benm tedavi sürecinde oluşmustu inşallah olmazBenim daha oncesinde yoktu, transferden sonra olustu. Gebelik surecinde bir sikinti yapmaz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm tedavi sürecinde oluşmustu inşallah olmazBenim daha oncesinde yoktu, transferden sonra olustu. Gebelik surecinde bir sikinti yapmaz insallah
Merhaba kac hucreliydi embriyonuz14 Ağustos 3. Gün çift embriyo 28 Ağustos test tarihi pozitif
Amin insallah kolaylikla geçer.benm tedavi sürecinde oluşmustu inşallah olmaz
Benim kızkardeşim 7 haftadan 20 haftaya kadar günde 2-3 kere kustu..her türlü kokuya öğürdü ve ekmek dışında hiçbirşey yiyemedi çok şükür yeğenime birşey olmadı..olan sana oluyor canım sen çekiyorsun, Rabbim bebeğini öyle güzel bir kutuya koydu ki..kusmaktan öğurmekten bir zarar gelmez ona Allahın izniyleKizlar 8.haftadayim,mide bulantılarım hat safhada,artık ilaç da içemez oldum,ilaç içerken midem altüst oluyor arkasından bir öğürme çok kötü oluyorum çıkarmamak için sürekli yutkunuyorum,bu ogurmeler,kasılmalar bebeğe zarar verir mi acaba,benim gibi yaşayan varmi
Ben estrofemi 7+6 da bırakmıştım başkada ilaç bırakmadımİlaçları bırakan arkadaşlar, mesela 8.haftada bırakmanız gerekiyorsa 8.haftanın başında mı bırakıyorsunuz o haftayı tamamladığınızda mı?
8 hücreliydi çift transfer fakat bir tanesi benimleMerhaba kac hucreliydi embriyonuz
Canım 7. Haftadayım ama bulantılarımı sana anlatamam yemeden içmeden kesildim desem yeridir çok şükür bu arada ilaç istedim 8.haftadan sonra mide bulantısı için ilaç verdiklerini söylediler öyle yani bekliyorum, sabrediyorum şu anda da fenayım. Rabbim kolaylıklar versin her birimize ben de ne yalan söyleyeyim afedersin kusmamaya, kendimi kasmamaya çalışıyorum Allah a emanetizKizlar 8.haftadayim,mide bulantılarım hat safhada,artık ilaç da içemez oldum,ilaç içerken midem altüst oluyor arkasından bir öğürme çok kötü oluyorum çıkarmamak için sürekli yutkunuyorum,bu ogurmeler,kasılmalar bebeğe zarar verir mi acaba,benim gibi yaşayan varmi
Mesela 10.haftada bırak diyorya Hoca tam 10.hafta olduğunuz gün de içip bırakıyorsunuz. Hatta benim iğnem 11+6 da bitiyordu bir gün daha vurayım mı bırakayım mı dedim bırak dedi. İlaç bırakma zamanınızda bir iki ilacınız kalırsa hocanıza danışın boşuna tekrar kutu alıp ücret ödemeyin. Bir iki gün öncesinde de bıraktırabiliyorlar.İlaçları bırakan arkadaşlar, mesela 8.haftada bırakmanız gerekiyorsa 8.haftanın başında mı bırakıyorsunuz o haftayı tamamladığınızda mı?
Canım bu konuda yalnız değilsin..ben de geç evlendim ve eşimin de çocuğu falan yok ilk evliliği ama kesinlikle ne kadının isteklerinden anlıyor ne destek olmaktan..6 kez tüp bebek denedik 7 kez transfer oldum her transferde her denemede kavga çıkardı..bana ne moral ne destek hiçbir şekilde yanımda olmadı..bir kere benimle muayeneye gelmedi..doktorla hep.ben konuştum..hiçbir şekilde doktorun onun için önerdiği şeyleri yapmadı kendi kafasına göre davrandı..ilk denemelerden sonra ben eşimden vazgeçtim artık hiçbir konuda hiçbirşey beklemiyorum eşimden çünkü bir şeyler paylaşılacak bir insan değil..bunları kayınvalideme anlattım ve gerçekten kayınvalidem ağlayarak bana biz onun böyle bir insan olduğunu biliyoruz ama evlenince eşine karşı düzelir diye düşündük dedi bana hayır düzelmedi..45 yaşındaydı evlendiğinde eşim ve o yaştan sonra insan değişmez..ben de kendi kendime bir karar verdim..bebek sahibi olucam ve bu hayatı onunla yaşicam..eşim ister bize katılsın isterse katılmasın paşa gönlü bilir..bir süredir hiçbir duygumu düşüncemi paylaşmıyorum onunla..bazan kızkardeslerimle konuşurken bana niye demedin diyor hahahahhh çok daha beklersin..Allah a şükür şimdi pozitif oldu..çok kanamam oldu ama yatıyorum inşallah bebeğimle bu süreci sağlıcakla atlatıcazo yüzden canım ben bir erkekten birşeyler beklemekten vazgeçtim ve moralim düzeldi, keyfim yerine geldi, psikolojim düzeldi..sana bir şey diyemem canım ama kendimi anlatmak istedimArkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.Allah im artık hayattan bezdim.herseyden bezdim.ilk tedavi sürecim boyunca o kadar iğne ilaç kullanırken maalesef psikolojik moral olarak zaten bitik bi şekilde transferimi oldum.o doktorların herkesin dediği moral moral çok önemli dedikleri şey maalesef ben de hiç olmadı eşimden bile göremedim.keza tedavi olduğum yerin ilgisizliği vs vs.negatif sonuç kacinilmazdi zaten.simdi tam kafama göre doktor buldum diyip mutluluktan uçarken evde hala moral bulamayan ben.her gün hadi bırak şu sigarayı başla düzenli bi hayata yemedir icmedir koy bi yoluna ,uğraş bul kendine ,yıkılma yılma başla kaldığın yerden diyorum ama olmuyorrrrr olmuyorrrrrrrr. Pes et artık hatta evliliğinden bile diyorumm Allahim ne zormuş iki çocuğu olup bu konuda seni zerre anlamayan biriyle evli olmak.
