- 20 Mart 2011
- 13.749
- 32.278
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.381
Valla kuzum çok net okumuş ama safın biriydi zaten hemşirelik gibi bir bölümü nasıl okumuş hayret edilecek durum. hiç çocuğu olmamış kırmak istemedim yine de.Amin aminnn işini iyi ve severek yapana denk gelmek şans cidden.
Var böyle tipler en sevmediğim. Keşke direk bu ne biçim konuşma diyip utandirsaydinz bazıları bu dilden anlar
Büyüklük sende kalmış böylelerini hiç duymayacaksınValla kuzum çok net okumuş ama safın biriydi zaten hemşirelik gibi bir bölümü nasıl okumuş hayret edilecek durum. hiç çocuğu olmamış kırmak istemedim yine de.
Amin teşekkür ederim, canım ilki gibi olmuyor yaa çok daha sakinim , şöyle ki mesela oğlanın idrarında pembelik görünce üzülmüştüm hemen mama vermiştik ve bir hafta boyunca sürekli aç mı tok mu mama mı versem diye yorulmuştum , sonra doktor kilo alımı iyi deyince bırakmıştım hemen ilk haftada, şimdi bunda da oldu dedim sakin ol daha çok emzir bakalım tekrarlayacak mı öyle yaptım bida görmedim kırmızılık ve vermedim mama, işte bunlar hep tecrübe dedimPapatya0593 canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün nasılsın, nasıl geçiyor iki bebişli günler? Tecrübelerin yol gösteriyor mu yoksa ilk çocuğunmuş gibi mi hissediyorsun ilgilenirken
Çok iyiAmin teşekkür ederim, canım ilki gibi olmuyor yaa çok daha sakinim , şöyle ki mesela oğlanın idrarında pembelik görünce üzülmüştüm hemen mama vermiştik ve bir hafta boyunca sürekli aç mı tok mu mama mı versem diye yorulmuştum , sonra doktor kilo alımı iyi deyince bırakmıştım hemen ilk haftada, şimdi bunda da oldu dedim sakin ol daha çok emzir bakalım tekrarlayacak mı öyle yaptım bida görmedim kırmızılık ve vermedim mama, işte bunlar hep tecrübe dedimkız yormuyor yani beklediğim kadar zor bakımı ama oğlan hastalandı şuan oğlan daha çok yoruyor beni istiyor sürekli kucağına al diyor kıza karşı ani hareketleri var, şuan biraz zor geçiyor günler ama böyle böyle düzelecek biliyorum sabrediyorum
İyiyiz çok şükür. Bi sorun yok şimdilik. Yürümesi, anlaması, hareketleri iyi bence.Nasılsınız kızlar? Bebeklerin gelişimleri nasıl gidiyor?
Bizde durumlar çok hareket çok kudurmak yerinde durmamak vsİyiyiz çok şükür. Bi sorun yok şimdilik. Yürümesi, anlaması, hareketleri iyi bence.
Konuşması da tam yok yaa cümle kuramıyor kelimeleri tek tek kullanıyor çok fazla kelimesi yok.
Siz de durumlar nasıl
Çok şükür bu aralar sanki bi anda biraz daha büyüdü gibi hissediyorum küçük bi arkadaş gibi iletişimimiz daha da kuvvetlendi Allah’a şükür. Fakat sürekli yaramazlık peşinde olduğundan benim de ikinci hamilelik ilkinden farklı olarak bulantılı ve uyuklamalı başladığından zorlanıyorum birazNasılsınız kızlar? Bebeklerin gelişimleri nasıl gidiyor?
Büyüdükçe söylediğini anlıyor, yapıyor, her türlü duygusunu daha güzel hissettiriyor çok güzel zamanlarÇok şükür bu aralar sanki bi anda biraz daha büyüdü gibi hissediyorum küçük bi arkadaş gibi iletişimimiz daha da kuvvetlendi Allah’a şükür. Fakat sürekli yaramazlık peşinde olduğundan benim de ikinci hamilelik ilkinden farklı olarak bulantılı ve uyuklamalı başladığından zorlanıyorum birazİnşallah sonrası daha güzel olur..
