- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Evet Hatay İskenderun listede yazıyor ama daha kesin değil. Açıklamadılar tayinleri sabırsızlıkla bekliyorumO zaman sis iskenderuna gidersiniz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Hatay İskenderun listede yazıyor ama daha kesin değil. Açıklamadılar tayinleri sabırsızlıkla bekliyorumO zaman sis iskenderuna gidersiniz dimi
Çok teşekkür ederimLüleburgaz çıkarsa hiç üzülmeyin. İnsanları çok iyidir, şehir küçük tatlı bir şehir. En önemlisi sosyal, yaşayan bir şehir. Her yer cafe, park. Etrafta gezilebilecek güzel yerler var. Okullar hastahaneler oldukça iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim için de tutması mucize gibi bişeydi zaten olmasa haftaya tüp bebeğe başlıyorduk nasip işteTebrikler benim 2 aşılama hiç tutmadı 1 tane kimyasal oldu
Aynı korku bende de varKızlar ya biz gecen 5. Haftada sadece keseyi gördük daha bebegi gormedik haliyle.ben cok korkuyorum bos gebelikse diyem böyle paranoyak olan bi ben miyim wizlerde korkuyo musunuz yoksa
Bu gaz benim korkulu rüyam 2hamileligimde de devamlı akşamları secde pozisyonunda rahatlıyordum bı tek yoğun gazdan dolayı. Bu gebeliğim nasıl geçecek bakalım ama bugün (4+4 günlük) gaz oldu 1kereliktir umarım. Karın büyüdükçe daha zor oluyor tabi gaz olayiAyy gerinip uyumak bnde de cikti bide gaz cikti basima sizde de var mi ya
Hayırlı olsun :) ikimizin 3.cocuk galiba sadeceİyi günler hanımlar
33
22 ocak
3. Çocuk
Çok güzel. Benim de 5+3. Ama tüp bebek dr ilk randevum için haftaya gel dedi. Görünmeyebilir diye 1 hafta daha beklicem. Zor geliyor beklemek. herşey yolunda mı diye bilmek istiyorumKızlar ben de bugün keseyi gördüm. Yolk kesesi de göründü. 5+3teyim. Hcg de tekrar baktı. 12316 çıktı. Haftaya tekrar çağırdı, bebeği görmek ve kalp atışını duymak için.
Benim de aynı değerim ama ilaç kullanmayı gerektirmez dedi kadın doğumcu ben de aklımın bir köşesinde tutuyorum bunuKızlar gebelik için gittiğimde rutin kan tahlilinde TSH 0.27-4.2 aralığında olması gereken değer bende 3.17 çıktı. Kadın Doğum doktorum dahiliyeye görünmemi, ve troid ilacı kullanmamı söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı veya troid ilacı kullanan ? En yüksek değeri aşmamış sonuçta yine de hamile hamile troid ilacı kullanılır mı
Ben kullanmadım henüz tüm kan tahlili de vermedim gerçi de, yakın arkadaşım tüp bebek ile hamile doktor tam tahlil istedi onun da 3 küsür çıktı dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç kullanıyor şuandaKızlar gebelik için gittiğimde rutin kan tahlilinde TSH 0.27-4.2 aralığında olması gereken değer bende 3.17 çıktı. Kadın Doğum doktorum dahiliyeye görünmemi, ve troid ilacı kullanmamı söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı veya troid ilacı kullanan ? En yüksek değeri aşmamış sonuçta yine de hamile hamile troid ilacı kullanılır mı
Seninki gerek yok diyor benimki ilaç kullanmalısın diyor doktorlara da güvenemeyeceksek ben hamileyken paroldan bile kaçan insanım kafam baya karıştıBenim de aynı değerim ama ilaç kullanmayı gerektirmez dedi kadın doğumcu ben de aklımın bir köşesinde tutuyorum bunu
Yaa ben sınırı aşmadığı için doktorun abarttığını düşündüm ama riskli bi durum olabilir mi bebek için tedirgin oldum şu anBen kullanmadım henüz tüm kan tahlili de vermedim gerçi de, yakın arkadaşım tüp bebek ile hamile doktor tam tahlil istedi onun da 3 küsür çıktı dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç kullanıyor şuanda
Bilmiyorum ki korkutmak da istemem ona dahiliye kullan demiş doktoru da onaylamış kullanmasını kullanıyordu en son hatta tekrar bi kan verdi de düşmüş demişti ilaç sonrası ama emin olmak için bir mesaj atayımYaa ben sınırı aşmadığı için doktorun abarttığını düşündüm ama riskli bi durum olabilir mi bebek için tedirgin oldum şu an
Sana zahmet beni bilgilendirirsen canım çok teşekkür ederim şimdidenBilmiyorum ki korkutmak da istemem ona dahiliye kullan demiş doktoru da onaylamış kullanmasını kullanıyordu en son hatta tekrar bi kan verdi de düşmüş demişti ilaç sonrası ama emin olmak için bir mesaj atayım
Tamam mesaj attım kullandın da kan verdin mi ne oldu sonuç diye biraz geç uyanır ama dönünce haber veririm benSana zahmet beni bilgilendirirsen canım çok teşekkür ederim şimdiden
Canim ben varim gecen düştüğümde 3.5tu kadın dogum doktorum tiroid ilaci kullanmami önerdi dahiliye ilaç basladi. Simdi hamile oldugumu ogrenince önce dahiliyeye gittim zaten ilacim da bitmişti 2 olmasına rağmen gebelikte yukseliyo diye tekrar ayni ilacıma devam etti. Kadin dogum doktorlari 2.5 un altinda tutmak istiyor tsh ı.Kızlar gebelik için gittiğimde rutin kan tahlilinde TSH 0.27-4.2 aralığında olması gereken değer bende 3.17 çıktı. Kadın Doğum doktorum dahiliyeye görünmemi, ve troid ilacı kullanmamı söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı veya troid ilacı kullanan ? En yüksek değeri aşmamış sonuçta yine de hamile hamile troid ilacı kullanılır mı
Tamam canım bekliyorum çok sağolTamam mesaj attım kullandın da kan verdin mi ne oldu sonuç diye biraz geç uyanır ama dönünce haber veririm ben