- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
Seninle de yaşıtız canım :)30 canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle de yaşıtız canım :)30 canım :)
Küçükler gelir ay sonuna doğru biz bi yaşlı hissederizSeninle de yaşıtız canım :)
Aynen ben şaşırdım hatta hepimizin yaşları yakın 30 civarı, genelde 22-23 ler çok oluyoKüçükler gelir ay sonuna doğru biz bi yaşlı hissederiz
Evet kayıplarımdan sonra yaptırdık testleri. 2 gen heterozigot ama bende bir de venöz yetmezlik var yani damar problemim var. O yüzden kullanıyorum ben.İnşallah alışırım. Bana herhangi genetik pıhtılaşma testi yapılmadı size yapıldı mı acaba?
Bana hiçbişey yapılmadı acaba şimdi yapsam geç kalmış olur muyum?Evet canım ilk düşükten sonra bütün herşeye bakıldı sonucunda lupus pozitif geldi
Evet sağlıkla gelsinler de 3-5 gün farketmezHayırlı, sağlıklı doğumlar inşallah canım. Senin de nisana yakın olduğu için belli olmaz belki nisanda gelir
Maşallah kuzum erkenden de büyümüş kese valla çok güzel. Sağlıkla büyüsün minnoş
Yaaa gözünaydın çok sevindim canım :) beta ya baktı mı yine acaba ?
Kuzum kan verdim ama bası testler için ddi şeker vitaminler kızamık bişeyler daha saydı ama bi kan sonucum cıksın bakarım betaya sanki daha gerek yok ddi salı günü cnku 553 dü bat tarihimde vermiştim gecikmenin suan 4. GünğndeyimYaaa gözünaydın çok sevindim canım :) beta ya baktı mı yine acaba ?
Amin kuzum insallah saglıkla kucaklarımıza da alalım kalp atısı ne zaman seninMaşallah kuzum erkenden de büyümüş kese valla çok güzel. Sağlıkla büyüsün minnoş
Ayy maşallah canım miniğe çook sevindim darısı başımıza inşallah ya, geç döllenme olduğundan hala çok tedirginim
Ahahahah cok mantıklı sen karar verdinmi kuzum hastaneye fln@BarbieveKen düzgün bir doktor bulun da ben de geleyim üçümüz paket alsak kardeş indirimi yapmıyorlar mıdır
Olsun kuzum insallah ins sanada gözüksğn hemencicik ne zaman gideceksinAyy maşallah canım miniğe çook sevindim darısı başımıza inşallah ya, geç döllenme olduğundan hala çok tedirginim
Salı günü gidicem tatlım, kese ölçümüne göre 2-3 gün geride çıkmıştı. Umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorumAmin kuzum insallah saglıkla kucaklarımıza da alalım kalp atısı ne zaman senin
Çarşamba kuzum randevum. Perşembe günü benim de beta 565 ti doktor pazartesi gel görünür dedi ama ben çarşambaya randevu aldım garanti olsunOlsun kuzum insallah ins sanada gözüksğn hemencicik ne zaman gideceksin
Gözükcek insallah kuzum kalp atıslarınıda duyalım insallahÇarşamba kuzum randevum. Perşembe günü benim de beta 565 ti doktor pazartesi gel görünür dedi ama ben çarşambaya randevu aldım garanti olsun
Bunda korkcak bi şey yok canım ya biraz geç döllenmedir. Mesela benim adete 4-5gün kala erken gebelik testi negatifti, adet 2 gün gecikince pozitifi gördüm. Doktor geç döllenme iki kez yumurtlamışsın dedi. Şimdi benim de son adete göre 3-4 gün geride diye tahmin ediyorumSalı günü gidicem tatlım, kese ölçümüne göre 2-3 gün geride çıkmıştı. Umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
Ah inşallah yavrum hayırlısıylaGözükcek insallah kuzum kalp atıslarınıda duyalım insallah