- Konu Sahibi mayala katar
- #13.881
Oy size maşallah sağlıkları yerinde mi hamilelik nasıl gidiyor nerler yaşıyorsunAa iyi o zaman canım biz 8 hafta 5 günlük olduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy size maşallah sağlıkları yerinde mi hamilelik nasıl gidiyor nerler yaşıyorsunAa iyi o zaman canım biz 8 hafta 5 günlük olduk![]()
Amin amin gerçekten çok zor bir süreç canım bizim de çok sıkıntılarımız oldu .Tüp bebekle anomalili bebek dünyaya getirdim 24 haftalık kaybettim .tüm genetik testler yapıldı tesadüf denildi .sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım yine aynısı oldu maalesef 23 haftalık doğumla kaybettim yine .sonra tüm gen testi yapıldı bir tane gen bulundu ama kesinleşmedi yüksek ihtimal denildi ona güvenerek eski embriyolarımı çözdürüp baktırdım ben de sadece 1 tane o gen sağlıklı olan geldi .Bu son şansım gibi bir şey zaten .Ama korkularım çok fazla yaşadıklarımdan sonra hiç bir şeye sevinemiyorumAnladım canım sen bilirsin bebeğin sağlıklı olsun allahım yüzünü güldürsün inş benimde aslında 3. Transfer ama bi transferde embiriyolar gelişmedi o yüzden olamadık yani 4 kere hazırlık yapılmış oldu zor allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş
İyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canımOy size maşallah sağlıkları yerinde mi hamilelik nasıl gidiyor nerler yaşıyorsun![]()
Öncesinde çektiklerimizin yanında bunlar anca tatlı acı olur bize dayanmaya devam mutluluğa kavuştuk şimdi onlara iyi bakma vaktiİyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım![]()
Ah canım benim of çok üzüldüm ben hiç gebelik yaşamadım ama sen iki kere kaybetmişsin ay of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun canım mental olarak çok zorlanmışsındır diyecek birşeyde diyemiyorum inş bu minnoşu sağ sağlim kucağına alırsın kaç haftalıksın şu andaAmin amin gerçekten çok zor bir süreç canım bizim de çok sıkıntılarımız oldu .Tüp bebekle anomalili bebek dünyaya getirdim 24 haftalık kaybettim .tüm genetik testler yapıldı tesadüf denildi .sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım yine aynısı oldu maalesef 23 haftalık doğumla kaybettim yine .sonra tüm gen testi yapıldı bir tane gen bulundu ama kesinleşmedi yüksek ihtimal denildi ona güvenerek eski embriyolarımı çözdürüp baktırdım ben de sadece 1 tane o gen sağlıklı olan geldi .Bu son şansım gibi bir şey zaten .Ama korkularım çok fazla yaşadıklarımdan sonra hiç bir şeye sevinemiyorum
Hayirli olsunn saglikla kucaginiza almak nasip olsunİyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım![]()
Daha çok yeni canım transferin 14.günüAh canım benim of çok üzüldüm ben hiç gebelik yaşamadım ama sen iki kere kaybetmişsin ay of çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun canım mental olarak çok zorlanmışsındır diyecek birşeyde diyemiyorum inş bu minnoşu sağ sağlim kucağına alırsın kaç haftalıksın şu anda
Aynen canım benim valla onlar iyi olsun ben herşeye katlanırım onları her görüşümde kalbim yerinden çıkıyor doktora soracaklarımı unutuyorum aklım beş karış havada oluyor vallaÖncesinde çektiklerimizin yanında bunlar anca tatlı acı olur bize dayanmaya devam mutluluğa kavuştuk şimdi onlara iyi bakma vakti![]()
Hayirli olsunn saglikla kucaginiza almak nasip olsunŞimdiden iğneler ne zaman bitecek diye bekleyen bana 12.hafta okumam şoku
![]()
Ay öylemi çok erken daha şimdi keseyi bekliyorsun dimiDaha çok yeni canım transferin 14.günü
Evet bakalım Allah’ın izniyleAy öylemi çok erken daha şimdi keseyi bekliyorsun dimi
inşallah sağlıkla gelir sana canım benimEvet bakalım Allah’ın izniyle![]()
Amin inşaallah canım hepimizin inşaallah senin de sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziinşallah sağlıkla gelir sana canım benim![]()
Canim ben elimden geleni yaptim her yöntemi denedim kendimi rabbime teslim ettim gerisi onun dediği artik. Artsa da kimyasala dönse de kabul etmekten çarem yokSeni çok umutlandirmak istemem ama benim 11.gun aslında transfer gününü sayarsam 12.gun 69 çıktı bende korktum düşük diye 7.gun vs yapsaymisim daha düşük çıkardı.sonra katlanarak arttı.umarim seninde böyle olursabırla bekle canım
Aminnn inşallah canım benim hepimizin bebeği güzel güzel büyür kucağımıza gelir inşAmin inşaallah canım hepimizin inşaallah senin de sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi![]()
Amin amin gerçekten çok zor bir süreç canım bizim de çok sıkıntılarımız oldu .Tüp bebekle anomalili bebek dünyaya getirdim 24 haftalık kaybettim .tüm genetik testler yapıldı tesadüf denildi .sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım yine aynısı oldu maalesef 23 haftalık doğumla kaybettim yine .sonra tüm gen testi yapıldı bir tane gen bulundu ama kesinleşmedi yüksek ihtimal denildi ona güvenerek eski embriyolarımı çözdürüp baktırdım ben de sadece 1 tane o gen sağlıklı olan geldi .Bu son şansım gibi bir şey zaten .Ama korkularım çok fazla yaşadıklarımdan sonra hiç bir şeye sevinemiyorum
Allah razı olsun canım amin evet evet o benimCanım çok üzüldüm yaşadıklarından dolayı Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah
Ya ben sanki seni tanıdım profilin değişmiş ondan çıkaramadım transfer oldum falan diye hatırlıyorum![]()
Allah razı olsun canım amin evet evet o benimprofil resmi koydum .5.gün dayanamayıp kan veren sabırsız ben
3.78 le oturup kara kara şimdi var mı yok mu diye düşünen ben
![]()
Kan sulandiriciyi kesseler bana yeter aslında ya diğerinde bisi yok hiçya canımsın öyleymiş valla haplar ve iğneler hiç değilse günde 3 taneden 2 ye düştü ona seviniyorum
amin inş allahım herkese versin o şansı canım