Sizlerin bebişler nasıllar herkesin sağlığı keyfi yerindedir inşallah
Hahahah kudurmalri insanı epey yoruyor yaBizde durumlar çok hareket çok kudurmak yerinde durmamak vs
Artık duyduğu her şeyi çeviriyor yanında çok dikkatli konuşmamız lazım
Dediğin gibi en güzel zamanları canım.. Yaramazlıkları da meraktan keşfetme isteklerinden hep.. Çocukluğun gereğini yapıyorlar da olan biraz bize oluyor tabi.. Canları sağolsunBüyüdükçe söylediğini anlıyor, yapıyor, her türlü duygusunu daha güzel hissettiriyor çok güzel zamanlarbir aya bulantım kalmaz gibi, Allah kolaylık versin
Benimki de çok yaramaz vallapeşinde sürüklüyor bizi
Hiç normal bir oyunu yok ama yaDediğin gibi en güzel zamanları canım.. Yaramazlıkları da meraktan keşfetme isteklerinden hep.. Çocukluğun gereğini yapıyorlar da olan biraz bize oluyor tabi.. Canları sağolsun
Mutfakta iş yaparken öğrenme kulesinde oyalanıyor çok şükür. Ben mutfağa girince hemen öğrenme kulesini tezgaha çektiriyo çıkıyor:)) sebze vs ayıklarken yıkarken beraber yapalım yardım et diyorum en sevdiği şeylerden biri bana yardım etmek. Bulaşık makinesi boşaltırken, çamaşır sererken vs yardım ettiriyorum tek tek bana veriyor o kadar hoşuna gidiyor ki. İşleri öylelikle yapabiliyoruz:))) ev süpürürken vileda yaparken ucundan tutuyorHiç normal bir oyunu yok ama yaHep atmalı, vurmalı, zıplamalı. Yalnız kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum gün içinde neler yapıyorsunuz? Bir şeye takınca da hiç bıkmıyor.
Ev işi yaparken işim daha kolay dediğin gibiMutfakta iş yaparken öğrenme kulesinde oyalanıyor çok şükür. Ben mutfağa girince hemen öğrenme kulesini tezgaha çektiriyo çıkıyor:)) sebze vs ayıklarken yıkarken beraber yapalım yardım et diyorum en sevdiği şeylerden biri bana yardım etmek. Bulaşık makinesi boşaltırken, çamaşır sererken vs yardım ettiriyorum tek tek bana veriyor o kadar hoşuna gidiyor ki. İşleri öylelikle yapabiliyoruz:))) ev süpürürken vileda yaparken ucundan tutuyoroğlum bana yardım ediyor çok şanslıyım dedikçe iyice gaza geliyor:)) Ev işlerini öyle hallediyoruz..
Boş zamanlarda da bu ara oyun hamuru aldım ilk kez. Merdaneyle hamur açmayı eliyle yoğurmayı falan çok sevdi. Kalıplarla şekil çıkarıyoruz. Ben şekiller yapıp gösteriyorum falan..
Suluboya yaptırıyorum fırçayla boyuyor kağıdı boyaya bandırıyor falan o da hoşuna gidiyor.
Yükselen zekanın ilk etkinlik setim 12-36 ay sayılar ve renkler kitaplarını almıştım onları çok sevdi. Kuş nerde, çilek nerde vs soruyorum tek tek bulup gösteriyor bildikçe gene çok mutlu oluyor. Böyle böyle geçiyor vakit
Vurma, atma, tepelere tırmanmalar bizde de var yaa boş bırakırsak bunları yapıyor, dikkatini bişeylere çekersek o zaman oturup o şeyle ilgileniyor anca
Ay bu ara aklımda o vardı ya öğrenme kulesi alsam mı erken mi diye alayım o zamanMutfakta iş yaparken öğrenme kulesinde oyalanıyor çok şükür. Ben mutfağa girince hemen öğrenme kulesini tezgaha çektiriyo çıkıyor:)) sebze vs ayıklarken yıkarken beraber yapalım yardım et diyorum en sevdiği şeylerden biri bana yardım etmek. Bulaşık makinesi boşaltırken, çamaşır sererken vs yardım ettiriyorum tek tek bana veriyor o kadar hoşuna gidiyor ki. İşleri öylelikle yapabiliyoruz:))) ev süpürürken vileda yaparken ucundan tutuyoroğlum bana yardım ediyor çok şanslıyım dedikçe iyice gaza geliyor:)) Ev işlerini öyle hallediyoruz..
Boş zamanlarda da bu ara oyun hamuru aldım ilk kez. Merdaneyle hamur açmayı eliyle yoğurmayı falan çok sevdi. Kalıplarla şekil çıkarıyoruz. Ben şekiller yapıp gösteriyorum falan..
Suluboya yaptırıyorum fırçayla boyuyor kağıdı boyaya bandırıyor falan o da hoşuna gidiyor.
Yükselen zekanın ilk etkinlik setim 12-36 ay sayılar ve renkler kitaplarını almıştım onları çok sevdi. Kuş nerde, çilek nerde vs soruyorum tek tek bulup gösteriyor bildikçe gene çok mutlu oluyor. Böyle böyle geçiyor vakit
Vurma, atma, tepelere tırmanmalar bizde de var yaa boş bırakırsak bunları yapıyor, dikkatini bişeylere çekersek o zaman oturup o şeyle ilgileniyor anca
Al al canım kesin 1 yaşından beri kullanıyorum ben hayat kurtarıyoAy bu ara aklımda o vardı ya öğrenme kulesi alsam mı erken mi diye alayım o zaman