- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.761
Dönüyor hatta emekliyor kendini ileri sürüklüyor yetmiyor döndürüyor ama yüzüstü döndükten sonraKızlar bebeleriniz dönüyor mu benimkin de tık yok henüzgerçi ağlamaktan fırsatı olmuyor galiba,
Evet sümük gibi bşde rengi yeşil gibi olursa da sıkıntıDaha önce Kan vermiştik.. Bugün de Dr götürdük besin alerji testi yapacaklar pazartesiye kaldı.. bir türlü geçmiyor vücudundaki kızarıklık krem ve şampuan yazmıştı onu kullanıyorum o biraz iyi geldi ama 2 saat sonra yine aynıkaka da mukus dediğiniz böyle yapiş yapış mı oluyor tam olarak sanki kızımın da kakasını öyle bugun Dr kan var mı diye sordu sadece
Evet o zaman kızımın da mukuslu kaka birde 4 5 günde bir yapıyor 1 hafta yapmadığı oldu lavman yapmışlardı kaka yaptığı zamanlar seviniyoruzEvet sümük gibi bşde rengi yeşil gibi olursa da sıkıntı
Bugün rota aşısı için sağlık ocağına gittik tarttılar 18 günde 600 gr almış şükür kilo alımı vs iyi ama 9 gündür bu kadar katı diyete ne kan bitti ne mukus nede bez sayısı azaldı, bir de araştırma hastanesinden aldım randevu bide kan alıp baksınlar bari bilmiyorum ki daha ne yapayım, sağlık ocağı doktoruna kalsa direk böyle katı değil sıra sıra yapmaları lazımdı diyorÖyle şey düşünme alerji olmasa çoktan anlaşılırdı hiç durmazdı bebek yani
Benimki yeşil olduğu da oluyorEvet sümük gibi bşde rengi yeşil gibi olursa da sıkıntı
Aynen aynen vallahiFarkında mısınız burda sadece bebeği biraz sıkıntılı anneler varuyumayan alerjik vs diğerleri girmiyor alsksjskd haklılar
Üff benim kızım da emmiyor resmen memeyle kavga ediyor, sinirleniyor emerkenOff off meme reddinin ust safhasındayızsağım yapıyorum ama azalıyor sütüm. Mama artıyor giderek
İlk bebeğim ne güzel emerek uyuyordu bu bebeğim öyle değil.. Hep sinirleniyor emmek istemiyor ama savaşıyorum emmesi için.. Annem pes etme alışır dedi hatta memeye daha cok baglanacak dedi meme reddi ayındayız sanırımSen elinden geleni yapıyorsan yapacak bir şey yok zaten denemişsindir her şeyi dikkatleri dağılıyor karanlık oda falan denediysen demek buraya kadar üzülme
Denedim canım denedim. Psikolojık olarak da yorgun hissediyorum artık kendimi. İşe de başladım ondan tepki veriyor diye düşünüyorum.Sen elinden geleni yapıyorsan yapacak bir şey yok zaten denemişsindir her şeyi dikkatleri dağılıyor karanlık oda falan denediysen demek buraya kadar üzülme
Karnı doymadan uyumuyor oyle olunca almıyor ama gece emiyor sadece.Uykuluyken almıyor mu. 2 gece beni uykulu iken de almadı sonra düzeldi. İnşallah senin de bir an önce düzelir
Sinirlenme sonrası tamamen kafayı ittirmek geliyor inşallah olmaz size öyleÜff benim kızım da emmiyor resmen memeyle kavga ediyor, sinirleniyor emerken
4. Aya girmeye çok az kala başaldı bizim de hala gece uykusu öyle 1 saat dedi mi belki daha önce uyanıp tekrar uyutuyorum2 gündür gece saat başı uyanıyor meme alıyor emmeden kolumda uyuyakalıyor. Tekrar yatırıyorum. Bu da yeni çıktı. Gündüz uyumayan bebem öğleden önce 2 saat öğleden sonra 2.5 ya da 3 saat kesintisiz uyuyor. Gündüz uykuyu iyi aldığı için mi gece saat başı uyanıyor anlamıyorum. Mesela şimdi 3 saattir uyuyor. Gece de böyle derin uyusa keşke. Çok ilginç.
Emmek istememesi reflü veya gazı varsa da olabilir kendini emerken geriye atıyorsa bi mide sorunu vardırİlk bebeğim ne güzel emerek uyuyordu bu bebeğim öyle değil.. Hep sinirleniyor emmek istemiyor ama savaşıyorum emmesi için.. Annem pes etme alışır dedi hatta memeye daha cok baglanacak dedi meme reddi ayındayız sanırım
Eğer gündüz kesintisiz 2 saati geçerse bebekler gece uykusuna geçiş yapıyorlar anladığım kadarıyla şu an gece ve gündüz sizin bebekte yer değiştirmiş. Tavsiyem gündüz 2 saat olunca uyandırın2 gündür gece saat başı uyanıyor meme alıyor emmeden kolumda uyuyakalıyor. Tekrar yatırıyorum. Bu da yeni çıktı. Gündüz uyumayan bebem öğleden önce 2 saat öğleden sonra 2.5 ya da 3 saat kesintisiz uyuyor. Gündüz uykuyu iyi aldığı için mi gece saat başı uyanıyor anlamıyorum. Mesela şimdi 3 saattir uyuyor. Gece de böyle derin uyusa keşke. Çok ilginç.
Destekle uyuduğu için zaten zordasın ver uyku eğitimini4. Aya girmeye çok az kala başaldı bizim de hala gece uykusu öyle 1 saat dedi mi belki daha önce uyanıp tekrar uyutuyorum
Ben ona karar verdim sadece başlayınca ara vermemek gerekiyor ya haftaya 2 doktor bir de kardeşimin nikah işi var onlar geçsin bu yola baş koyacağız hem diyet hem bu uyku sorunu erdimDestekle uyuduğu için zaten zordasın ver uyku eğitimini
Doğru 21 gün kesintisiz rahat bi zaman olması gerekiyor . Akşam 9 sabah 8 gece 2 defa beslenmeye kalkıyor . Gündüz de 3 defa 1,5 er saat uyuyor. Onun dışında hala uyurken ağlıyor 10 dk kadarBen ona karar verdim sadece başlayınca ara vermemek gerekiyor ya haftaya 2 doktor bir de kardeşimin nikah işi var onlar geçsin bu yola baş koyacağız hem diyet hem bu uyku sorunu erdimsenin nasıl son durumu
Umarım geçicidir4. Aya girmeye çok az kala başaldı bizim de hala gece uykusu öyle 1 saat dedi mi belki daha önce uyanıp tekrar uyutuyorum
Bu gece de uyku yok o haldeEğer gündüz kesintisiz 2 saati geçerse bebekler gece uykusuna geçiş yapıyorlar anladığım kadarıyla şu an gece ve gündüz sizin bebekte yer değiştirmiş. Tavsiyem gündüz 2 saat olunca uyandırın
Benim bebiş gündüz 2 ve 3 saat uyuyor ,iki uyku gecede tam saatinde uyuyor uzunEğer gündüz kesintisiz 2 saati geçerse bebekler gece uykusuna geçiş yapıyorlar anladığım kadarıyla şu an gece ve gündüz sizin bebekte yer değiştirmiş. Tavsiyem gündüz 2 saat olunca uyandırın
demek böyle bebeklerde varmışBenim bebiş gündüz 2 ve 3 saat uyuyor ,iki uyku gecede tam saatinde uyuyor uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?