:

Dualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz

İdrar yolu enfeksiyonu da neymiş arkadaş geçmek bilmiyor artık wincef diye antibiyotik başlıyorum 5 gün kullanmalı. Tek kullanımlık saşe kullanmıştım 1 ay önce geçmedi demek onunla. Umarım bebişe zararı yoktur of her gün bir yeni evham yemin ederim.
Ben ilaç kullanamadım ilk haftalarımda kendi kendime atlattım ama 1 hafta kabus gibiydi.sonra test yaptık 1 ay sonra ancak şansım oldu çünki enfeksiyon atlatmışım ama bebeğe geçmemişti telaş etmeyin siz ilaçta kullanıyorsunuz birşey olmaz inş gecmiş olsun

Yaa benimde cumartesi sabah 09.00 da 🙈 dusundukce heyecan basiyor 😊 insallah guzel haberlerle doneriz😍
Ay aynen canım benim valla öyle 😍 inşallah Rabbim hepimize de hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ❤️ 🥰 cumartesi 8:15 de benim de. ❤️🥰

Ben de işin var da giremedin zannettim laydcim hiç ceza alacağın aklıma gelmemişti 😳
Evet sırt üstü yatma konusunda beni de uyardı doktorum son kontrolde daha çok sola sağa yatarsan daha iyi olur diye. Güzel haberlerle gel inşallah canım benim dualarım seninle ve bebeğinle ❤️🤲 Hadi bakalım sıra sende güzelce atlat da gel aramiza inşallah ❤️🥰🤲

Evet canım normalde 12. Haftalarda bakılıyor.19-22. hafta arasında da bakılıyor işte üst sınırı 6ve üstü dedi benimki 5.9 oda normal yani sonuçta 6 nin altı ama insan bi tedirgin olmuyor değil bide bir ay sonra da kontrole çağırdı tekrar bakalım diye ondan size de soriyim dedim.
Aslında 12. Haftada olan nt detaylı ultrasonda bakılan da nf nuchal fold ense kalınlığı saydamlığı mı öyle bir sey tek basına bir şey ifade etmiyormuş bir belirteç sadece ikili testin nasıldı demişti bana dr ben de fetal dna yaptırdım iyi dedim tamam o zaman dedi senin ikili testin iyiyse sorun yoktur muhtemelen 🌸

Kuzum benim kız da aynı vallahi bir hareketli bir hareketli.. hiç durmuyor gece gündüz sürekli vuruyor dönüyor sürtünür gibi yapıyor. Sürekli hareket halinde maşallah 🤣 bende o vururken sürekli aktif olduğum için dikkat etmemiştim bu akşam dikkat ettim dışarıdan da görünüyor artık. ❤️😍
Yani gerçekten inanılmaz hayret verici bir şey sürekli hareket ediyor bir de diyordum ki bu çocuk hımhım mı olacak yok tövbe sabah 6da bi kalkıyor akşama kadar pırpır 🤣🤣🤣🤣

Bugün de güzel haberleri senden alalım laydim ❤🥰
Bende sırt üstü uzanırken çok rahat eden biriyim ya bazen hala uyurken kendimi o şekilde buluyorum WC yw gittiğimde hemen düzeltiyorum kendimi de bakalım alışabilecek miyim bu duruma 🤷🏼‍♀️

Merhaba kızlar . Detaylı ultrasonunuzu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz .
Merhaba canım
Normalde en iyi 21 haftada yapılması gerekiyor muş benim yaptıracağım hafta 23 e denk geliyor oda biraz randevu talihsizliğinden dolayı diyelim ama 24 e kadar bakılıyormuş biraz onun rahatlığı oldu bende 😁

Mrb kızlar 18.haftadayim tetenoz aşısını ne zaman oldunuz ya beni sağlık ocağından kimse aramadı hiç benmi gitsem hangi haftalarda vurulmak gerekiyor bu arada bende hala bebeğimin hareketlerini hissediyorum ya da anlamıyorum ilk oldugu için mi

