- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım tabiki ben bu kez sürekli kendimi telkin ediyorum kötü düşünme bu kez kayıp yaşamadan sağlıklı devam edecek diye Allah var içimde rahat bakalım akşam nasibimde ne var ama cidden kötüyü çağırmamak gerekiyor çok haklı drİnsan daha bir detaycı oluyor, ben doktora bir sıkıntı yok dimi diye soruyorum kötüyü çağırmaktan vazgeç artık diyor bilinç altımıza yerleşiyor bazı şeyler artık Güzel sonuçlar alırsınız inşallah Akşama yaz çıkınca sonuçç
Hahahahaha deliiiiiiiAllah seni ne yapmasın bende gerçek gerçek makasa oturdun sandım aklım çıktı püü
Kafa kalmadı ki tüm odak noktam kan vermekHahahahaha deliiiiiii
Ben çok rahatım da eşim sürekli azrail gibi tepem de tövbe tövbeYazarım tabiki ben bu kez sürekli kendimi telkin ediyorum kötü düşünme bu kez kayıp yaşamadan sağlıklı devam edecek diye Allah var içimde rahat bakalım akşam nasibimde ne var ama cidden kötüyü çağırmamak gerekiyor çok haklı dr
O modelden biri de bizde pozitif gördüğümüzden beri sen aşılamadan bir hafta sonra bir bardak kola içmiştin ne olacak şimdi diyor sanki esrar aldım bir bardak kola yaaBen çok rahatım da eşim sürekli azrail gibi tepem de tövbe tövbe
Bende sakatat seviyorum doktor yasakladı, daha öğrenmeden önce yiyelim demiştim nasip olmamıştı dün akşam kandırmaya çalıştım nafileee kanmadı seninki de farksızO modelden biri de bizde pozitif gördüğümüzden beri sen aşılamadan bir hafta sonra bir bardak kola içmiştin ne olacak şimdi diyor sanki esrar aldım bir bardak kola yaa
Canım ben tiroid hasimato hastasıyım ilk hamileligimde ortaya çıktı böyle kan tahlilinde. önceki 2hamileligimde de ilaç kullandım. Hormonlar hamilelikte yükseldiği için oda yükseliyor ilaç dengeliyor çünkü yüksek olması da hamilelikte risk. 2.hamileligimden belli bı müddet sonra değerlerim normale döndü galiba emzirme bitince falan. İlacı bıraktım kendim. Geçen ay baktırdım bende en son değerlerim normaldi ama hamileliğin ilerleyen zamanında ne olur takip edeceğim. Dahiliye değil de endokrin uzmanına gitsen daha iyi o daha detaylı bakıyor çünkü. Evham yapmana gerek yok normal genelde bayanlarda bu durum. Beni biraz korkutmustu doktorum ilk hamileligimde ama gerek olmadığını gördüm. 3.hamileligim şimdi hepsi ayrı hikaye resmenKızlar gebelik için gittiğimde rutin kan tahlilinde TSH 0.27-4.2 aralığında olması gereken değer bende 3.17 çıktı. Kadın Doğum doktorum dahiliyeye görünmemi, ve troid ilacı kullanmamı söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı veya troid ilacı kullanan ? En yüksek değeri aşmamış sonuçta yine de hamile hamile troid ilacı kullanılır mı
Allah yardımcımız olsunBende sakatat seviyorum doktor yasakladı, daha öğrenmeden önce yiyelim demiştim nasip olmamıştı dün akşam kandırmaya çalıştım nafileee kanmadı seninki de farksız
Canim cikmis kan sonucum carsamba 103 tu bugün 3193 cikmis ogleden sonra gidicem doktoraFotoğraf atsam yaptıklarımı kızarsın bak en son oturdum artık kahvaltı keyfi yaptım şimdi yatışlardayım ne zaman çıkacak kan sonucun?
Çok iyi keseyi görmüş müydün?Canim cikmis kan sonucum carsamba 103 tu bugün 3193 cikmis ogleden sonra gidicem doktora
Ahaaa kiz beni de oturttular kızım olduKızlaaaaaar, makasa oturdum
Yok hic bakılmadı ultrason kendi doktoruma bile gitmedim daha ay cok heyecanlandim insallah güzel haberlerle gelirimÇok iyi keseyi görmüş müydün?
Kiz sakatat makatat yok yapma böyle sakincali seyler, bak hep riskli seylerde gözün gelicem oraya haaaBende sakatat seviyorum doktor yasakladı, daha öğrenmeden önce yiyelim demiştim nasip olmamıştı dün akşam kandırmaya çalıştım nafileee kanmadı seninki de farksız
Bugün görürsün inşallah keseyi, güzel haberlerle gel bize de haber verYok hic bakılmadı ultrason kendi doktoruma bile gitmedim daha ay cok heyecanlandim insallah güzel haberlerle gelirim
Neden yasak kız o ben onu anlamadımKiz sakatat makatat yok yapma böyle sakincali seyler, bak hep riskli seylerde gözün gelicem oraya haaa
ay baktım bakmaz olaydımKiz sakatat makatat yok yapma böyle sakincali seyler, bak hep riskli seylerde gözün gelicem oraya haaa
Yaaa kese gözükür o zaman rahat rahat desene bugün büyük buluşma varCanim cikmis kan sonucum carsamba 103 tu bugün 3193 cikmis ogleden sonra gidicem doktora
Yaa evet ben de korktum açıkçası şimdi internette araştırıyordum. Zeka geriliği falan okuyunca daha da strese girdim dahiliyeden randevu alacaktım ama o zaman endokrinden alayım çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün kuzularınızCanım ben tiroid hasimato hastasıyım ilk hamileligimde ortaya çıktı böyle kan tahlilinde. önceki 2hamileligimde de ilaç kullandım. Hormonlar hamilelikte yükseldiği için oda yükseliyor ilaç dengeliyor çünkü yüksek olması da hamilelikte risk. 2.hamileligimden belli bı müddet sonra değerlerim normale döndü galiba emzirme bitince falan. İlacı bıraktım kendim. Geçen ay baktırdım bende en son değerlerim normaldi ama hamileliğin ilerleyen zamanında ne olur takip edeceğim. Dahiliye değil de endokrin uzmanına gitsen daha iyi o daha detaylı bakıyor çünkü. Evham yapmana gerek yok normal genelde bayanlarda bu durum. Beni biraz korkutmustu doktorum ilk hamileligimde ama gerek olmadığını gördüm. 3.hamileligim şimdi hepsi ayrı hikaye resmen
Maşallah çok fazla yükselmiş sanki çoğul gebelik olmasınCanim cikmis kan sonucum carsamba 103 tu bugün 3193 cikmis ogleden sonra gidicem doktora