Merhaba kizlar. Ben emziriyorum, ilk alti ay sutumu sagip verdim hep, sadece geceleri meme veriyordum, simdi yine sadece geceleri meme veriyorum, ama sutum tamamen kesildi, sagamadimdan dolayi, is yerine dondum tabi, ilk basta sagdim bana ozel oda vardi, sonra oda baskasina verildi, baska odaya gectim gecici dediler ama hic iyi hissetmedim, hijyenik bir ortam yoktu sanki, kendim antibateriyel islak bez ile hep siliyorum, neyse onu biraktim, simdi uzuluyorum ama artik oglum emince fark ediyorum cok az sut geliyor. Simdi kizlar adetim donmustu, sonra bir sonraki adeti beklerken geciktigini fark ettim, neyse cok takmadim hamilelik oncesi hep duzenliydi, bu gecikme ilk basta dusundurmedi cunku yeni donmustu adet, neyse yine bir kac gun gecti, sonunda hamilelik testi aldim ve ne goreyim, pozitif cikti test (ama icimde bir kotu his vardi anlatamam), son adete gore hamileligin ilk baslariydi, bende belirtiler sifir (ne meme agrisi, ne bulanti), ilk hamilelikte bu belirtiler baslamisti bende, o yuzden icimde bir his vardi, neyse test pozitif cikti haftaya pazartesi gunune kendi doktoruma randevu aldim (hamilelik surecinde takip eden Dr.). Ama olmadi kizlar, pazar gunu agrilarim basladi kanama basladi, Dr yazdim, acile gitmemi onerdi, gittim altan ultrason yapmak istediler, ilk basta korktum , ve haftasina gore gelisimi kucuk dediler (son adete dayanarak), daha yeni ogrendimi soyledim ve yarin doktoruma randevum var deyince bana cok fazla birsey soylemediler (benim Doktorum o hastanede profesor), evine git dinlen dediler ama anlamistim dayanamadim hungur hungur agladim, ne yapabilirim ne yapmamaliyim diye sordum, doktor fazla detay vermeden belki simdi daha cok kan kaybedeceksin dedi, eger oylese yine acile don dediler. Biz eve gittik, benim halim yoktu uzandim, pazartesi vardi aklimda, neyse lavaboya kalktim ve o an geldi. Nasil agladim icim gitti, biliyorum minacikti ama yinede bir umudum vardi, elimden birsey gelmedi, ne gelebilirdiki zaten.. gelismemis, sonlanmis, vucudumda boyle teptki vermis.. icim cok acidi, tabi yeni dogum yaptim ama insan bir seviniyor, hayal kuruyor, ogluma kardes geliyor sevinci, uzulmemek olmuyor. sadece bir kac gun guzel haberin sevinci icimde yasadi, gerisi bos. Sizlerle paylasacaktim, o pazartesiye doktora bir goruneyim dedim kendi kendime, icim yaniyor kizlar. Icimden bir parca benim canimdan can gitti. Bir hayaldi sanki. Bir haftam huzuntuyle gecti, tabi kucagimda oglum var Allahim onu korusun, melegim bizi korusun
. Hormonlardan dolayi ve uzuntuden sutum sanki tamamen kesilecek gibi oluyor. Allahim cocuk sahibi olmak isteyenlere ve bir daha isteyenlere yine nasip etsin saglikli bebekler