Mrb kızlar 18.haftadayim tetenoz aşısını ne zaman oldunuz ya beni sağlık ocağından kimse aramadı hiç benmi gitsem hangi haftalarda vurulmak gerekiyor bu arada bende hala bebeğimin hareketlerini hissediyorum ya da anlamıyorum ilk oldugu için mi
20.haftada oluyor beni 19.haftada aradılar 20.haftada gel diye

Şu günlerde hissetmeye başlarsınız daha net ben 19 da hissettim hatta 18 ama pıt sesi sadece siz anlamıyor olabilirsiniz dün mesela ışıga tepki gösterdi sert bir şekilde harekettlerini hissettim sizinde yakındır herkes aynı haftalarda hissedecek diye birsey yok

20 . Haftada çağırıyorlar canım ama beni de aramadı ilk gebelik kaydı açtığımda bana kâğıt yazıp verdi o gün gel diye baktım 20 haftaya denk geliyor gittiğimde tetenoz aşısını yapacağız dedi seninki daha var zaten iki haftaya çağırırlar seni aramazlarsa kendi gidersin
Hareketler gerçekten kişiye göre çok değişiyor benim ikinci gebeliğim ama ben bile çok geç hissettim 18 haftalarda hissetmiştim ama çoğu arkadaşlarım benden daha erken hissetmeye başlamışlardı evham yapma kendine 20 haftaya kadar normal görülüyor zaten hissedilmemesi

20.haftada oluyor beni 19.haftada aradılar 20.haftada gel diye
O zaman beklim bende aramazlarsa 20 hafta da giderim ☺️
Şu günlerde hissetmeye başlarsınız daha net ben 19 da hissettim hatta 18 ama pıt sesi sadece siz anlamıyor olabilirsiniz dün mesela ışıga tepki gösterdi sert bir şekilde harekettlerini hissettim sizinde yakındır herkes aynı haftalarda hissedecek diye birsey yok
O duyguyu yaşamak için Sabırsızlıkla bekliyorum bende aslında biraz göbeğim kalın belki ondan da geç hissedecem

20 . Haftada çağırıyorlar canım ama beni de aramadı ilk gebelik kaydı açtığımda bana kâğıt yazıp verdi o gün gel diye baktım 20 haftaya denk geliyor gittiğimde tetenoz aşısını yapacağız dedi seninki daha var zaten iki haftaya çağırırlar seni aramazlarsa kendi gidersin
Hareketler gerçekten kişiye göre çok değişiyor benim ikinci gebeliğim ama ben bile çok geç hissettim 18 haftalarda hissetmiştim ama çoğu arkadaşlarım benden daha erken hissetmeye başlamışlardı evham yapma kendine 20 haftaya kadar normal görülüyor zaten hissedilmemesi
Öyle yaparım artık canım saol bilgi verdiğin için ☺️

kızlar öneri istemeye geldim,
doktorumdan hiç memnun değilim 😔
kadıköy’de oturuyorum
tamamlayıcı anadolu sağlık sigortam var.
kadıköy, üsküdar, ataşehir vs anadolu yakası ortalarında medipol, medical park, medicana vs hastanelerinde kadın doğum doktoru arıyorum. bildiğini, duyduğunuz, güvendiğiniz biri var mı?

kızlar öneri istemeye geldim,
doktorumdan hiç memnun değilim 😔
kadıköy’de oturuyorum
tamamlayıcı anadolu sağlık sigortam var.
kadıköy, üsküdar, ataşehir vs anadolu yakası ortalarında medipol, medical park, medicana vs hastanelerinde kadın doğum doktoru arıyorum. bildiğini, duyduğunuz, güvendiğiniz biri var mı?
Ben başka hastane önerebilirim birkac kere gittim ama bana uzak yeğenim orda çalışıyor o yüzden güvendiğim yer

Son düzenleme:
Back