Canim cok cok üzüldüm ne desek icindeki yangini söndüremeyiz biliyorum cünki bende yasadimm.. 5.ci tüp bebegimi bende 9.cu haftada kaybettim ne yazikki. Daha idrak edemezken apr topar kürtaja alindim. 5sinciye gelene kadar benimde hic biri tutmadi hic bi sebeb yokken. Rabbimin ol demesiyle oluyo aslinda tüm hersey. Onu bize veren belli alan verdi isyan etmek ne haddimize her halimize binlerce kez sükürler olsun. Cok zor sürecler geciriyoruz ama demekki zamani var canim.. Agla icini dök ama yine güclü bi sekilde kalk ayaga. Kürtajdan sonra bana bikac ay zaman verdi doktorum hem vucudum hem kafami topladim sanada tavsiye ediyorumToplu yazayım dedim.Dilekleriniz için tesekkür ederim.Nırmalde 8+4 olmalıydım.Geçen haftaki boyutlar aynı biri 6+1 diğeri 6+2 de kalmış.Kalbi atan durmuş.Diğeri de atmıyor zaten. Kendimi bugüne hazırladım sanıyordum ama yine yıktı geçti.Allah sizlere nasip etsin.Yarın sabah 7 de yatış yapıcam.öğlen 12 de kürtaj.Adet gördükten hemen sonra tekrar transfer yapıcam dedi doktor.Beklemicekmiş.pgt li olmalarına rağmen düşmeleri kafamı karıştırıyor.Bunca kayıp ve kaybettiğim zamanki halimi düşününce rahim kasılmalarımın etkisi olduğunu düşünüyorum.Bence bağışıklık sistemim devreye giriyor. Bakalım nolcak ama bugün inanın hiç gücüm yok.Zırlamaktan ekranı göremiyorum. Herkes Allah’a emanet olsun
İns canım aminHadi bakalım sürecin hayırlı, güzel, sıkıntısız, sorunsuz, rahat geçsin canım benim emin adımlarla ilerlemek tabii ki daha iyi
Bende sürekli ağrı var aşağa doğru baskı var ama ben kanama alanına bağladım ne bilimArkadaşlar merhaba 8+3 e girdim bugün. 2 gündür falan kasıklarımda ağrılar başladı sanki rahimi birisi çekiyor da bağlantı noktalarından geriliyor kasılıyor gibi bir his anlatabilmisimdir inşallah Sizlerde de var mı bu tarz ağrılar?
Sağ tarafta oluyor benim ağrı değil de gerginlik gibi kasılma kramp gibi o tarz bugün çok sık olmaya başladı.Bende sürekli ağrı var aşağa doğru baskı var ama ben kanama alanına bağladım ne bilim
teşekkür ederimMesela 10.haftada bırak diyorya Hoca tam 10.hafta olduğunuz gün de içip bırakıyorsunuz. Hatta benim iğnem 11+6 da bitiyordu bir gün daha vurayım mı bırakayım mı dedim bırak dedi. İlaç bırakma zamanınızda bir iki ilacınız kalırsa hocanıza danışın boşuna tekrar kutu alıp ücret ödemeyin. Bir iki gün öncesinde de bıraktırabiliyorlar.
Oldunmu transferini canim cok sevindim insallah güzel haberler aliriiz bol bol dualarim senin icinpiner canım.. ilk transfer kimyasal olunca çok yazmamıştım ama seninle aynı zamanlarda test yapmıştık.. çok çok üzüldüm.. hatta 1 hafta önce transfer oldum girmiyordum buraya.. dün gece bi bakiyim dedim.. ağladım mesajını okurken.. çok üzüldüm inşallah şıan iyisinizdir.. çok zor Allah taşıyamayacağın yükü vermez ama.. rabbimin bir bildiği vardır Rabbim ol der olur.. nolur dua et canı önemin bende dua ediyorum sana bize.. Allah yardımcın olsun.. sağlıklı benekler nasip etsin.. seni çok seviyorum