- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
Kizlar tablo yapılsa ya diğer gruplar gibi bilen var mi yapmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım pıhtılaşma testi yaptın mı?Bende Kasım ayinda üçüz hamile kaldığımda üç kese vardı biri boştu bozuldu gitti diğerlerinde de kalp atışı duyulmadı, kurtaj olmak zorunda kalmıştım. Doktorum beni pazartesi çağırdı belkide bana da vericek iğne
Evet ya güzel olur ama devamlı uğraşmak lazım temmuz topiginden biliyorumKizlar tablo yapılsa ya diğer gruplar gibi bilen var mi yapmayı
Yok ya patolojiye göndermişti sadece gerek duymadı sanırım perinataloji uzmanı doktorumdaOlabilir canım pıhtılaşma testi yaptın mı?
Kalp atışından sonra perinatologa gidicem canımCnm senin perinatolog ile ilerlemen daha iyi olabilir riskli gebeliğe giriyo
Oyle mi bilmiyordum o zaman gerwk yok kimsenin vaktinden calmayalimEvet ya güzel olur ama devamlı uğraşmak lazım temmuz topiginden biliyorum
Benimde aynı oldu patolojide temiz çıktıYok ya patolojiye göndermişti sadece gerek duymadı sanırım perinataloji uzmanı doktorumda
Istanbilda msnKalp atışından sonra perinatologa gidicem canım
Günaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Yok hayır ÇanakkaledeyimIstanbilda msn
Topiği açan yapmıyormu onu sonradan biz yapabilyozmukiKizlar tablo yapılsa ya diğer gruplar gibi bilen var mi yapmayı
Bilmiyorum ki cnmTopiği açan yapmıyormu onu sonradan biz yapabilyozmuki
Oy kıyamam üçüzlere mi hamileydin. Tedavi miydi kendiliğinden mi canımBende Kasım ayinda üçüz hamile kaldığımda üç kese vardı biri boştu bozuldu gitti diğerlerinde de kalp atışı duyulmadı, kurtaj olmak zorunda kalmıştım. Doktorum beni pazartesi çağırdı belkide bana da vericek iğne
Seninle de yaşıtız canımBen de 30 yaşındayım, ilk bebiş olacak kısmetse :)
Benim oğluma gebeliğimde tsh yüksekti, 2.5 altında olmasını istiyolar değerin. İlk 3 ay tiroid ilacı kullanmıştım. Sonra normale döndü bi daha kullanmadım canım. Bunda da tsh yüksek olabilir diye öğrenir öğrenmez tahlillerin hepsini yaptırdım. Bu kez normal. Bi sorun olmuyo ama mutlaka ilaç kullanmalısın mutlaka. Gebelikte tiroid önemli bi konuKızlar bugün doktor randevum vardı, çok şükür keseyi gördük, haftaya kalp atışları için de randevu aldık. Ama TSH hormonu yüksek çıktı 3.7. Muhtemelen dahiliye birimine yönlendirecek doktor beni. Hamilelikte TSH yüksekliği ile bilgisi olan var mı?
Zaten Sjögren rahatsızlığım da var bu da üstüne tuz biber oldu :/
Bu arada gözün aydın darısı başımıza canımKızlar bugün doktor randevum vardı, çok şükür keseyi gördük, haftaya kalp atışları için de randevu aldık. Ama TSH hormonu yüksek çıktı 3.7. Muhtemelen dahiliye birimine yönlendirecek doktor beni. Hamilelikte TSH yüksekliği ile bilgisi olan var mı?
İlacı var cok çabuk kontrol altına alinirKızlar bugün doktor randevum vardı, çok şükür keseyi gördük, haftaya kalp atışları için de randevu aldık. Ama TSH hormonu yüksek çıktı 3.7. Muhtemelen dahiliye birimine yönlendirecek doktor beni. Hamilelikte TSH yüksekliği ile bilgisi olan var mı?
Gebelikte 2.5 altı olmasını istiyorlar ilacı var hemen düşer stres yapmayın düzenli aralıklarla kontrol ettirin değerinizi hayırlı olsunKızlar bugün doktor randevum vardı, çok şükür keseyi gördük, haftaya kalp atışları için de randevu aldık. Ama TSH hormonu yüksek çıktı 3.7. Muhtemelen dahiliye birimine yönlendirecek doktor beni. Hamilelikte TSH yüksekliği ile bilgisi olan var mı?
Kendiliğinden oldu bize de büyük sürpriz olmuştuOy kıyamam üçüzlere mi hamileydin. Tedavi miydi kendiliğinden mi canım