Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım sen bilirsin bebeğin sağlıklı olsun allahım yüzünü güldürsün inş benimde aslında 3. Transfer ama bi transferde embiriyolar gelişmedi o yüzden olamadık yani 4 kere hazırlık yapılmış oldu zor allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş
Amin amin gerçekten çok zor bir süreç canım bizim de çok sıkıntılarımız oldu .Tüp bebekle anomalili bebek dünyaya getirdim 24 haftalık kaybettim .tüm genetik testler yapıldı tesadüf denildi .sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım yine aynısı oldu maalesef 23 haftalık doğumla kaybettim yine .sonra tüm gen testi yapıldı bir tane gen bulundu ama kesinleşmedi yüksek ihtimal denildi ona güvenerek eski embriyolarımı çözdürüp baktırdım ben de sadece 1 tane o gen sağlıklı olan geldi .Bu son şansım gibi bir şey zaten .Ama korkularım çok fazla yaşadıklarımdan sonra hiç bir şeye sevinemiyorum

Oy size maşallah sağlıkları yerinde mi hamilelik nasıl gidiyor nerler yaşıyorsun 😍
İyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım 😅

İyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım 😅
Öncesinde çektiklerimizin yanında bunlar anca tatlı acı olur bize dayanmaya devam mutluluğa kavuştuk şimdi onlara iyi bakma vakti 🤲

Amin amin gerçekten çok zor bir süreç canım bizim de çok sıkıntılarımız oldu .Tüp bebekle anomalili bebek dünyaya getirdim 24 haftalık kaybettim .tüm genetik testler yapıldı tesadüf denildi .sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım yine aynısı oldu maalesef 23 haftalık doğumla kaybettim yine .sonra tüm gen testi yapıldı bir tane gen bulundu ama kesinleşmedi yüksek ihtimal denildi ona güvenerek eski embriyolarımı çözdürüp baktırdım ben de sadece 1 tane o gen sağlıklı olan geldi .Bu son şansım gibi bir şey zaten .Ama korkularım çok fazla yaşadıklarımdan sonra hiç bir şeye sevinemiyorum
Ah canım benim of çok üzüldüm ben hiç gebelik yaşamadım ama sen iki kere kaybetmişsin ay of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun canım mental olarak çok zorlanmışsındır diyecek birşeyde diyemiyorum inş bu minnoşu sağ sağlim kucağına alırsın kaç haftalıksın şu anda

Hayirli olsunn saglikla kucaginiza almak nasip olsun🥰Şimdiden iğneler ne zaman bitecek diye bekleyen bana 12.hafta okumam şoku🫠😂

Ah canım benim of çok üzüldüm ben hiç gebelik yaşamadım ama sen iki kere kaybetmişsin ay of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun canım mental olarak çok zorlanmışsındır diyecek birşeyde diyemiyorum inş bu minnoşu sağ sağlim kucağına alırsın kaç haftalıksın şu anda
Daha çok yeni canım transferin 14.günü

Öncesinde çektiklerimizin yanında bunlar anca tatlı acı olur bize dayanmaya devam mutluluğa kavuştuk şimdi onlara iyi bakma vakti 🤲
Aynen canım benim valla onlar iyi olsun ben herşeye katlanırım onları her görüşümde kalbim yerinden çıkıyor doktora soracaklarımı unutuyorum aklım beş karış havada oluyor valla 😅

Seni çok umutlandirmak istemem ama benim 11.gun aslında transfer gününü sayarsam 12.gun 69 çıktı bende korktum düşük diye 7.gun vs yapsaymisim daha düşük çıkardı.sonra katlanarak arttı.umarim seninde böyle olur 🙏sabırla bekle canım
Canim ben elimden geleni yaptim her yöntemi denedim kendimi rabbime teslim ettim gerisi onun dediği artik. Artsa da kimyasala dönse de kabul etmekten çarem yok 🤲🤲 her ihtimale hazirlikliyim canım ne olur bilinmez dediğin gibi sabirla bekliyorum. Diyorum ya Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🥰🤲🤲

Canım çok üzüldüm yaşadıklarından dolayı Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲🥹
Ya ben sanki seni tanıdım profilin değişmiş ondan çıkaramadım transfer oldum falan diye hatırlıyorum 🫠

Canım çok üzüldüm yaşadıklarından dolayı Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲🥹
Ya ben sanki seni tanıdım profilin değişmiş ondan çıkaramadım transfer oldum falan diye hatırlıyorum 🫠
Allah razı olsun canım amin evet evet o benim 😌 profil resmi koydum .5.gün dayanamayıp kan veren sabırsız ben 😆 3.78 le oturup kara kara şimdi var mı yok mu diye düşünen ben 😅

Kızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım 🥹

Eklentiler

• 58A657C9-8E67-4396-B58D-0CA6739D516C.webp
    58A657C9-8E67-4396-B58D-0CA6739D516C.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 36
Back
X