2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım ben yumurtada denedim veriyorum sıkıntı olmuyor , benim ki çok güzel oturuyor halıya koy güzelce oturup oyuncak oynuyor, ama emekleme belirtisi yok tam dönmesi 5.5 ay civarı olmuştu, ben og naturalin bebek irmiği unu ıvırı zıvırını aldım bide bu çocuk aç kitabını aldım, yoğurdunu mayaladım işte bugün labneyi denedim oldu mu bilmiyorum henüz, bugün asm de kontrolümüz vardı gelişimi iyi dedi .2 dişimiz çıktı, 6 ay aşılarını olduk bakalım ateş yapacak mı, gece çok sık uyanmasından şikayetçiyim ama yapacak bişey yok çekiyorum ama döne döne bi yere gitme dönerek hareket etme falan yok koyuyorum yere tosun gibi yatıyor anca bişey alacaksa dönüp alıyor gene sırt üstü yatıyor yani bi tık kilosu fazla ondan hantal mı bu çocuk diye düşünmeye bile başladım o konuda senin kızın maşallah yani gayet hareketi iyi canım

Ya yerim onu maşallah afiyet olsun ben de bakayım o markaya. Ateş yapmaz inşallah. Ya bizimki mama yiyor ondan sanırım gece uyuyor sabaha yakın acıkınca başlıyor uyanmaya. 4 ten sonra. Yaa gelişim hepsinin çok farklı. Benim tedirginliğim gözümden kaçan bir şeyler var mı yoksa.
Ben yere atıyorum oyuncakları da dağıtıyorum ama o kanepenin altına girmeyi tercih ediyor.

Dişleri de inci gibi olsun hep güzel güzel yesin inşallah. Maşallah

inşallah,Biz sabaha kadar memedeyiz canım gece tarhana içirip yada muhallebi yapıp uyutmaya denedim gene aynı yani açlıktan değil biraz maalesef meme uyku bağı oluşturmuş onu arıyor, benim ki de tam oyuncak oynama döneminde önüne atıyorum oyuncaklarla oyalıyor kendini tembel teneke hiç döneyim gideyim yok inşallah amiiiin

Ya ne güzel oynaması oyuncaklarla. Bizimki şuanda umrunda değil oyuncaklar. Kitapları seviyor, aynalı kitaplar almıştım. Çok sevdi onları. Neobebekten.

Yaa güven arıyor annesi benim oğlumda asla sarılıp uyumazdı çok üzülürdüm. Emsin de bir şekilde birkaç ay daha böyle gider sonra daha uzuyor uykuları.

Şu ara görüntülü ailelerle görüştükçe alıştı telefona onu yasaklamam lazım ama herkes özledik diye arayınca kıyamıyorum. Alo deyince telefona bakıyor

Öyle öyle canım ya zaten ne kadar daha emecek ki bazen söyleniyorum uyutmuyor diye sonra üzülüyorum öyle bişe annelik sanırım
Benimkine Herşey oyuncak bazı tuhaf şeyler öyle ilgisini çekiyor ki mesela bi kapakla baya oyalanabiliyor
O yüzden öyle spesifik çok oyuncakta almadım şuan Herşey oyuncağı çünkü
Maalesef telefon konusu bizde de var atlıyor telefon görünce ya

Oturuyor canım orada güzel. Ufak ufak tadımlara başladım ben. İlerisi için tarif önerin var mı? İnstagram sayfası falan. İnstagramım yok ama kızım için fedakarlık yapıp açarım bi fake
Canım ilbilgeden ve birannebirece sayfalarını çok beğeniyorum tavsiye ederim.
Tarhana bu işin olmazsa olmazıymış
Birçok ürünü og natural den aldım kendi sayfasında daha ucuz, tavsiye ederim. Sen tadımları bitir takıldıkça ben aklıma gelenleri yazarım.

Oğlum çok hasta kızlar ateşle ayrı uğraşıyoruz ilaçlı hava verme işiyle ayrı.
Tamamen iştahı kapandı. Sadece gece emiyor. Gündüz için mama aldım içmiyor. Ek gıdaya asla ağzını açmıyor
Çok kötü durumdayım moralim alt üst oldu..

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir. Gece emmesini sıklaştır. İstemese de ver uyku sersemliğiyle alır.

Süt alerjisine tarhana verilir mi?

Süt alerjisine tarhana verilir mi?
Alerjisi olan bebeklere özel ürünler de satılıyor canım makarna lütfen ve aşçı anne sayfalarında gördüm. Mutlaka bulursun.
Og natural, weefod, aşçı anne, makarna lütfen, mamma baby food, beyorganik bunlara bak mutlaka

Kızlar ben öğretmenim. Ücretsiz izin aldım. Şubatta başlamayı düşünüyorum. Çalışan arkadaşlara soruyorum. Çok zor mu? 24 saat dipdibeyken bırakmakta zorlanacakmışım gibi geliyor. Hazır hissetmiyorum kendimi.

Ben Ekim ayında izne ayrıldım Kasımda tekrar başlayacağım. Kime bırakacağınla alakalı aslında. Geriye baktığında için rahatsa sorun olmaz. Eylül ayında çalıştım hem iş hem ev hem bebek ek gıda cidden zor. Ama artık epey büyüdüler. İmkanı olan ücretsiz izne ayrılsın tabi ki daha konforlu

Ben şimdi bile zor yetişiyorum. Çalışınca ne olacak bilmiyorum. Yemek yapsam temizlik yapamıyorum o gün. Temizlik yaptıysam yemek yetişmiyor

Annelik tüm duyguları aynı anda yaşamak. ağzına almıyor mu o kapağı bizimki her şeyi ağzına alıyor. Bizde de abiden kalan oyuncaklar var.

Avukatannece var yeni takip ediyorum. İçimizden biri olabilir ek gıdaya yeni başladı.

Ben şimdi bile zor yetişiyorum. Çalışınca ne olacak bilmiyorum. Yemek yapsam temizlik yapamıyorum o gün. Temizlik yaptıysam yemek yetişmiyor
Eğer iyi bir idareniz varsa ders programını ona göre yapar. Süt izniniz var, artık 2 yaşa kadar nöbet de yok. Bence çalışmak çok güzel. Ben çok özledim şimdiden. Az dersiniz olursa şu durumda hele çok daha iyi gelir size çalışmak. Ben büyük ihtimal 2 yaşa kadar izindeyim. Ama şimdiden belli de olmaz diyorum. Ben bebek yokken de yetişemiyordum olduğu kadar ne yapalım.

Neden bilmiyorum ama hiç özlemedim çalışmayı Üstelik hamileyken dikişim ve düşük riski vardı. Heyet raporluydum. Geçen yıl hiç okula gitmedim. İyice uzaklaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…