- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.221
Son hastalığına kadar bende senin gibi temizledim baktım olmuyor şırıngayla alıp yan yatırdım şırınga olan burnu iyi kapatınca direk su diğer burundan akıyor zaten, hızlıca yan şekilde diğerini de yapıp ters çevirip sırtına pıt pıt yapınca ne varsa çıkıyor resmen biraz da yutuyor, sonra kakada çıkıyor belli oluyor , bizimki çok huzursuz olunca ağlamadı bile rahatlayınca ama sonra ağladığı zaman da oluyor tabi yine de bana daha kolay geldi, hatta bu şırınga ucu için aparat bile varmış ama ben almadımKizlar umarim hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Daha evvel sorsugum sotuya cok guzel yanitlar aldim. Cevp yazamadim ancak her birinize tesekkur ederim.
Simdiki sorun ise su:
ben bugun ilk kez sanki kizimin birin temizligini yeterli yapmadigimi farkettim. Yani soyle ki, ben enjektorle hic yapmadim. Sadece serum fizyolojik ardindan aspire ettim. Ama bu aksam cok huzursuzdu ve burnunun da tikali oldugunu daha dogrusu bi geniz akintisi olsugunu farkettim.
Enjektorle denemeyi istiyorum ama asla cesaret edemiyorum. Kizim cok hareketlendi, normal yaptigim isleme de artik onceki gibi pek sicak bakmiyor ve istemiyor. Bu isin pif noktasini bilen duyan yapan varsa cesaretlendirmek adina da benimle paylasirsa cok memnun olurum. Simdiden sag olun.