- 24 Kasım 2021
- 5.174
- 6.384
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.601
Canım ebeveynle büyütmenin artısı da eksisi de var maalesef buda eksi yönüYok şakasına kimse söylemiyor. Dengeli beslenmesi adına bir şeyi çok fazla yerse ben, yeter artık yeme hakkın o kadar diyorum bazen. Belki de onun yansımasıydı. Ama az öncesinde kendisi eliyle yedirdi, sonra bir tane kendim alınca sen yeme diye ağladı. Benim de hakkım bir taneyse demek
Hani iyi uyuyor deyince uyumazlardı ya, onun gibi, şikayetlenince bi düzeldiBir gelişim aşamasından falan geçtik herhalde. Bir sakinlik geldi üstüne. Benle pek uğraşmıyor, diretmiyor. Daha anlamlı ve düşünerek konuşmaya başladı. Her ay değişiyorlar
Haha gözümde canlandı çok tatlı bir anBen de youtube dan açıp ekranı kapatıyordum arka planda çalıyordu. Annemler onu beceremeyince normal açmaya başladılar. Bu sefer, telefondaki renk geçişleri göz sağlığı için zararlı diye tvden açalım dedim. Bakalım tünelin ucu nereye çıkacak
Boyama kitabı düşündüm, erken mi olur acaba diye. Henüz boyayabilir mi bilmiyorum ama beraber etkinlik yapmak için güzel olabilir. Mum boya çok iyi fikir, deneyeceğim
![]()