Mutfakta iş yaparken öğrenme kulesinde oyalanıyor çok şükür. Ben mutfağa girince hemen öğrenme kulesini tezgaha çektiriyo çıkıyor:)) sebze vs ayıklarken yıkarken beraber yapalım yardım et diyorum en sevdiği şeylerden biri bana yardım etmek. Bulaşık makinesi boşaltırken, çamaşır sererken vs yardım ettiriyorum tek tek bana veriyor o kadar hoşuna gidiyor ki. İşleri öylelikle yapabiliyoruz:))) ev süpürürken vileda yaparken ucundan tutuyor
oğlum bana yardım ediyor çok şanslıyım dedikçe iyice gaza geliyor:)) Ev işlerini öyle hallediyoruz..
Boş zamanlarda da bu ara oyun hamuru aldım ilk kez. Merdaneyle hamur açmayı eliyle yoğurmayı falan çok sevdi. Kalıplarla şekil çıkarıyoruz. Ben şekiller yapıp gösteriyorum falan..
Suluboya yaptırıyorum fırçayla boyuyor kağıdı boyaya bandırıyor falan o da hoşuna gidiyor.
Yükselen zekanın ilk etkinlik setim 12-36 ay sayılar ve renkler kitaplarını almıştım onları çok sevdi. Kuş nerde, çilek nerde vs soruyorum tek tek bulup gösteriyor bildikçe gene çok mutlu oluyor. Böyle böyle geçiyor vakit
Vurma, atma, tepelere tırmanmalar bizde de var yaa boş bırakırsak bunları yapıyor, dikkatini bişeylere çekersek o zaman oturup o şeyle ilgileniyor anca