- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Ay çok güzel darısı bizim de başımıza inşallahKızlar bu sabah doktordan geldim. Keseyi gördük ve hafta ile uyumlu. Suan takvime göre 5 + 0 yani tam 5 haftalık, kesenin boyuna göre 5+2 gözüküyor. 2 3 günlük kaymalar normalmis. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Kalp atışı ve yolk sac kesesi için. Karbonhidrat yeme şeker yeme diye uyardı. Bir de bir önceki gebeligimde (yine bu forumda da konu açmıştım bunla ilgili) gebelik kesem buyumedigi için ve içi boş olduğu için mecburi kurtaj olmustum. Doktorum önlem olarak coraspin verdi ve 32.haftaya kadar kullanmami onerdi.
Herkes kendi doktor deneyimlerini yazarsa birbirimizden birseyler öğreniriz
Kuzum 4 hafta 2 gözüküyor takvime göreKaç haftalik suan takvim hesabına göre? Eğer ki kese gozukurse artık kesenin gelisimi önemli. Betahcg ye gerek kalmiyor
Aynı saatte mi verdin canım?Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bata iki gün kala 31 temmuz da 309 cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs düşükmü sizce
31 temmuz olanı saat sabah 11 de verdim dünkini de saat 6:30 da verdim aksam canımAynı saatte mi verdin canım?
Benim normalde duzensiz ama femara kullandim 2 ay ilk ay 30 gunde regl oldum 13.gun yumurtlamaydi bu ayda yine 13.gun yumurtlamaydi. Benim doktorum 2 hafta sonra dedi o zaman ben 6+6 haftalik olmus olucam insallah. Belki vajinal ultrasonda duyulur doktorun bi bildigi vardir, keseyi gordun mu canimMerhaba sizin adet döngünüz kaç günde bir? Yumurtlama kaçıncı gün oldu biliyor musunuz?
Doktorum beni 6+1 de çağırdı erken öi açana kalp için pazartesi yeni 4+5 de görmüştüm
Karbonhidrat ve şeker hiç mi yememek gerekiyor, azalt manasında mi dedi, çünkü 0 tüketmek imkansız gibi hep protein mi yemeliyizKızlar bu sabah doktordan geldim. Keseyi gördük ve hafta ile uyumlu. Suan takvime göre 5 + 0 yani tam 5 haftalık, kesenin boyuna göre 5+2 gözüküyor. 2 3 günlük kaymalar normalmis. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Kalp atışı ve yolk sac kesesi için. Karbonhidrat yeme şeker yeme diye uyardı. Bir de bir önceki gebeligimde (yine bu forumda da konu açmıştım bunla ilgili) gebelik kesem buyumedigi için ve içi boş olduğu için mecburi kurtaj olmustum. Doktorum önlem olarak coraspin verdi ve 32.haftaya kadar kullanmami onerdi.
Yüzde 60 artması yeterli diyolarArkadaslar selam. Bat 28 temmuzdu. Bugun kan testi yaptırdım beta hcg 6.300. Nasıl sızce?
Yüzde altmıştan fazla artış var canım bence iyi31 temmuz olanı saat sabah 11 de verdim dünkini de saat 6:30 da verdim aksam canım
Cnm protein sebze ve meyve karbonhidratin hic bir faydası yok şekerin de öyle paketli gıdalardan uzak durmakta fayda varKarbonhidrat ve şeker hiç mi yememek gerekiyor, azalt manasında mi dedi, çünkü 0 tüketmek imkansız gibi hep protein mi yemeliyiz
Evet evet azalt dedi. Ben kestirmeden yazdim. Yoksa o uzun uzun anlatti. Yazarken kısa keseyim dedimKarbonhidrat ve şeker hiç mi yememek gerekiyor, azalt manasında mi dedi, çünkü 0 tüketmek imkansız gibi hep protein mi yemeliyiz
Belirtiler kişiden kişiye değişiyo, hiçbir terslik yoktur merak etme canım. Benim akıntım çok ama mesela göğüs ağrım baştan beri hiç yok denecek kadar az. Oğluma hamileyken göğüslerim inanılmaz ağrıyodu, bunda yok o ağrıKızlar akıntınız oluyor mu ? Benim çok çok az oluyor acaba bir terslik mi var diye endişeleniyorum.
Canım %60 artması yeterli güzel artmisKızlar bana yardımcı olurmusunuz bata iki gün kala 31 temmuz da 309 cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs düşükmü sizce
Bende de oluyor. Bi önceki hamileligmde doğuma kadar hep olmuştu. Hatta son haftalarda su gibi akintim geliyordu. Suyum geldi saniyodumKızlar akıntınız oluyor mu ? Benim çok çok az oluyor acaba bir terslik mi var diye endişeleniyorum.
İnşallah bir sıkıntı yoktur teşekkür ederimBelirtiler kişiden kişiye değişiyo, hiçbir terslik yoktur merak etme canım. Benim akıntım çok ama mesela göğüs ağrım baştan beri hiç yok denecek kadar az. Oğluma hamileyken göğüslerim inanılmaz ağrıyodu, bunda yok o ağrı
Kızlar bu sabah doktordan geldim. Keseyi gördük ve hafta ile uyumlu. Suan takvime göre 5 + 0 yani tam 5 haftalık, kesenin boyuna göre 5+2 gözüküyor. 2 3 günlük kaymalar normalmis. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Kalp atışı ve yolk sac kesesi için. Karbonhidrat yeme şeker yeme diye uyardı. Bir de bir önceki gebeligimde (yine bu forumda da konu açmıştım bunla ilgili) gebelik kesem buyumedigi için ve içi boş olduğu için mecburi kurtaj olmustum. Doktorum önlem olarak coraspin verdi ve 32.haftaya kadar kullanmami onerdi.
Tek başına bhcg degeri anlam ifade etmiyor. Artış hızı önemlidir ama sizin gecikmenin 6.gunu 6300 gelmiş. Degeriniz gayet yüksek gözüküyor.Arkadaslar selam. Bat 28 temmuzdu. Bugun kan testi yaptırdım beta hcg 6.300. Nasıl sızce?
Kan verme saatleriniz de aynı olmalı. Mesela 31 temmuzda akşamüstü verdiyseniz, 2 ağustos sabah verdiyseniz 2 gün sonra değil. 1,5 gün sonra kan vermiş gözükür.Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bata iki gün kala 31 temmuz da 309 cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs düşükmü sizce
Cok teşekkür ederim canım sagolasınKan verme saatleriniz de aynı olmalı. Mesela 31 temmuzda akşamüstü verdiyseniz, 2 ağustos sabah verdiyseniz 2 gün sonra değil. 1,5 gün sonra kan vermiş gözükür.
Ayrıca degeriniz yüzde 60 artması onemli. Sizinki yüzde 78 artmış ve gayet ideal duruyor.