2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Son yazışmaları okuyunca burada kocaman bir aile kurulduğunu fark ettim. Şuan tek bir bebek beklemiyoruz herkes birbirinin bebeğini merak ediyor, sağlıklı güzel haberler duymak istiyor. Kayıplara hep birlikte üzülüyoruz, mutluluklara hep birlikte gözlerimiz doluyor seviniyoruz. Buna ulaşabilmiş olmak çok güzel bir his.. Her namazımda kendime ne dua ediyorsam daha fazlasını buradaki tüm arkadaşlarım için ediyorum. İsim olarak geçiremesem de hissiyat olarak herkese tek tek gönderiyorum dua. piner piner içine bir nebze de olsa su serper mi bilmiyorum ama şuan gerçekten herkesin dualarındasın.. Sana yönlendirilmiş manevi bir güç var bu son kaybın olsun ve bundan sonra hayatın her alanında tüm mucizeler güzellikler seninle olsun en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın biliyorum ki buradaki herkes aynı duayı ediyor senin için hatta arkadaşlarıma söyledim onlar bile edecekler sana dua :)) Sende inan Rabbimden hiç bir zaman ümidini kesme. Rabbim bizi çok seviyor ve kötü bir şey yaşamış olsak bile işin sonunda aslında kazandığımızı anlıyoruz. Sen daha kötüsünden korundun. Savaşçı ruhunu hiç bir zaman bırakma çok çok güçlü ve çok güzel bir anne olacaksın.. Dualarımız kalbimiz seninle..
Çok tatlısın arkadaşım sağol.Bugün gözyaşıyla geçecek belli ki ama yarın yeni bir gün. Hepinizden Allah razı olsun. Hep iyiyi güzeli diledim.Kaldıramayacağım hayatlar istemedim Allah’tan.o da bunu uygun gördü.Ben de gebe kalanları duyunca o kadar seviniyorum ki…Allah herkesi tamamına erdirsin.Benim gibi yaşayanlar varsa da inşallah birgün sona ereriz 🙏🏻 canı gönülden dilerim

Valla artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.Herşey denendi.Rahmim süper ki 2 kez histeroskopi geçirdim.Eşimde sorun yok.Kromozonlarda sorun yok. Pgt de sorun yok.Allah nasip etmiyor bildiği var deyip geçiyorum ama tükendim gerçekten. Düşük yaptığım kayıpların hemen öncesinde haftasıyla uyumlu kasılma yaşadığım için bu sonuca vardım.Sanki rahmim öldürüyor gibi bir hissiyata kapılıyorum.Araştırıyorum öyle birşey yok.Okumadıpım yabancı türkçe kaynak kalmadı.Bir doktoru dinledm sadece.sürekli düşük yaşayan kadınlara steroid uygulaması da ekliyormuş. Benim bildiğim ileri aylarda oluyor o iş.herşeyi soracağım.Danışarak genetiğe yollarım belki.Patalojiyi zaten yaptırıyorum
İşte prednol ve prograf da steroid..bağışıklığı baskılıyor ve gebelik öncesinde başlanıp kimi doktorlara göre 12 haftaya kadar veriliyor..ilerleyen gebelik haftasında verilen doğum öncesi bebeğin ciğeri gelişsin diye veriliyor..bence başka bir doktora da danış durumunu

Sen de dualarımdasın canım bir an endişeye kapıldım ama şimdi alıştım sabah geldi, şu an yok gibi tabii hala takip ediyorum çok az gelmişti, afedersin kahverengi bir lekelenmeydi. Şimdi iyi olmana çok sevindim Rabbim daha da iyi eylesin seni, cümlemizi, beni de amin🥹
Bugün ancak girebildim daha şimdi görüyorum mesajları. Lekelenmen var sanırım canım. Hiç korkma benim lekelenmem sürekli oluyor insanı tedirgin ediyor farkındayım ama çok kişinin yaşadığı bir şey . Kahverengi olursa korkma diyorlar benim bildiğin kırmızı geliyor ama kalp atışları olduğu sürece bir şey ifade etmiyor rapor aldım yatıyorum evde. Ne zaman kendimi zorlasam fiziksel aktivitemde artış olsa lekelenme geliyor bunu farkettim. Normalde çok basit olan hareketler şuan beni zorluyor.

Toplu yazayım dedim.Dilekleriniz için tesekkür ederim.Nırmalde 8+4 olmalıydım.Geçen haftaki boyutlar aynı biri 6+1 diğeri 6+2 de kalmış.Kalbi atan durmuş.Diğeri de atmıyor zaten. Kendimi bugüne hazırladım sanıyordum ama yine yıktı geçti.Allah sizlere nasip etsin.Yarın sabah 7 de yatış yapıcam.öğlen 12 de kürtaj.Adet gördükten hemen sonra tekrar transfer yapıcam dedi doktor.Beklemicekmiş.pgt li olmalarına rağmen düşmeleri kafamı karıştırıyor.Bunca kayıp ve kaybettiğim zamanki halimi düşününce rahim kasılmalarımın etkisi olduğunu düşünüyorum.Bence bağışıklık sistemim devreye giriyor. Bakalım nolcak ama bugün inanın hiç gücüm yok.Zırlamaktan ekranı göremiyorum. Herkes Allah’a emanet olsun ✋🏻
Canım inan çok üzüldüm. Ne desek boş biliyorum insanın içine ateş düşüyor resmen. Yasamayan bilemez tahmin bile edemez çok zor bir durum. İlk bebeğimi ben de kaybettim şuan 2. Ye hamileyim ama ilkini unuttum desem yalan olur bazen aklıma geliyor şuan 4 aylık olacaktı vs. Şükür ki en azından hamile kalabiliyorsun. Yine kalırsın üzme kendini hiç. 10 kere 20 kere deneyip 1 kere pozitif görmemis insanlar var. Rabbim en kısa zamanda bir evlat kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼

