Avakado falan var hepi farklı sanırım degilmi canimStelatopia'nın alerjik ve kuru ciltli bebekler için daha iyi olduğunu duydum sanirim içeriği de daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avakado falan var hepi farklı sanırım degilmi canimStelatopia'nın alerjik ve kuru ciltli bebekler için daha iyi olduğunu duydum sanirim içeriği de daha iyi
2 türü var diye biliyorum ama hangisinin ambalajında ne var bilmiyorum. Trendyoldan gördüğüm kadarıyla avakadolu ile Stelatopia farklıAvakado falan var hepi farklı sanırım degilmi canim
Hareketi var ama karnimda değil.asagilarda mısır patlar gibi kasıklarımda.persembe tam göbek kısmındaydi.beni endiselndiren o oldu.sanirim salı giderim Dr a.Bende aslında çok yorulcak bişey yapmadım ama bı haftalarda öyle olabiliyormuş çok hareketli olduktan sonra biraz sakinleşebilirmiş bebeler28. haftadan sonra hareketleri 2 saatte bi takip etmek gerekiyormuş
Ay çok güzelmiş bunlar bayıldım ya.gule güle sağlıcakla giysin minnak kurabiyeH&M indriminin sonuna yetiştim bugun triko tarzı takım düşünen varsa şunlar baya kaliteli ince pamuklu triko bu ikisini aldım ben
Gecen hafta rahatsizlanip doktora gittim bebek yukarda ayaklari tam kasiklarda dedi teptikçe alttan zonklama hissediyordum resmen normaldir benceArkadaşlar merhaba şubat annelerine de yazdım ama sizden de fikir almak istiyorum. ikiz ya da tek gebelik fark etmez bebek asagıda olup da bebeğin rahım ağzı kısmına doğru tekmelediğini ya da vurduğunu mu dıyeyım bilemedim hisseden var mı? Geçen çarşamba serklaj oldum saglık açısından bir sıkıntım yok şükür ama asagıda kalan bebegımin vuruşunu vajina kısmından hissediyorum bildiğiniz endişelenmeli miyim
Canim ustunde avakado fotosu olan yenidoğan serisi kendi sitesine bakabilirsin ben mustela kullaniyorum hatta ekstra konak önleyici şampuanda almistim oglumda konak olursa diye hiç konak olmadi bizde kullanmadim bile onu buna da aynisini alacagim suan 2 yasindaki ogluma egzamasi oldugu icin arılı olan stelatopia kullaniyorum daha yogun kuru ciltler icinAvakado falan var hepi farklı sanırım degilmi canim
Ay bende almıştım bunlardanH&M indriminin sonuna yetiştim bugun triko tarzı takım düşünen varsa şunlar baya kaliteli ince pamuklu triko bu ikisini aldım ben
Evet bazen diyet de yapsan düşmüyor değerler ilk gebeliğimde insülin kullandım son 1 ayDiyetle değerlerde düşme olmazsa mı insülin başlanıyor
İnşallah çok teşekkür ederimGecen hafta rahatsizlanip doktora gittim bebek yukarda ayaklari tam kasiklarda dedi teptikçe alttan zonklama hissediyordum resmen normaldir bence
Yenidoğan bumu acaba bide pompalı olan şişe varCanim ustunde avakado fotosu olan yenidoğan serisi kendi sitesine bakabilirsin ben mustela kullaniyorum hatta ekstra konak önleyici şampuanda almistim oglumda konak olursa diye hiç konak olmadi bizde kullanmadim bile onu buna da aynisini alacagim suan 2 yasindaki ogluma egzamasi oldugu icin arılı olan stelatopia kullaniyorum daha yogun kuru ciltler icin
Bide bunu gördüm canım buda aynımı senin attığın la2 türü var diye biliyorum ama hangisinin ambalajında ne var bilmiyorum. Trendyoldan gördüğüm kadarıyla avakadolu ile Stelatopia farklı
Şimdi Mustela'nın sitesine baktım avakadolu olanda yenidoğan açıklaması var ama Stelatopia da yok. Lady Luck haklı. Benim attığım ile aynı gibi duruyor ama anlayamadım açıkçası.Bide bunu gördüm canım buda aynımı senin attığın la
3e kadar olabiliyor ama belki bir yerde minik bir enfeksiyon vardır. ama arti 1 çok endişe edilecek bir düzey değilSelam kızlar. Cuma günü sağlık ocağı çağırdı ve kan idrar baktı. Kan sonuçlarımda da idrar sonuçlarımda da anormal olan değerleri aşağıya ekliyorum. Birkaç değer bozuk çıkınca korktum açıkçası umarım endişelenecek birşey yoktur. Birde idrarda mikroskopik incelemede kan görülmüş. Onunda sebebi ne olabilir anlamadım
Canımmm ben baya iyileştim, Hüma’m da çok enfeksiyon var. Bağırsaklarında. Karnı çok şiş şu an. Takip ediyorlar durumu çok kritik diyor doktoru. Ama direniyor benim kızım. Atlatması için dua ediyoruz çok. Bi şu enfeksiyonu atsa değeri düzelecek inşallahKivirbas95 canım nasılsınız Hüma nasıl oğluş nasıl? Aklım dualarım sizde.
Oğluşumda da enfeksiyon var ama az. Onun durumu daha iyi. Sakin sakin büyümeye çalışıyor yavrumKivirbas95 canım nasılsınız Hüma nasıl oğluş nasıl? Aklım dualarım sizde.
Canım doktorum mide yanması için baharatlı ağır yemekler yeme dedi.İlaç da verdi ama bunu sürekli kullanamazsın dedi.Yemekten sonra hemen yatma dedi.Bir de ılık süte biraz bal hemen yanmamı kesiyor deneyebilirsinBenim de dediğiniz gibi 3 gün önce aşırı hareketli idi. Şimdi o denli değil. Ama hareketlerini hissettiğim için bir sorun gibi hiç düşünmedim. Benim en büyük sorunum mide yanması, bulantı ve özellikle hareket halinde iken vajinada dolgunluk, ağrı hissi olması. Bu ağrı nedeniyle çok zor yürüyorum, resmen ağırlaştım.
Hangi ilacı verdi? Bana Rennie verdi kullanabilirsin sabah akşam bir ölçek dedi ama ben bir kez kullandım. Sanki kullanmasam daha iyi gibi hissettiğim için. İşin kötüsü ben demir ilacı ve D vitaminini de çok düzenli kullanamıyorum. Midemi aşırı bulandırıyor. Dün helak oldum demir ilacını aç karnına kullanınca Rennie ve Prilam içtim ama sefil oldum gerçekten. Bana da elma iyi geliyordu ondan da soğudum. Bal ve sütü deneyeceğim.Canım doktorum mide yanması için baharatlı ağır yemekler yeme dedi.İlaç da verdi ama bunu sürekli kullanamazsın dedi.Yemekten sonra hemen yatma dedi.Bir de ılık süte biraz bal hemen yanmamı kesiyor deneyebilirsin
cok geçmiş olsun kaç gram doğdular Allahim size bağışlasın. Ben de 27 martta doğum yapmıştım 590 gram doğmuştu yavrum sepsis oldu sizin süreç umarım çok çok iyi olur duzelirOğluşumda da enfeksiyon var ama az. Onun durumu daha iyi. Sakin sakin büyümeye çalışıyor yavrum