2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Amin aminnn işini iyi ve severek yapana denk gelmek şans cidden.
Var böyle tipler en sevmediğim. Keşke direk bu ne biçim konuşma diyip utandirsaydinz bazıları bu dilden anlar
Valla kuzum çok net okumuş ama safın biriydi zaten hemşirelik gibi bir bölümü nasıl okumuş hayret edilecek durum. hiç çocuğu olmamış kırmak istemedim yine de.

Papatya0593 canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün nasılsın, nasıl geçiyor iki bebişli günler? Tecrübelerin yol gösteriyor mu yoksa ilk çocuğunmuş gibi mi hissediyorsun ilgilenirken

Kızlar ben de sezaryen olmak zorunda kalmıştım 40+1 de. Sabah erken saatte su gelmişti, açılma hiç yoktu,normal doğum istediğim için suni sancı aldım ama değişen bir şey olmadı. Enfeksiyon riski var dediler akşama doğruydu sezaryeni kabul ettim. İnternetten baktığımda 2 3 yıl sonrasında ssvd olabilir denilmiş. Hastanede ebeler 5 yıl demişti. Hamileliğim zor geçti diye ikinci bebiş düşünmüyordum ama zaman geçtikçe unutuyorum. 3 yaşına geldikten sonra ikinciyi planlamak var aklımda. Umarım ssvd için de uygun olur.

Amin teşekkür ederim, canım ilki gibi olmuyor yaa çok daha sakinim , şöyle ki mesela oğlanın idrarında pembelik görünce üzülmüştüm hemen mama vermiştik ve bir hafta boyunca sürekli aç mı tok mu mama mı versem diye yorulmuştum , sonra doktor kilo alımı iyi deyince bırakmıştım hemen ilk haftada, şimdi bunda da oldu dedim sakin ol daha çok emzir bakalım tekrarlayacak mı öyle yaptım bida görmedim kırmızılık ve vermedim mama, işte bunlar hep tecrübe dedim kız yormuyor yani beklediğim kadar zor bakımı ama oğlan hastalandı şuan oğlan daha çok yoruyor beni istiyor sürekli kucağına al diyor kıza karşı ani hareketleri var, şuan biraz zor geçiyor günler ama böyle böyle düzelecek biliyorum sabrediyorum

Çok iyi oğlun için de farklı bir durum, kısa sürede alışacaktır. Abiler genelde kıskanç olmuyor gördüğüm kadarıyla. Hastalandığı için sürekli kucak istiyor olabilir, kardeşe bağlamak istemedim. Kızım ne zaman hastalansa hep kucak istedi yapıştı,iyileşince geçti. Sağlıcakla büyüsünler kardeş kardeş

Nasılsınız kızlar? Bebeklerin gelişimleri nasıl gidiyor?
İyiyiz çok şükür. Bi sorun yok şimdilik. Yürümesi, anlaması, hareketleri iyi bence.
Konuşması da tam yok yaa cümle kuramıyor kelimeleri tek tek kullanıyor çok fazla kelimesi yok.
Siz de durumlar nasıl

İyiyiz çok şükür. Bi sorun yok şimdilik. Yürümesi, anlaması, hareketleri iyi bence.
Konuşması da tam yok yaa cümle kuramıyor kelimeleri tek tek kullanıyor çok fazla kelimesi yok.
Siz de durumlar nasıl
Bizde durumlar çok hareket çok kudurmak yerinde durmamak vs
Artık duyduğu her şeyi çeviriyor yanında çok dikkatli konuşmamız lazım

Nasılsınız kızlar? Bebeklerin gelişimleri nasıl gidiyor?
Çok şükür bu aralar sanki bi anda biraz daha büyüdü gibi hissediyorum küçük bi arkadaş gibi iletişimimiz daha da kuvvetlendi Allah’a şükür. Fakat sürekli yaramazlık peşinde olduğundan benim de ikinci hamilelik ilkinden farklı olarak bulantılı ve uyuklamalı başladığından zorlanıyorum biraz İnşallah sonrası daha güzel olur..

