- 17 Ağustos 2021
- 404
- 223
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.901
Yükseldi 7. Gün elhamdülillah canımTamamdır şimdi çıkardım seni peki sonucun ne oldu canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükseldi 7. Gün elhamdülillah canımTamamdır şimdi çıkardım seni peki sonucun ne oldu canım![]()
Kızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()
Ayy silik bile değil gümbür gümbür geliyorKızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()
Yükseldi 7. Gün elhamdülillah canım
Maaşallah bayağı da koyu çıkmış 5.Güne göre çift embriyo mu?Kızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()
Amin inşaallah vaktinde sağlıkla gelsin hepimize bebeklerimiz inşallah canımMaşallahcanım çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah dilerim bu sefer vaktinde zamanında gelsin inşallah
![]()
Bwn muhtemelen pazartesi günü vereceğim, 12. Günü bekleyeceğim@morceylan ve H hasret ersoy @yardimseverbiri canlar yarın test gününüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah dilerim minnoşlar tutunmuştur Allah’ın izniyle Amin![]()
Bwn muhtemelen pazartesi günü vereceğim, 12. Günü bekleyeceğim
Aminnn inşallah canımmHadi inşallah canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitif haberlerle gelirsin Allah’ın izniyle![]()
Ya diğeride zamanla iğnesi zor giriyor canım çıkıyor vallaKan sulandiriciyi kesseler bana yeter aslında ya diğerinde bisi yok hiç![]()
Maaşallah bayağı da koyu çıkmış 5.Güne göre çift embriyo mu?
Kantaron yağına izin varsa bende süreyim canım şimdiden mosmor olmak üzere benimki deYa diğeride zamanla iğnesi zor giriyor canım çıkıyor vallayani ikiside zaman geçtikçe göbeğim sertleşti doktorumda bi krem ve kantaron yağı verdi kremi sürdümde kantaron yağını süremedim kokusu yüzünden midem bulanıyor
Bugün 5. Gün dimi çok erken ama bariz çıkmış canım hayırlı olsun kan tahlilini bekle benceKızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()
Doktoruna sor sonra kullan bana sarı kantaron yağı al dedi ama çok kokuyor burnumaKantaron yağına izin varsa bende süreyim canım şimdiden mosmor olmak üzere benimki de![]()
Canim maşallah bayagı ben burdayim diyorKızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()
Canim maşallah bayagı ben burdayim diyorben yine kanda da gör derim. Çünkü kendi adima ağzım sütten yandi yoğurdu üfleyerek yiyorum
![]()
İnşallah kuzum yaMaral’ım Handan hanımında 5. Gün kan testi 3. Üzeri çıktı test pozitifti bak maşallahşimdi pozitifi görmüş inşallah sende de bir mucize olsun Amin
![]()
İnşallah kuzum yaama ben daha kan yapmadan idrar testi yapmam
![]()
Aynı gün transfer olduk .ben hiç cesaret edemiyorum kan tahlil gününü bekleyeceğim.cift çizgi çıkmış hayırlı olsunKızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım![]()