-
- Konu Sahibi Papatya0593
Hayir 30 haziranda 110 2 agustosta en az 220 olması lazımdı sizin 283 olmuşMerhaba kızlar benim son adet tarihim 28 Haziran 26 temmuzda betam 55 ti dün baktırdım tekrar 283 çıktı artış çok az değil mi kimyasal olabilir mi çok korkuyorum bi kez basıma geldi kürtaj olmak zorunda kaldım bu gebeliğimde de kontrol amaçlı 1 ay önceden coraspirin başlamıştık
30 unda 220 olmalıydı 1 inde 440 2 kat hesaplarsak26 55,28de 110 1 de 220 olsa 2 de belki 300 olması gerekirdi. Bence endişe etmeyin %60 bile yeterli. İşk gebeliğimde de benim de az arttı ama kese ve kalp atışı görüldü. Başka nedenle düşük oldu. Stres yapmayın inş güzel ilerleyecek
26 temmuzda 55 tiHayir 30 haziranda 110 2 agustosta en az 220 olması lazımdı sizin 283 olmuş
Canım hiç korkma stres yapma bence minnosun tutuncaktır endişe etmeMerhaba kızlar benim son adet tarihim 28 Haziran 26 temmuzda betam 55 ti dün baktırdım tekrar 283 çıktı artış çok az değil mi kimyasal olabilir mi çok korkuyorum bi kez basıma geldi kürtaj olmak zorunda kaldım bu gebeliğimde de kontrol amaçlı 1 ay önceden coraspirin başlamıştık
İnşallah 4 yaşında oğlum var geçen yıl eylülde de doopler akım kaybıyla 29 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim üst üste böyle şeyler yaşayınca artık umudum kalmıyorCanım hiç korkma stres yapma bence minnosun tutuncaktır endişe etme
Kuzum yok sen güzel düşün kötü seyleri çekme üzerine dua et insallah tutuncak saglıkla kucagına gelicekİnşallah 4 yaşında oğlum var geçen yıl eylülde de doopler akım kaybıyla 29 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim üst üste böyle şeyler yaşayınca artık umudum kalmıyor
İnşallah 4 yaşında oğlum var geçen yıl eylülde de doopler akım kaybıyla 29 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim üst üste böyle şeyler yaşayınca artık umudum kalmıyor
İnşallah dediğiniz gibi olur dua edin lütfen yarın tekrar kan vercemKuzum yok sen güzel düşün kötü seyleri çekme üzerine dua et insallah tutuncak saglıkla kucagına gelicek
Canım hiç sıkıntı yapma her kadın gebeliği farklı ilerliyor kimi 3-4-5 kat artıyor kimi azar azar önemli olan ilerlemesi umarım sağlıklı ilerler. Benimde 10w kalp durması,1 kimyasalım oldu. İnsan olumsuz tecrübe edince hep daha da endişeleniyor hepimiz öyleyiz hiç stres yapma gebeliğin keyfini çıkar26 temmuzda 55 ti
Çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle evladınızı sağlıcakla kucağınıza alın. Benım arkadşım 9 ay boyunca Siğara içti akıl veren çok oldu aman ben içtim bişey olmadı falan diye. Vicdanen rahatsız olarak yine de içti o sigarayı 39 haftalıkken acilen sezeryana alındı bebeğin suyu bitmiş kese bebeğe yapışmış. Bebek doğduğunda çok minikmiş orada ebeler kendi arasında konuşuyormuş ' bu bebek niye bu kadar küçük diğeri de cevap vermiş büyük ihtimalle anne Siğara kullanmıştır demiş' arkadaşım bunu duymuş. Çocuk 1 yaşında arkadaşım hala vicdan azabı çekiyor. Sizin bu duruma düşmenizi istemem sen annesin yaparsın içme canım sağlıcakla gelsin inşallah
Ben de şimdi doktordan geldimKızlar ben bugün 5+0 oldum. Doktora gittim karından kese görünmedi vajinal baktı keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı iÇin çağırdı. İnş darısı sırayla tüm arkAdaşlrımoza nasip olsun
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla ilerlesin sımsıkı tutunsun bebeğin inşallahben dinlenme sürecindeyim canım genetiğe gittim kromozom ve pıhtılaşma için kan verdik. Ekim gibi niyetlenmek istiyorum tekrardan bakalım nasip kısmet artık. Kaç haftalıksınız şuan?
Canım bebek oluştuktan sonra baş popo mesafesi olcecek doktor o zaman haftani söyleyecektirBen de şimdi doktordan geldim
Karından keseyi gördü yolku gördü
Vajinadan da baktı ve daha rahat gördüğünü söyledi
4,5 - 5 haftalık dedi bu ama bana tam gününü demedi mesela 5+2 falan gibi
Ee ben nasıl takip edicem haftamı?
2 günde %60 artış yeterli aslinda o sekilde hesaplayabilirsinizMerhaba kızlar benim son adet tarihim 28 Haziran 26 temmuzda betam 55 ti dün baktırdım tekrar 283 çıktı artış çok az değil mi kimyasal olabilir mi çok korkuyorum bi kez basıma geldi kürtaj olmak zorunda kaldım bu gebeliğimde de kontrol amaçlı 1 ay önceden coraspirin başlamıştık
Hadi hayırlı olsun inşallahHanımlar buda benim sabahki testim, adetime iki gün var. Predictor express markası adet günü yapılandan erken gebelik değil. Kan vericem orda da pozitifi görebilirim inşallah