2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım ebeveynle büyütmenin artısı da eksisi de var maalesef buda eksi yönü boyama kitabı da alıyorum ben bim e geliyor takip edebilirsin şuan mesela hadi oğlum kedinin gözünü boya kuyruğunu boya falan dediğim de başladı boyamaya, bide ben seviyorum boya kalemi ,resim o yüzden en iyi etkinliklerden bence

Ya benim ki de hiç bilmiyor değil canım, mecbur kalmadıkça açmıyorum ama mesela tırnak çizgi film izleyerek kesiliyor hadi tırnağını keselim deyince tv ye koşuyor çünkü başka türlü kesemiyorum ama YouTube u hiç açmıyorum , bu kadar katı değildim (günde 15 dk izliyordu ) ama oğlumun konuşması 18. Aydaydı daha anne diyemiyordu, ona kafayı taktım tamamen kestim ,faydasını gördüm 20. Ayda dili birden açıldı, şuan çok güzel konuşuyor, tabi ekran mı etki etti yoksa vakti mi bilmiyorum ama çocuk gelişimi uzmanı ile konuştum dediki günlük 15 dk çocuğu geriye çekmez ama hiç bir faydası da olmaz şuan beyinleri sünger gibi herşeyi çekiyor başka şekilde o vakti doldurmak onun gelişimi için daha iyi dedi, anneler olarak bazen çok çaresiz kalıyoruz tabi biliyorum ama 3 yaşa kadar elimizden geldiği kadar korumalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…