2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Ben de öğretmenim. Doktor okula gitmek yok dedi. İdareye daha söylemedim. Pazartesi söyleyeceğim. Nasıl olacak bilmiyorum.
 
Kızlar kontrole gittim bugün herşey çok şükğr iyi ve normal, kalbini de dinledim pıtır pıtır cinsiyet tahmini alalım
Maşallah canım hep sağlıkla büyüsün minnoş
Ben pek anlamıyorum ama Ramzi teorisine göre erkek konumuda galiba
 
Ay benim sınıfım var mecbur devam edeceğim. Ama 5ler geliyor bu sene onları vermek isterlerse almamak için de söyleyeceğim çok yoruyolar benimkiler 7 8 büyüdüler en azından
Ben sadece 6.sınıf almak istiyorum. Sınıf istemiyorum çünkü zaten 2.dönem izne ayrılmak zorunda kalacağım. O açıdan vermemeleri lazım. İlgilenemem.
8.sınıf da almak istemiyorum çünkü sınava hazırlanıyorlar ve ilk dönem kimleyse 2.dönem de onunla devam etmeleri daha iyi olur diye düşünüyorum. 5lere katlanmak zor onlar öğlenci benim okulumda. Ben sabahçı olacağım için zaten hiç uğraşmayacağım.
Şimdiden düşünüyorum acaba nasıl olacak. Ayakta durmak aktif bir hayat koşturmaca gürültü. 3 katlı bi de benim okulum. İn çık yapmak nasıl olacak vs. Yine de çalışmayı aşırı özledim. Zaman çabuk geçer en azından artık.
 
Ben de öğretmenim. Doktor okula gitmek yok dedi. İdareye daha söylemedim. Pazartesi söyleyeceğim. Nasıl olacak bilmiyorum.
Riskli bir durumunuz mu var? Bana da çalışmaya başlamadan prpgestana başlatmam çok iyi oldu demişti. Bir sıkıntı olursa da hemen rapor veririm dedi. Umarım olmaz.
 
Oyy bizim okulda çok büyük kesinlikle yorucu olacak çünkü yatmaya alıştım ama en azından dediğin gibi daha çabuk geçer. Yat yat sıkıldım valla
 
Herkese merhaba kızlar Ben dün şifayı iyi kapmışım bugün elimi kaldıracak halim yok burnum akıyor boğazım ağrıyor migrenle birlikte şiddetli kasık ağrım olunca acile gittim normalde sata göre 7 haftalık hamileyim ama bugün karından usg ile göremediler bebeği vajinal usg ye girdim orda gözüktü kalp atışı da duyuldu 6+1 olarak gözüktü .Birde doktor bana prostagan verdi kanamamda yoktu düşük riskim falanmi var acaba hiçbir açıklama yapmadı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…