Sizlerin bebişler nasıllar herkesin sağlığı keyfi yerindedir inşallah

Büyüdükçe söylediğini anlıyor, yapıyor, her türlü duygusunu daha güzel hissettiriyor çok güzel zamanlar bir aya bulantım kalmaz gibi, Allah kolaylık versin
Benimki de çok yaramaz valla peşinde sürüklüyor bizi

Bizde durumlar çok hareket çok kudurmak yerinde durmamak vs
Artık duyduğu her şeyi çeviriyor yanında çok dikkatli konuşmamız lazım
Hahahah kudurmalri insanı epey yoruyor ya benimki aksine daha bi sakin olmuş eskiden bi saniye durmayan kızım şuan uzanır oturur oyuncaklar ilgisini çeker özellikle de arabalar. Bide virgovirgonun dediği gibi büyüdü ya baya büyüdü sanki. Aaaaa maşallah seninki konuşma konusunda biraz daha ilerde bizimki yok düşün yani bi iki gecedir ağlarken anne diye ağlıyor bi orda anneyi duyuyorum başka yok.

Dediğin gibi en güzel zamanları canım.. Yaramazlıkları da meraktan keşfetme isteklerinden hep.. Çocukluğun gereğini yapıyorlar da olan biraz bize oluyor tabi.. Canları sağolsun

Dediğin gibi en güzel zamanları canım.. Yaramazlıkları da meraktan keşfetme isteklerinden hep.. Çocukluğun gereğini yapıyorlar da olan biraz bize oluyor tabi.. Canları sağolsun
Hiç normal bir oyunu yok ama ya Hep atmalı, vurmalı, zıplamalı. Yalnız kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum gün içinde neler yapıyorsunuz? Bir şeye takınca da hiç bıkmıyor.

Hiç normal bir oyunu yok ama ya Hep atmalı, vurmalı, zıplamalı. Yalnız kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum gün içinde neler yapıyorsunuz? Bir şeye takınca da hiç bıkmıyor.
Mutfakta iş yaparken öğrenme kulesinde oyalanıyor çok şükür. Ben mutfağa girince hemen öğrenme kulesini tezgaha çektiriyo çıkıyor:)) sebze vs ayıklarken yıkarken beraber yapalım yardım et diyorum en sevdiği şeylerden biri bana yardım etmek. Bulaşık makinesi boşaltırken, çamaşır sererken vs yardım ettiriyorum tek tek bana veriyor o kadar hoşuna gidiyor ki. İşleri öylelikle yapabiliyoruz:))) ev süpürürken vileda yaparken ucundan tutuyor oğlum bana yardım ediyor çok şanslıyım dedikçe iyice gaza geliyor:)) Ev işlerini öyle hallediyoruz..

Boş zamanlarda da bu ara oyun hamuru aldım ilk kez. Merdaneyle hamur açmayı eliyle yoğurmayı falan çok sevdi. Kalıplarla şekil çıkarıyoruz. Ben şekiller yapıp gösteriyorum falan..
Suluboya yaptırıyorum fırçayla boyuyor kağıdı boyaya bandırıyor falan o da hoşuna gidiyor.

Yükselen zekanın ilk etkinlik setim 12-36 ay sayılar ve renkler kitaplarını almıştım onları çok sevdi. Kuş nerde, çilek nerde vs soruyorum tek tek bulup gösteriyor bildikçe gene çok mutlu oluyor. Böyle böyle geçiyor vakit

Vurma, atma, tepelere tırmanmalar bizde de var yaa boş bırakırsak bunları yapıyor, dikkatini bişeylere çekersek o zaman oturup o şeyle ilgileniyor anca

Ev işi yaparken işim daha kolay dediğin gibi o kısımda müthiş oyalanıyor sabahtan akşama kadar evi süpürsek bıkmaz. Bir başlık da ona veriyorum gösterdiğim yerleri süpürüyor, toz alıyor. Mutfakta dediğin gibi. Ama boş kaldığımız vakitlerde canımıza okuyor. Oyun hamuru almıştım bir önüne koyayım dediğin şekilde yapalım bakalım hoşuna gidecek mi

Ay bu ara aklımda o vardı ya öğrenme kulesi alsam mı erken mi diye alayım o zaman

Kızlae carioca non silinebilir boya kalemleri var bende onlardan aldım, bu ara mama sandalyesine oturmak istemiyordu, kalemleri de eline verince bi boyamadığı ayağımızın altı kalıyordu mama sandalyesine otur kalemlerini vericem diyorum baya oyalanıyor yemeğini yiyor , tavsiye

Kızlar igor sandaletlerde kışın alınca baya indirim oluyor. Bu sene bütün yazı onunla geçirdik. Seneye yaz için de alayım diyorum ama yaza kadar ayak numarası ne kadar artar ki bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…