Bugün ancak girebildim daha şimdi görüyorum mesajları. Lekelenmen var sanırım canım. Hiç korkma benim lekelenmem sürekli oluyor insanı tedirgin ediyor farkındayım ama çok kişinin yaşadığı bir şey . Kahverengi olursa korkma diyorlar benim bildiğin kırmızı geliyor ama kalp atışları olduğu sürece bir şey ifade etmiyor rapor aldım yatıyorum evde. Ne zaman kendimi zorlasam fiziksel aktivitemde artış olsa lekelenme geliyor bunu farkettim. Normalde çok basit olan hareketler şuan beni zorluyor.
Rapor alabilmene çok sevindim canım istirahat edince azalıyor değil mi sürekli yatmak zor oluyor lakin azalıyorsa da bu da çok iyi bir haber 💪🏻Allahım hamilelik süreci yaşayan her kardeşimize, bizlere kolaylıklar nasip eyle amin🥹

Arkadaslar, tup bebek tedavisi surecinde kist oluşmuş. Başına gelen yada duyan var mi? Bir sorun oluşturur mu bebeğe ve surece acaba.
benmde tedavi sürecinde kist oluştu bikaç ay dogum kontrol hapı kullandım kist aspirasyonu oldum ama yine kurtulamadım.. doktor kan da bi hormona baktı bu kistin vucuduna bi etkisi yok degerlerin normal transferini yapalım dedi şükür 9. haftadaya girdik inşallah ilerleyen sürecte de bi sıkıntı olmaz

benmde tedavi sürecinde kist oluştu bikaç ay dogum kontrol hapı kullandım kist aspirasyonu oldum ama yine kurtulamadım.. doktor kan da bi hormona baktı bu kistin vucuduna bi etkisi yok degerlerin normal transferini yapalım dedi şükür 9. haftadaya girdik inşallah ilerleyen sürecte de bi sıkıntı olmaz
Benim daha oncesinde yoktu, transferden sonra olustu. Gebelik surecinde bir sikinti yapmaz insallah 🙏

Rapor alabilmene çok sevindim canım istirahat edince azalıyor değil mi sürekli yatmak zor oluyor lakin azalıyorsa da bu da çok iyi bir haber 💪🏻Allahım hamilelik süreci yaşayan her kardeşimize, bizlere kolaylıklar nasip eyle amin🥹
Amin canım. Dinlenince geçiyor benim ama işte tamamen bitmiyor arada bi oluyor o da insanı tedirgin ediyor. Allah hepimize gerçekten kolaylık versin bu stresi yönetmek zor ♥️

Amin canım. Dinlenince geçiyor benim ama işte tamamen bitmiyor arada bi oluyor o da insanı tedirgin ediyor. Allah hepimize gerçekten kolaylık versin bu stresi yönetmek zor ♥️
Amin amin zor tabii şu ilk 3 ay hemencecik geçse diyorum ama çoğumuz 9-10 haftalık oldu bile çok şükür 🥹

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası uykuya dalarken aniden irkilme yaşayan var mı aranızda ? Varsa Bu durum bebeğinize bi zarar verdi mi ?bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba

Ayy cevabladığınız için Rabbim sizden razı olsun evladınıza sağlıkla selametle kavuştursun inşAllah çok rahatladım Şuan çok sağolun 🌸💐

Kızlar estrofem yoğun bi şekilde kullanıyoruz hepimiz ya. Ben selülitlerimde artış hissettim. Sizce artan östrojen hormonundan dolayı selülitlerde artış olabılır mı

Canım inşallah çabuk geçer hepimiz için sorunsuz şekilde. 12. Haftaya kadar bir aksilik olmaz da gebeliğim devam ederse 12. Haftada serklaj olucam ben de ondan sonra 1 2 ay yatarım heralde.
Rabbimin izniyle hepimizin hamilelikleri için hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız canım sorması ayıp doktorlar erken doğum riski mi gördü yoksa önlem amaçlı mı

Rabbimin izniyle hepimizin hamilelikleri için hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız canım sorması ayıp doktorlar erken doğum riski mi gördü yoksa önlem amaçlı mı
Canım transfer esnasında dedi doktor rahim ağzın biraz kısa önlem amaçlı 12. Haftada serklaj yapalım kafamız rahat olsun dedi.

X